Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1455
- 1456
- 1457
- 1458
- 1459
- …
- 2228
- chevron_right

Zinu jau, svētki taču, bet tad kam tie Minhauzena plāni svētkos 

man gluži vienkārši nesanāca, detaļu neesamība, nesaderība, vakar man bija jābrauc uz ventspili, gribēju braukt ar savu auto, darīju visu iespējamo, bet 5 no rīta, kad atdūros pret kārtējo huiņu, sapratu, ka pēdējais laiks atmesties un pagulēt vismaz dažas stundas pirms izbraukšanas.māriņš rakstīja:Rob rakstīja:5 days afterseeingman rakstīja:, tad nu tagad man ir 2 dienas, lai sabuvetu pagaidu shtenc2.5 turbo...seeingman rakstīja:Nafigam atkal bmw izjaukts stav, kad visi prieki nak, rit obligati japabeidz tas srotsCilvēkam nebija laika

Tā nu mētājas auto bez motora un motors bez pāris daļām, rīt gan vajadzētu test draivu uztaisīt, hvz kā tas viss šurum burums ies.

tā vai tā, ja arī nebūtu kasjāku, domāju ka tas būtu neprāts ar to šurum burumu kaut kur doties, it īpaši tādā caļa posmā, kā Ventspils, paliktu kaut kur.

Rob rakstīja:tā vai tā, ja arī nebūtu kasjāku, domāju ka tas būtu neprāts ar to šurum burumu kaut kur doties, it īpaši tādā caļa posmā, kā Ventspils, paliktu kaut kur.

Zini, es ne pirmo dienu motorus skrūvēju, es tā kā neesmu kaut kāds emo, kas liktu kopā, ko tādu, kas pēc pāris km izbeigsies...
vienīgais par ko es esmu nepārliecināts ir motora jaudas parametri.

Nesaku ka izbeigtos, bet visādi kasjāki gan būtu, dēļ kā, bez pilna bagāžnieka štrumentu nekur doties nevarētu. 

piemēram?

Tevis paša topikā viss rakstīts, vieni ksjāki, kas ir normāli pēc swapošanām. Nekas nav ideāli.seeingman rakstīja:piemēram?

...Rob rakstīja:tā vai tā, ja arī nebūtu kasjāku, domāju ka tas būtu neprāts ar to šurum burumu kaut kur doties, it īpaši tādā caļa posmā, kā Ventspils, paliktu kaut kur.
Kasjaki bija detalu nesaderiba, nederigums, dazu strumu nepieejamiba nakts laika un vel sis tas

Var gadiem skrūvēt caur dirsu, tas tavs iepriekšējai ylo vai kā tur jāraksta, bija ne tas labākais, tagad daudziem ir cits priekšstats par tavu darbu pat ja šoreiz skrūvēsi kvalitatīvi! Jebkurš konstruktors, lai cik labi ir saskrūvēts tomēr ir riskants! Kā saka dzīvosim redzēsim kas tev tur sanāks :)
Par tilpumu gan var padiskutēt, priekš turbo, lai samazinātu kompresijas pakāpi drbošanās ar klaņiem der, bet nevis lai palielinātu tilpumu
tilpumu palielina ar cilindra diametra palielināšanu, bet tas lai paliek citai reizei, nav laika un velmes iesaistīties spraigās interneta "diskusījās", kas sapratīs tas sapratīs, kas nesapratīs tas nesapratīs 
Par tilpumu gan var padiskutēt, priekš turbo, lai samazinātu kompresijas pakāpi drbošanās ar klaņiem der, bet nevis lai palielinātu tilpumu

1.6 un 1.8 m40 GMM atšķiras???

Gofru no 1.8 točna neuzliksi. tas ir, uzliksi, bet būs laba šķirba, jo gmm diametrs ir mazāks.vitjazz rakstīja:1.6 un 1.8 m40 GMM atšķiras???
Pēdējais labojis Rob - 27 Dec 2015, 22:06, kopā labots 1 reizi.

