Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

04 Jan 2016, 19:32

Nu vakar Rīgā vien bija 143 izsaukumi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
laicaans
Ziņojumi: 459
Pievienojies: 01 Okt 2013, 21:39
Braucu ar: NK7180 F31
Atrašanās vieta: Rīga

04 Jan 2016, 19:49

ElvijsR rakstīja:
laicaans rakstīja:Laikam piedurās cilvēki. Uz 50 knapi pa šoseju
Kaitina :doh: pa pilseetu uz 25-35 pa šoseju max 60. Cmoon. Nevienam nav riepu un nekādas saprašanas kā braukt pa slideniem ceļiem????
Vakar vakarā uz krastenes, WTF pa visām joslām velkās MAX 40km/h tak iepi*** labājā un brauc kaut atpakaļgaitā. Kad pamaucu apmēram uz 80km/h visiem garām , slīpi. Visi lūrēja kā uz kkādu nenormālo skrējēju. Bāc... Besīī :grrr: :lol:
Galvenais ir nemīzt kedā :D
SULAS PAKU PAVELNIEKS :hahaha:
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i

04 Jan 2016, 19:56

JānisK-[JK] rakstīja:Man arī kaitina un traucē, bet labāk, ka cilvēki brauc piesardzīgi apzinoties savu varēšanu nekā brauc pārgalvīgi un taisa sūdus :nenene: koplietošanas ceļi nav nekāds eksperimentālais vai savas varēšanas apliecinājuma vai pierādīšanas poligons!
Bet tāpēc jau var pavirzīties malā un palaist pa priekšu tos skrējējus... Nevis vilkties pa visām joslām , sasvīdušām padusēm un ar iecirstu skatienu taisni :hahaha:
laicaans
Ziņojumi: 459
Pievienojies: 01 Okt 2013, 21:39
Braucu ar: NK7180 F31

04 Jan 2016, 20:21

ElvijsR rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:Man arī kaitina un traucē, bet labāk, ka cilvēki brauc piesardzīgi apzinoties savu varēšanu nekā brauc pārgalvīgi un taisa sūdus :nenene: koplietošanas ceļi nav nekāds eksperimentālais vai savas varēšanas apliecinājuma vai pierādīšanas poligons!
Bet tāpēc jau var pavirzīties malā un palaist pa priekšu tos skrējējus... Nevis vilkties pa visām joslām , sasvīdušām padusēm un ar iecirstu skatienu taisni :hahaha:
Uh,lucky me,sasvīdušie bija laikam izlīduši uz šosejas,un neplosījās pa Rīgas ielām :clap: :D
SULAS PAKU PAVELNIEKS :hahaha:
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

04 Jan 2016, 20:26

ElvijsR rakstīja:Bet tāpēc jau var pavirzīties malā un palaist pa priekšu tos skrējējus... Nevis vilkties pa visām joslām , sasvīdušām padusēm un ar iecirstu skatienu taisni :hahaha:
Kā tev tā laišana izpaužas, piemēram iebraukta viena josla par, kuru visi velkas, tas pirmais mīzels, kur brauks ar savu fwd, kupenās, kur uz apmalēm, pļavu, lai Tu Šumahers tiktu garām? Tak ziemas apstākļi ir ziemas, ceļi ir koplietošanas! tev jāņem vērā arī tas mīzels un savā ziņā jāciena, ka nebrauc kā parasti un neuzfiš kādām virsū!
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

04 Jan 2016, 20:30

JānisK-[JK] rakstīja:
ElvijsR rakstīja:Bet tāpēc jau var pavirzīties malā un palaist pa priekšu tos skrējējus... Nevis vilkties pa visām joslām , sasvīdušām padusēm un ar iecirstu skatienu taisni :hahaha:
Kā tev tā laišana izpaužas, piemēram iebraukta viena josla par, kuru visi velkas, tas pirmais mīzels, kur brauks ar savu fwd, kupenās, kur uz apmalēm, pļavu, lai Tu Šumahers tiktu garām? Tak ziemas apstākļi ir ziemas, ceļi ir koplietošanas! tev jāņem vērā arī tas mīzels un savā ziņā jāciena, ka nebrauc kā parasti un neuzfiš kādām virsū!
Labi teikts :super:
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jan 2016, 20:32

