Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1470
- 1471
- 1472
- 1473
- 1474
- …
- 2228
- chevron_right

Ja man uzliks banu bushu ka caks un uzrakstishu iesniegumu. Man IR Lumia un nesudzos gada laika 2 plaisas ekranam viss tapat strada. Kads tolks pirkt kkadu s6 ja tas IR androids kura veriju laika gaita vares visos androidos ielikt. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

man ari vel viss top, uzlimem jabrauc pakal vel

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Gads tricārām iesākās striķī
uzvedās kā nopists TDS,nelec,pārlejas tik 

Mums vēl šipi jāizrauj, jāuzskrūvē koilas augstāk, degvielas truba jānomaina un laikam gatavs. 

tad jau veiksmiNixon rakstīja:Mums vēl šipi jāizrauj, jāuzskrūvē koilas augstāk, degvielas truba jānomaina un laikam gatavs.

tik stulbo sniegu sola

Ja runa iet par Autosporta kompleksu Teperis, tad es no turienes dzīvoju 10 min attālumā. Vienīgi jābrauc gan apkārt cauri pilsētai, pār ezeru pārslīpēt īsti nesanāk
Kartingtrase piebraukāta parasti pārvēršas tīrā ledū, kas galīgi vairs nav interesanti, skatīties kā visi spolē ar 30 km/h jo radzes nav atļautas :)

Kartingtrase piebraukāta parasti pārvēršas tīrā ledū, kas galīgi vairs nav interesanti, skatīties kā visi spolē ar 30 km/h jo radzes nav atļautas :)

Ja uzskati, ka megapikseļi nosaka kvalitāti, man jau atkal ar tevi nav par ko runāt..ZzevsS rakstīja:
Huiņa. Man tagad telefonā ir 20mpx, uz svētkiem drukāju ārā bildes, kvalitāte bija ļoti laba. Priekš ikdienas bildēm mūsdienās pilnībā pietiek ar telefona kameru.

Lielformāta drukai tieši megapikseļi ir tie, kas nosaka kvalitāti (kas ir plašs un stiepjams jēdziens)Rob rakstīja:Ja uzskati, ka megapikseļi nosaka kvalitāti, man jau atkal ar tevi nav par ko runāt..ZzevsS rakstīja:
Huiņa. Man tagad telefonā ir 20mpx, uz svētkiem drukāju ārā bildes, kvalitāte bija ļoti laba. Priekš ikdienas bildēm mūsdienās pilnībā pietiek ar telefona kameru.

Kvalitāti nosaka matricas lielums. Pie n-tajiem pikseļiem ir pālāk liels troksnis (varavīksnes krāsas migla) - tas ir lētā gala grabažām.Rob rakstīja:Ja uzskati, ka megapikseļi nosaka kvalitāti, man jau atkal ar tevi nav par ko runāt..ZzevsS rakstīja:
Pieļauju, ka orientējies labāk nekā es - tamdēļ tik tā, iestarpināju.

Diegabiksis

Protams ka ne tikai pikseļi, lēcas un daudzas citas lietas par kurām man nav ne jausmas. Izteicu tikai piemēru, bildēts ar Sony Xperia z3 compact, izdrukāts 10x15 cm bildē. Kvalitāte laba, ikdienas bildēm ne ar ko daudz neatšķiras no bildes kura bildēta ar 500 eiro vērtu fotoaparātu.Rob rakstīja:Ja uzskati, ka megapikseļi nosaka kvalitāti, man jau atkal ar tevi nav par ko runāt..ZzevsS rakstīja:
Nerunā takš un neatbildi uz maniem postiem, man ta kas.

Laba diena, sveiciens visiem jaunaja gada;)
Situacija tadu, mekleju metinataju, vaig sametinat abus slieksnus un nedaudz gridu un par sapratigu ciparu.
Ja kadam ir ko labu piedavat, tad uzmetat pm;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Situacija tadu, mekleju metinataju, vaig sametinat abus slieksnus un nedaudz gridu un par sapratigu ciparu.

Varu ieteikt vienu, kurš to visu izdarīs par 500 eur. Ja interesē, tad pm.Ruzis rakstīja:Laba diena, sveiciens visiem jaunaja gada;)

No offense un respect, ka nežēlo naudu mašīnai, bet šķiet ka iekš E36.LV un "saprātīgs cipars" un "500e" neies kopāCaK rakstīja:Varu ieteikt vienu, kurš to visu izdarīs par 500 eur. Ja interesē, tad pm.Ruzis rakstīja:Laba diena, sveiciens visiem jaunaja gada;)

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Es varu pa 800 uztaisītCaK rakstīja:Varu ieteikt vienu, kurš to visu izdarīs par 500 eur. Ja interesē, tad pm.Ruzis rakstīja:Laba diena, sveiciens visiem jaunaja gada;)

Varu paņemt 1000€ un neko neizdarīt! :vietējās_tradīcījas: 

Kāpēc tad raksti, ja nav saprašanas? 10x15 tak nav liels formāts, kam būtu vajadzīgi 20 mega pikseļiZzevsS rakstīja:
Protams ka ne tikai pikseļi, lēcas un daudzas citas lietas par kurām man nav ne jausmas. Izteicu tikai piemēru, bildēts ar Sony Xperia z3 compact, izdrukāts 10x15 cm bildē. Kvalitāte laba, ikdienas bildēm ne ar ko daudz neatšķiras no bildes kura bildēta ar 500 eiro vērtu fotoaparātu.
Nerunā takš un neatbildi uz maniem postiem, man ta kas.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1470
- 1471
- 1472
- 1473
- 1474
- …
- 2228