PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- …
- 185
- chevron_right
Heee, Jānis!!!!! viens mans bērnības draugsReinis159 rakstīja:Nez, kuram, tas laiks tik daudz pietiek ,lai Sito Kopa Saliktu..Hiperaktīvais rakstīja:viens no foruma bieriem kļūst aizvien slavenāks - vnk -->
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... kjhid.html
Tās aizmugures lampas! Laikam no ātruma tādas palikušas..
Tās aizmugures lampas! Laikam no ātruma tādas palikušas..
Aizbruc, noņem krūmus, paprasi atlaidi, un pa ietaupīto naudu nopērc norm detaļas
- ikey07
Vēl fonā trūka -"jebal, kas par pisaku bija"! Kad vēl braukt mācijos pašam līdzīgi bija, kad nospiedu bremzes un ieslīdēju sētā, bija laba mācība, ja slīdi sētā, bremzes atlaid un griez stūri nevis turi viņas nospiestas un ceri, ka apstāsies.
Tik nav skaidrs ko viņš gribēja izdarīt, jo to ka tur ir tas grods viņš jau redzēja iepriekš, kapēc bija vajadzīgs tas ātrums, ja negribēja braukt tālāk.
- ikey07
Nahuj vispar tur bremzes saadi spiest? Tur pat sanslide nebija, vienkarsi atri iebrauca likuma un lezeni vajadzeja piebremzet.
VIienkārši idiots...
Te viss ir skaidrs. Ir mašīna + nav pieredzes = kkāda hui...na
Tagad viņš pārdos BMW un nopirks kkādu FWD un GL!
ej dirs es tāāāāāāā nosmējos sen nebiju tā smējies
gudri dirst nav malku cirst
manu veco kupešku nolocīja laucinieki ibio un jau spārns piekrāsots ar šķūnī atrastu vecu krāsu + uzlīme uz durvīm(''tak drifta kaplis'')rupu rakstīja:ej dirs es tāāāāāāā nosmējos sen nebiju tā smējies
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Nemīz, manējais ex sedans ar vakar grāvī mētājāsHiperaktīvais rakstīja:manu veco kupešku nolocīja laucinieki ibio un jau spārns piekrāsots ar šķūnī atrastu vecu krāsu + uzlīme uz durvīm(''tak drifta kaplis'')rupu rakstīja:ej dirs es tāāāāāāā nosmējos sen nebiju tā smējies
video atkal spilgts piemērs kā nebūtu noticis, ja būtu abs
Video ir spilgts piemērs, kas notiek ar idiotiem pie stūresseeingman rakstīja:video atkal spilgts piemērs kā nebūtu noticis, ja būtu abs
Cik "Pipaļaks" bija smieklīgs (ellīgi labs no rīta uz darbu braucot ), tik šis vairāk uz sū@@@ titulu velk.Dj Plosky rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=unL_M2E50ZI#t=19
neviens jau nenoliedz, ka viņš bija idiots, bet ja tam idiotam būt abs viņs tanī grodā nebūtu iepisis.Alutinsh rakstīja:Video ir spilgts piemērs, kas notiek ar idiotiem pie stūresseeingman rakstīja:video atkal spilgts piemērs kā nebūtu noticis, ja būtu abs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- …
- 185