Es vairāk lamājos par gājējiem, auni un kazas brien pāri ar pārliecības sajūtu, ka viņiem priekšroka tātad jālaiž, bet tas, ka neapgaismota pāreja + putenis ir pie kājas, ar visu abs un pārējo herņu knapi līdz ar kaut gan ātrus tur bija 40km/h un tādi pilna Rīga :lol:
Pārdaugavā muteres dzīvoklim pretī "gājēju pārbrauktuve" :giggle: tur regulāri kādu notriec, nedēļā viens ir minimums, bet tur gājējiem bieži arī sanāk feili tīri dēļ noteikumu nezināšanas jo ātrā palīdzība uz gājēju pārejas ir jālaiž gājējam, bet tur tās aitas iedomājās, ka gājēju pāreja tātad priekšroka un bums, vienīgais pluss, ka ātrie notiec :lol:
ElvijsR

04 Jan 2016, 20:33

Inferno rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:
Labi teikts :super:
Nu sorr'y, nobraucu no salu tilta viadukta, visas 3 joslas aizņemtas MAX 7 mašīnas. garām tikku tikkai pie lido :doh: ja tu to sauc pa normālu braukšanu... tad es nezinu.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

04 Jan 2016, 20:34

ElvijsR rakstīja:
laicaans rakstīja:Laikam piedurās cilvēki. Uz 50 knapi pa šoseju
Kaitina :doh: pa pilseetu uz 25-35 pa šoseju max 60. Cmoon. Nevienam nav riepu un nekādas saprašanas kā braukt pa slideniem ceļiem????
Vakar vakarā uz krastenes, WTF pa visām joslām velkās MAX 40km/h tak iepi*** labājā un brauc kaut atpakaļgaitā. Kad pamaucu apmēram uz 80km/h visiem garām , slīpi. Visi lūrēja kā uz kkādu nenormālo skrējēju. Bāc... Besīī :grrr: :lol:
Mhm, vakar pazīstams "slīpi lidotājs" arī pabraukājās ātrāk nekā pārējie... Rezultātā norakstām 5-6K eur miskastē -
12470900_1641418682784960_1499740078_o.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36

04 Jan 2016, 20:36

Elvijs ir kā pretstats cak, aizstāv drifterus. :lol:
@instagram - anrijs.v
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

04 Jan 2016, 20:37

Visi tādi steidzīgi, it kā katru otro dienu sievas uz dzemdību namu vestu! Tak nomierinaties, ieslēdziet muzonu un pačilojiet to lieko kilometru, nevis nesaties kkur kā WC meklēdami pēc veca ķefīra malkošanas! :gigigi:
d[-_-]b
Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

04 Jan 2016, 20:39

+1
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jan 2016, 20:43

ElvijsR rakstīja: Nu sorr'y, nobraucu no salu tilta viadukta, visas 3 joslas aizņemtas MAX 7 mašīnas. garām tikku tikkai pie lido :doh: ja tu to sauc pa normālu braukšanu... tad es nezinu.
Un ko Tu nokavēji, gludeklis palika ieslēgts?

Bieži vien sanāk, braucu pa pilsētu kur 60-70km\h paiet garām Šūmis 90+km/h :lol: pie luksafora es piebraucu minūti vēlāk un kāda jēga taisīt bīstamas situācijas lavierējot pa joslām?
Profila bilde
zzhurka
Ziņojumi: 249
Pievienojies: 28 Mar 2015, 16:10
Braucu ar: MB C180
Atrašanās vieta: Smiltene

04 Jan 2016, 20:47

Heh, radās jautājums, tā kā vēl nav tiesību tad cik apmēram varētu izmaksāt tiesības? Es zinu, ka tas ir arī atkarīgs no tām braukšanas reizēm, skatos netā rakstīts apm 300-500€ :o
ElvijsR

04 Jan 2016, 20:56

JānisK-[JK] rakstīja:
ElvijsR rakstīja: Nu sorr'y, nobraucu no salu tilta viadukta, visas 3 joslas aizņemtas MAX 7 mašīnas. garām tikku tikkai pie lido :doh: ja tu to sauc pa normālu braukšanu... tad es nezinu.

