Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1451
- 1452
- 1453
- 1454
- 1455
- …
- 2228
- chevron_right

Skaidrs. Jāsāk beidzot swapot motors, te vairs nav ko domāt 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Nu nu, pārsteidz mani. Tikai lūdzu, bez pasaciņām par bremzēm, kārbām un citiem brīnumiem...Jānis.P rakstīja:Tev jau tagad uzrakstīt ko vajadzēs, lai no m42 uz m50b25 swapotu vai vēlāk?

Pirmkārt tas ir m43Inferno rakstīja:Nu nu, pārsteidz mani. Tikai lūdzu, bez pasaciņām par bremzēm, kārbām un citiem brīnumiem...Jānis.P rakstīja:Tev jau tagad uzrakstīt ko vajadzēs, lai no m42 uz m50b25 swapotu vai vēlāk?

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Ai, es sajaucu viņu ar Fashion, my bad.
Enīhou, trumuļus vajag aizmugurē, lai ručņiks normāli ķer.

Enīhou, trumuļus vajag aizmugurē, lai ručņiks normāli ķer.

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Trumuļi paliks, bez bazara. Priekšā varbūt drīzumā uzlikšu ventilējamās 

Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk! 

'CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Nesen vienu interneta džedaju appisa vienā autoservisā, naiss!

elksnis rakstīja:'CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Nesen vienu interneta džedaju appisa vienā autoservisā, naiss!

CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Par vienu mazāk, par vienu vairāk..
- ikey07

izšķīst mērkaķi. Ja tev nepatik drifteri tad labāk pārsēdies fwd masīnā.CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!

Ir bijuši BMW kaut kādi bleķa diski, kuriem nāk mazie kalpaki hrometie? Bet tā lai der E36? 

Sasit savu kameruCaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!

Viņu pašu bērnībā jau sasita, tikai diemžēl par lohu mazāk nekļuva

Nezināju, ka pazaudēts bamperis attur no slidināšanās 
Weight reduction bro

Weight reduction bro

Vecīt, kas Tev par kompleksiem? Gribi teikt, ka pusaudžu vecumā, ar to pašu žigulīti, nekad nepamēģināji kādu līkumu izbraukt sānslīdē? Vai varbūt vienkārši nemācēji, jo rokas līkas?CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Tā vien liekas, ka tad kad ieraugi kādu bmw, kas krustojumu ''ņem plakaniski'', tā Tu dusmās vai skaudībā sāc trīcēt un ar putām uz mutes ķer pēc kameras un izliec visu žulti internetā. Visdrīzāk tas ir bezpalīdzīgs kliedziens pēc uzmanības, to pierāda Tavs youtube kanāls, kas saturiski ir tāds pats kā 10-12gadīgām meitenēm.
Tev šis varētu noderēt: http://www.medicine.lv/jautajumi/LVQA_168496

Kristapseduards rakstīja:Sasit savu kameruCaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!Būs par vienu lohu mazāk.

Gan jau ka tā uzartā ceļmala par kaut ko liecina.māriņš rakstīja:Nezināju, ka pazaudēts bamperis attur no slidināšanās
Weight reduction bro

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

CaK man sak likties ka tev ir mazvertibas kompleksi un driz del tavas bezsmadzenibas naglas tev zem riepam paši ķekavieši metīs

Kā man patīk, ka cakam virsū kakā 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1451
- 1452
- 1453
- 1454
- 1455
- …