Piemēram, savu veco pārdevu, un kopš tās reizes tas swaps ceļa satiksmē nav piedalījies.seeingman rakstīja:piemēram?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Jā,to esmu sapratis,bet kā ir ar gaisa masas mērītājiem?Rob rakstīja:Gofru no 1.8 točna neuzliksi. tas ir, uzliksi, bet būs laba šķirba, jo gmm diametrs ir mazāks.vitjazz rakstīja:1.6 un 1.8 m40 GMM atšķiras???

nu nav tam motoram gmm,tas ir afm air flow meter gaisa plusmas mērītājs gpm
labi labi,tas tā,viņiem atšķiras diametri,attiecīgi 1.8 lielāks gofras pusē

Mosh tapec ka tev ta masina bija srots? Un swaps no m40 uz m52 pa 70eur to nekadi nemaina. Tas motors noteikti tagad brauc cita kuzava, lai gan visticamak parlasits, jo zilitis normals naca, un tur nu tu galigi vari nevainot mani, ne es vinu pirku, ne parlasiju.Rob rakstīja:Piemēram, savu veco pārdevu, un kopš tās reizes tas swaps ceļa satiksmē nav piedalījies.seeingman rakstīja:piemēram?
Micukinj, yolo vispar nekada iejauksanas motora nenotika, tika vienkarsi max leti uzlikta turbina un kauts tas aparats, kas ari sanaca - ar visu motora mainu uz nakamo 2.0 ieklavos 100eur un par spiti tavai kritikai, kad tu, telodams ahujennako turbo ekspertu, teici, ka jaudas bus mazak ka stock, dabuta ara ari sada tada performance, tiesa pie pasa nobeiguma tai visai epopejai.
Un vel ko tu tur atkal megini nogudreties ar klaniem? Kurs tev tilpumu palielina ar klaniem vispar?
Labi, labak viri paskatas ka mašīnas jābūvē....

seeingman rakstīja: Kurs tev tilpumu palielina ar klaniem vispar?
seeingman rakstīja: Tātad motors ir uz 2.0 pamata būvēts strokeris - palielināts gājiens, lai iegūtu pašreizējo tilpumu 2497cm^3 tb diubļepiec
Jauns līmenis, nu jau mīļvārdiņosseeingman rakstīja: Micukinj, yolo vispar nekada iejauksanas motora nenotika, tika vienkarsi max leti uzlikta turbina un kauts tas aparats, kas ari sanaca - ar visu motora mainu uz nakamo 2.0 ieklavos 100eur un par spiti tavai kritikai, kad tu, telodams ahujennako turbo ekspertu, teici, ka jaudas bus mazak ka stock, dabuta ara ari sada tada performance, tiesa pie pasa nobeiguma tai visai epopejai.

Kaut tu viņu varēji bez turbīnas, būtu labāk jo nebūtu lieks svars jāvadā motor telpā

Par motoru neiet runa, gāja labi. Bet nu tā kārba, vot tur bija pisaks, eļļas līmenis 2l zem, bet tas pofig, pielēju, nebiji pieslēdzis pareizi, sākumā cik sapratu, uzskatīji, ka automātam tā arī jāiet, kā gausai govij 3šajā robā, kad man viņu atdevi. Beigās kad tiku no tās lamatas vaļā, tā kārba kārtīgi tā arī negāja, no pirmā uz otrā slēdzās lēnu, protams, tam vairs nav nozīmes.
Kad tiku vaļā, čalis stāstīja, kā no donora krāmēšot visu uz manu veco, es gan nesapratu, kāpēc, jo kuzavs viņam bija kapi.
Saku tikai to, ka kasjāki ir vienmēr, nevajag sevi celt valhālā, un viss ko sataisi ir uzreiz dodams ceļam uz Ventspili vai Berlīni.
Kad tiku vaļā, čalis stāstīja, kā no donora krāmēšot visu uz manu veco, es gan nesapratu, kāpēc, jo kuzavs viņam bija kapi.
Saku tikai to, ka kasjāki ir vienmēr, nevajag sevi celt valhālā, un viss ko sataisi ir uzreiz dodams ceļam uz Ventspili vai Berlīni.
Pēdējais labojis Rob - 28 Dec 2015, 00:07, kopā labots 1 reizi.

Uvaziks tas ir pilnīgs piiii. Tad jau labāk paņemt kādu 10, 15 gadus vecu firmas busiņu nekā šo. Bleķa kaste uz riteņiem [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
HTC m8 Tapatalk
HTC m8 Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1455
- 1456
- 1457
- 1458
- 1459