Bieži vien sanāk, braucu pa pilsētu kur 60-70km\h paiet garām Šūmis 90+km/h :lol: pie luksafora es piebraucu minūti vēlāk un kāda jēga taisīt bīstamas situācijas lavierējot pa joslām?
Es nerunāju par skrējējiem 90km/h pa pilsētu, bet vismaz atļauto ātrumu varētu ievērot , bet nu nebeidzamais stāsts, ok ok katrs brauc kā māk, bet tik un tā kaitina :hahaha:
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway
Reputācija: 1

04 Jan 2016, 20:57

zzhurka rakstīja:Heh, radās jautājums, tā kā vēl nav tiesību tad cik apmēram varētu izmaksāt tiesības? Es zinu, ka tas ir arī atkarīgs no tām braukšanas reizēm, skatos netā rakstīts apm 300-500€ :o
plus minus ta ari ir!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
ElvijsR

04 Jan 2016, 20:59

ElvijsR rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:

Es nerunāju par skrējējiem 90km/h pa pilsētu, bet vismaz atļauto ātrumu varētu ievērot , bet nu nebeidzamais stāsts, ok ok katrs brauc kā māk, bet tik un tā kaitina :hahaha:
Ar tiesībām ir daudz faktori, daudz atkarīgs no tavas spējas saprast kā pareizi braukt ,lai iegūtu instruktora uzticību. Vel jau ir instruktori ,kas smeļ naudu uz pamuļķiem un speciāli velk garumā. Ja nemaldos man aizgāja kādi 180 ls. Instruktors bij mātes paziņa, normāls ,saprotošs un komunikabls. + vel tas ,ka braucu jau no agras bērnības pa pļavu un tiklīdz palika 16 , tā bliezu ar baltajām uz nebēdu. :yes:
Profila bilde
Svechturis
Ziņojumi: 251
Pievienojies: 04 Mar 2014, 20:07
Braucu ar: BMW E46

04 Jan 2016, 21:01

Tagad 6 mēnešus vajag "B" kategorijai? Kāds teica, ka būs ilgāk, nekā agrāk.
Diegabiksis :byebye:
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jan 2016, 21:05

ElvijsR rakstīja:Es nerunāju par skrējējiem 90km/h pa pilsētu, bet vismaz atļauto ātrumu varētu ievērot , bet nu nebeidzamais stāsts, ok ok katrs brauc kā māk, bet tik un tā kaitina :hahaha:
Minēju, ka arī man tas traucē, bet kā arī minēju mēs lietojam koplietošanas ceļus! ja vari pabraukt ātrāk tad tā arī dari, es vakar vairākas reizes apsteidzu kolonu iebraucot jaunu "ceļu" par aizsnigušo joslu, tur kur tas bija bīstamāk pacietos braucot ar visiem mīzeliem vienā kolonā :lol: starp citu vienā tādā brīdī viens steidzīgais Šūmis izlīda uz aizsnigušās joslas pavilka visiem garām jau čūskiņā un tad sametās šķersam :lol: ātrums mums pārējiem bija +/- 50 kur 50.
ElvijsR

04 Jan 2016, 21:09

JānisK-[JK] rakstīja:
ElvijsR rakstīja:Es nerunāju par skrējējiem 90km/h pa pilsētu, bet vismaz atļauto ātrumu varētu ievērot , bet nu nebeidzamais stāsts, ok ok katrs brauc kā māk, bet tik un tā kaitina :hahaha:
Minēju, ka arī man tas traucē, bet kā arī minēju mēs lietojam koplietošanas ceļus! ja vari pabraukt ātrāk tad tā arī dari, es vakar vairākas reizes apsteidzu kolonu iebraucot jaunu "ceļu" par aizsnigušo joslu, tur kur tas bija bīstamāk pacietos braucot ar visiem mīzeliem vienā kolonā :lol: starp citu vienā tādā brīdī viens steidzīgais Šūmis izlīda uz aizsnigušās joslas pavilka visiem garām jau čūskiņā un tad sametās šķersam :lol: ātrums mums pārējiem bija +/- 50 kur 50.
Vakar pāris reizes nu dien pārgalvīgi izdarijos :sad: lai gan jūtu ļoti labi ,bet nu īsti nezin kā tur var sanākt , azūra aplī kādas 5cas x gan pa ārmalu gan pa iekšmalu apdzinu slīpi, tad uz krastenes apdzinu slīpi un viaduktā arī sanāca apdzīt slīpi... :D bet viss ok, bleķi veseli. Bet lkm.esmu tā izbraukājies ,ka vairs nav pat interese kkur tgd.braukt slīpēt. Tāpēc sorry tiem ,kuriem vakar sagādāju asākas izjūtas. PS uz koplietošanas ceļiem 0 apmetieni un kritiskas situācijas tā ,ka zaudē kontroli vai kas tamlīdzīgs arī nebij :hahaha: :bmw: es par sānslīdi un BMW :grrr: :hahaha: