Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1440
- 1441
- 1442
- 1443
- 1444
- …
- 2228
- chevron_right

cik daudzi nokačāja jau to pereskoopu? 

Kikaps rakstīja:Nu nē, tas bija domāts tā, ka pilots neturpinās pacelšanos ar "gan jau būs labi" domu par kādu no apkārtējiem faktoriem (vēdera izejas faktors bija tikai metafora)ch. rakstīja:
to video neskatījos, tāpēc ja v ņe kurse rebjata, beeeet high speed RTO arī ir visai bīstams pasākums līdz ar to ir jābūt kkādam pamatam kāpēc tas tiek veikts (aizšķērsots skrejceļš, master caution, problēmas ar vilkmi, instrumentiem, stūrēšanu etc etc).. Dēļ vēdera izejas neviens saprātīgs PF netaisīs RTO
Viņs bija iesaistīts šajā:
http://www.skybrary.aero/index.php/A343 ... 28RE_HF%29
Te viss skaidrs, kādēļ abort.
Btw Tev nav e30 šobrīd?Un ja ir, viņš vakar nestāvēja Vecrīgā, gadījumā?

Man ir divi e30 (balta kupeja (avataraa) un zaļa kupeja). bet abi guļ ziemas miegu.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vai vnk janomet svars, jo visi jau zinās ka cak ir tuklsEmteks rakstīja:Drīzāk jāmaskējās. Vai jāsūta radus, kas uzdos autiņu kā tikko pirktu.

Ā, Tev ir kupeja. Es te baltu sedanu redzēju vakar, ar reliņiem utt, domāju, moš Ģirta, bet tad būtu shtencwerks virsū un VNZ cita, šim XY-330 bij - iedomājos, ka tiku Tavējo bildēs redzejis kkur (tik krāsu atcerējos).ch. rakstīja:
![]()
Man ir divi e30 (balta kupeja (avataraa) un zaļa kupeja). bet abi guļ ziemas miegu.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

nono, reku manējais.Kikaps rakstīja:Ā, Tev ir kupeja. Es te baltu sedanu redzēju vakar, ar reliņiem utt, domāju, moš Ģirta, bet tad būtu shtencwerks virsū un VNZ cita, šim XY-330 bij - iedomājos, ka tiku Tavējo bildēs redzejis kkur (tik krāsu atcerējos).ch. rakstīja:
![]()

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Jā.kaashux rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bgihd.html
Kas tā par klimu, aftermarket kkāds ?

Iespējams airbag sensors beigts.Garaisss rakstīja:Paldies. Jāpieslēdz tad pie datora būs un varēs atrast vainu? Deg sada lampina -Hazard rakstīja:Viņi ar to velas panākt ka tie kas iznem lampiņas ABS un AirBag iziet TA un ir teicama stavokli, bet kad nakamais ipašnieks pec TA noperk auto piesledz pie datora un šokā ka tā, TA nav neviena punkta apr to ka nedarbojās ABS un AirBeg..Garaisss rakstīja:A ja man paneli tip deg airbag lampiņa, tip viņš ir izšauts ārā lkm. Ir iespēja lai pazūd tā degšana? Lampiņas iznemsana nederJa deg sarkana gaismiņa airbegam tas nenozimē ka ir izšaut AIrBeg, bet tikai to ka ir problema ar to, airbegā, vai pašā kēdē.

pzdcgleizds rakstīja:kurš teica,ka e36 kupeja nav ietilpīga ?![]()
![]()
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/211069/ ... aresu-foto

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Tev nav bail, ka CAK's jau ir policijā ar šito bildi un raksta iesniegumu?ch. rakstīja:nono, reku manējais.Kikaps rakstīja:Ā, Tev ir kupeja. Es te baltu sedanu redzēju vakar, ar reliņiem utt, domāju, moš Ģirta, bet tad būtu shtencwerks virsū un VNZ cita, šim XY-330 bij - iedomājos, ka tiku Tavējo bildēs redzejis kkur (tik krāsu atcerējos).ch. rakstīja:
![]()
Man ir divi e30 (balta kupeja (avataraa) un zaļa kupeja). bet abi guļ ziemas miegu.![]()

1) Nelegāls drifts
2) Nenosakāmas izcelsmes piloni (iespējams zagti)
3) Dūmi iznīcina ozona slāni (Tev draud nopietni sūdi)
4) Dūmi kairina apkārt dzīvojošo cilvēku rīkles gļotādu (nu Tev ir reāli sūdi).
5) Dūmi nodara kaitējumu koku lapām (Vides Ministrija jau Tev gatavo elektrisko krēslu).
6) Dūmi kalpo aizsegam pretinieka ienākšanai Latvijā (Tu tiec pasludināts par ārvalstu spiegu un esi iekļuvis Satversmes Aizsardzības Biroja melnajā sarakstā)
Pēdējais labojis Svechturis - 17 Dec 2015, 13:07, kopā labots 1 reizi.
Diegabiksis

"Bēŗnu kopšanas atvaļinājumā" Čaka mamma viņu vel joprojām kopj un ar krūti baro?Pjērs rakstīja:
Aiziet, skatamies uz svaigu video, kas nu buus

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Šitas arī labsSvechturis rakstīja: Tev nav bail, ka CAK's jau ir policijā ar šito bildi un raksta iesniegumu?![]()
1) Nelegāls drifts
5) Dūmi nodara kaitējumu koku lapām (Vides Ministrija jau Tev gatavo elektrisko krēslu).
6) Dūmi kalpo aizsegam pretinieka ienākšanai Latvijā (Tu tiec pasludināts par ārvalstu spiegu un esi iekļuvis Satversmes Aizsardzības Biroja melnajā sarakstā)

7) Atstātā gumija uz asfalta nopietni kaitē videi, dzivniekiem, kukaiņiem u.t.tSvechturis rakstīja:Tev nav bail, ka CAK's jau ir policijā ar šito bildi un raksta iesniegumu?ch. rakstīja:nono, reku manējais.Kikaps rakstīja:
![]()
Ā, Tev ir kupeja. Es te baltu sedanu redzēju vakar, ar reliņiem utt, domāju, moš Ģirta, bet tad būtu shtencwerks virsū un VNZ cita, šim XY-330 bij - iedomājos, ka tiku Tavējo bildēs redzejis kkur (tik krāsu atcerējos).![]()
![]()
1) Nelegāls drifts
8) Driftojot pa šo laukumu bojā zāli, kas aug uz šuvēm. (braukšana pa zaļo zonu)
Pēdējais labojis litrinjsh - 17 Dec 2015, 13:22, kopā labots 1 reizi.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Pietiks, vēders jau sāk sāpēt! 

Bišk paklausījos. Tiesības tavā pusē. Tiesības palūgt lai vairs nedara tā. Un skandāls radās ne no kurienes. 
Man reāli nepiš, ja godīgi, bet laikam dīvaina izpratne tev par palūgšanu. Tev nudien nav pilns pulkstenis, mīļo cilvēk.

Man reāli nepiš, ja godīgi, bet laikam dīvaina izpratne tev par palūgšanu. Tev nudien nav pilns pulkstenis, mīļo cilvēk.

bilde uzņemta officiālā Tanzānijas drifta posmā, dūmi sertificēti un izmantotas ekoloģiskas, no kviešu miltiem un rapšu eļļas ražotas riepas, kas tika pirktas Kalnciema tirdziņā.Svechturis rakstīja: Tev nav bail, ka CAK's jau ir policijā ar šito bildi un raksta iesniegumu?![]()
1) Nelegāls drifts
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1440
- 1441
- 1442
- 1443