Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- …
- 292
- chevron_right

Es ūdeni sistēmā nelēju ( tik stulbs vēl nēesmunebūtu kāds ūdeni lējis sistēmā, kaļķa nebūtu.Tgd laikam sapratu kāpēc dažiem te motors vārās arī ar lielo radiatoru - viss ir aizkaļķojies un nenotiek pienācīga siltuma atdeve no bloka uz dzesēšanas šķidrumu un no šķidruma uz radiatoru.![]()

Iegadāti divi skf aizmugurējie gūltņi,un šodien nomainīti :) Beidzot tā gaudošana ir beigusies 

Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...

rita rauju motoru ara
bet šodien nokrasoja testa krasa sparnu lai var saprast vai man patiks tonis vai ne
un man patika 

sametināts slieksnis un aķīša vieta bagāžniekā TA onkuļiem nebūs kur piep*sties 

Ja nav baigais nosleepums, tad kaadaa tonii buus?Dj_Zii rakstīja:rita rauju motoru ara![]()
bet šodien nokrasoja testa krasa sparnu lai var saprast vai man patiks tonis vai ne
un man patika
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

ruby black metallic krasa 
izskatās toč laba

izskatās toč laba

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

nu neta bildes vina nav ne tuvu, tik labi ka dzivaja

rita kad nožus iemetišu bildes

rita kad nožus iemetišu bildes

Nu tā varētu būt, gaidam bildes 

Uzlikts stabilizatora stienis priekšā beidzot,jo kopš dzinēja maiņas braukāju bez 

Kad būs plašāks apraksts par jauno dzinēju? 

Pielikta elektriska luka,griesti atpakal un gumijas.Salikts un sametinats bagaznieks.
Sataisiti vadi... 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Vakar tika nomainīts termostats un šodien ielikts Blaupunkt CD43 (ar Rover emblēmu
)!

Ir labi, Tavās bildēs tpt kā interneta izskatās, tad nu dzīvē noteikti vēl labāk 

nu dzivaja kamer nespid saule ir ogles melns /atgadinaja drusku taivanas spsrnu pec krasas tikai lakotu /uteo rakstīja:Ir labi, Tavās bildēs tpt kā interneta izskatās, tad nu dzīvē noteikti vēl labāk

tieši ta ka es ari gribeju lai nav tupa melns bet ar knifiņu

Tas spārns arī pliki melns super izskatās...svaigi krāsots ir svaigi krāsots 

nu man jau riktigi patik
es jau ar to sparnu ka jefs sodien tur apkart skraidiju un priecajos

cerams, no 2.5 motora liki, nevis veco?Tomariņš rakstīja:Uzlikts stabilizatora stienis priekšā beidzot,jo kopš dzinēja maiņas braukāju bez

Vecais nemaz nederēja,tpc arī kādu nedēļu braucu bez,kamēr dabūju attiecīgi no lielā dzinējamožais rakstīja:cerams, no 2.5 motora liki, nevis veco?Tomariņš rakstīja:Uzlikts stabilizatora stienis priekšā beidzot,jo kopš dzinēja maiņas braukāju bez

āra gan lija, bet auto tomēr nomazgāju.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- …
- 292