Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1452
- 1453
- 1454
- 1455
- 1456
- …
- 2228
- chevron_right

jāuzraksta iesniegums. 

Pašiem derētu bišku nomierināties. Protams, es nevaru nepiekrist, ka dažam labam ir kaut kāds uzmanības trūkums vai ja uzskata, ka veido reāli kvalitatīvu materiālu vai pasargā apkārtējos/sevi, tad nu diez vai tur ir kas labojams. Tāpēc diez vai šitā konkrētā krānu staipīšana ar "kurš izspers krutāku joku"(dažiem protams izdodas) ir tāds pats apkaunojums forumam kā sapuvušās žurkas uz ielām E36 modelim kā tādam. Skumji.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Iepriekšējā lapa ir vienkārši zelts! 

Ja slīpē pa ielām tad atbildi par sekāmCaK rakstīja:Gan jau ka tā uzartā ceļmala par kaut ko liecina.māriņš rakstīja:Nezināju, ka pazaudēts bamperis attur no slidināšanās
Weight reduction bro

Nekādu neesmu iedziļinājies CaKa bazarā, bet man liekas, ka viņš jauc forumus. Varbūt vēl Powerā varēsi atrast, kur kāds tevi aizstāvēs (VWfans), bet meklēt taisnību uz ceļa e36 forumā noteikti nav īstā vieta. Šaubos vai kāds BMW forums vispār tev palīdzēs, jo tomēr tā ir sava veida entuziastu grupa, kuras pamatā nav mierīga braukšana. Varbūt pamēģini bmwlife?
Īstā vieta drifteru un agresīvo braucēju nodiršanai noteikti ir mammām un tētiem forums, kā arī delfi, apollo. Tur nevienam nepatīk bembisti.

Īstā vieta drifteru un agresīvo braucēju nodiršanai noteikti ir mammām un tētiem forums, kā arī delfi, apollo. Tur nevienam nepatīk bembisti.

+ 316funkyasshit rakstīja:Nekādu neesmu iedziļinājies CaKa bazarā, bet man liekas, ka viņš jauc forumus. Varbūt vēl Powerā varēsi atrast, kur kāds tevi aizstāvēs (VWfans), bet meklēt taisnību uz ceļa e36 forumā noteikti nav īstā vieta. Šaubos vai kāds BMW forums vispār tev palīdzēs, jo tomēr tā ir sava veida entuziastu grupa, kuras pamatā nav mierīga braukšana. Varbūt pamēģini bmwlife?![]()

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Laguna seca 

Tad bildē gaisma kkāda citāda,googlee laguna seca pavisam citādi izskatas,domāju kko uz atlantis blue.
Gribas ziemu atpakaļ.... ar katru gadu ziemas ar vien švakakas un švakākas....

Labs video 

jap... agrak brauca pa pirmajam vietām... diemzel kvatras pienesa ūdeniikey07 rakstīja:tas baltais e30 bija xDrive ?

Blandos pa forumiem un ieeju audistyle.lv jeb jonixforums.lv http://audi-style.lv/forum/topic/84805- ... ii/page-98
Tadas huinas sabildetas un sapostetas - kas nevienam simtsgadus nav vajadzīgas - sapelejusi benki, nokias ladetaji, izsisti pavaroti....
pretstatam ieej kautvai bmwpower.lv - http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... tart=45460
viss čotka - parredzams - meslus neviens netirgo....
Labi ka vairs ar audi nebraucu
Tadas huinas sabildetas un sapostetas - kas nevienam simtsgadus nav vajadzīgas - sapelejusi benki, nokias ladetaji, izsisti pavaroti....
pretstatam ieej kautvai bmwpower.lv - http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... tart=45460
viss čotka - parredzams - meslus neviens netirgo....

Labi ka vairs ar audi nebraucu

Skaidrs ka pienes, kavatra jau bija neveiksme uz rasējāmā dēļaelksnis rakstīja:jap... agrak brauca pa pirmajam vietām... diemzel kvatras pienesa ūdeniikey07 rakstīja:tas baltais e30 bija xDrive ?

Paga paga,audisti stāsta,ka kvatra ir kūl un ix pienes ūdeni
kā tad īsti ir ?
A pa audi vispār ok autiņš,tik fwd nekam neder,bet ja man b2 kvatru piedāvātu pret e30...nu es nezinu vai es tiešām nesamainītu

A pa audi vispār ok autiņš,tik fwd nekam neder,bet ja man b2 kvatru piedāvātu pret e30...nu es nezinu vai es tiešām nesamainītu

Mana bilde to labak ilustrē

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1452
- 1453
- 1454
- 1455
- 1456
- …