5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- …
- 287
- chevron_right

Nē. Auto izjaukts jeb ieziemots, diezgan daudz kas jādara lai sakoptu viņu.
Jo ar šādu bija kauns braukt,aplasītu.
Ps. ja kādam kas brauc caur Rīgas centru ir kāda brīva vieta mašīnā uz plazu, tad varētu paķert mani līdz.
Jo ar šādu bija kauns braukt,aplasītu.
Ps. ja kādam kas brauc caur Rīgas centru ir kāda brīva vieta mašīnā uz plazu, tad varētu paķert mani līdz.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Uz drifta treniņiem un parādi neviens nebrauc?

Es uz parādi plānoju braukt
Un tad uz Plazu

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Cikos parāde beidzas?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
cikos kads bus plazā?

7 busu plazinja, un 8 zoom, pec tam uz rumbulinju a talak viens dievs zina ;D

Jap, vel nesen nopriecajos ka motors klusi strada bez problemam , piekdien saka paradities, i kompensatori, i jogurts :(cipruss18 rakstīja:tev arii dzinejs izbeidzaas?
Nekas sodien jav pasutiju citu motoru un ceru ka nakamo nedel bus jav lv vins un tad tiklidz siikajam buus laika tiks stutets ieksa motors jaunais
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Kurs rita buus?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

piekvēpšu 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

laikam vajadzētu būt

Paker mani, brauksim kopā

Rīt 19.09 arī kāds uz plazu taisās? un ja jā tad ap cikiem?

rīt gan ir 20.09.
arī piekvēpšu.

arī piekvēpšu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- …
- 287