Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- …
- 1297
- chevron_right
Kā ir ar medicinisko,man vinai tip beidzies termiņš.
Kopš tiesību nolikšanas viņa vnk ir mētājusies plauktā,a kas ir ja vinai nav tā termiņa,menti var piešūties vai viniem vienalga un es varu kkad vēlāk vinu atjaunot. Tā jau itkā būtu vienalga,bet par cik darbs ir saistīts ar kravu pārvadājumiem tad bieži iznāk ka menti apstādina,negribētos lai kādā dienā uzbāž sodu. Un kāds vsp ir sods par to ka nav medicīniskās.
Kopš tiesību nolikšanas viņa vnk ir mētājusies plauktā,a kas ir ja vinai nav tā termiņa,menti var piešūties vai viniem vienalga un es varu kkad vēlāk vinu atjaunot. Tā jau itkā būtu vienalga,bet par cik darbs ir saistīts ar kravu pārvadājumiem tad bieži iznāk ka menti apstādina,negribētos lai kādā dienā uzbāž sodu. Un kāds vsp ir sods par to ka nav medicīniskās.
principa mediciniska registrejas csdd un menti redz cauri datoru kad parbauda vaditaja apliecibu ir vai nav tev mediciniska taka drosibas laban tinies tu ka pie arstaBeerzins rakstīja:Kā ir ar medicinisko,man vinai tip beidzies termiņš.
ar vd40 nebus korekti to darit panem labak bremzu tiritaju vai labak eteri ,,atro startu,,TheMoneyTeam rakstīja:Varbut kkur piesuc gaisu pammegini papust vd 40 un paskaties kur suc ieksha ?!?
+ tava gadijuma uzmet aci svecem vai gadijuma varstu vaka blives gredzeni nelaiz sveces telpa ellu ieksa ka rezultata masina nejiet
Vēl nav bijis ka menti speciāli ietu skatīties kompi kas ir ar manām tiesībām,vienīgi ja pārkāp noteikumus,tad gan rakstot sodu viņi var pamanīt. Tā kā secinu,jabrauc godīgi un viss būs okDj_Zii rakstīja:principa mediciniska registrejas csdd un menti redz cauri datoru kad parbauda vaditaja apliecibu ir vai nav tev mediciniska taka drosibas laban tinies tu ka pie arstaBeerzins rakstīja:Kā ir ar medicinisko,man vinai tip beidzies termiņš.
Kadam kvelskaitim jabut uz BMW M50B25 svecem? Un cik biezhi(nobraukums) vispar ir jamaina sveces?
Un vel noderetu informacija kadas sveces griezt ieksa , auksta svece vai karsta svece?
Un vel noderetu informacija kadas sveces griezt ieksa , auksta svece vai karsta svece?
kas ir tas matreals ko jus limejat virsuu skanjas izolacijai autinjiem, kjip tas celtniecibas matreals?
...
Bituma līmplēve.
Ko tur visi mokas ar to skanajas izolaciju? Pankjemat Makrflex un sapusat kur vajag un miers majas
Bayerische Motoren Werke
Ar Makrflex vari pamēģināt savai meičai iepūst caurumā un tad ielikt savējo. TAD ARĪ NEVAJADZĒS ŅEMTIES!!!
bet nopietni runajot, japamegjina to bituma limplevi, tik hvz kaa vina angliski saucas, ja ne jaatskaida biski tas seamsealer ar acitonu un janomaalee visa griida ar to
...
Es tev varu iepust ta lai uz ilgu laiku tev pietiekGunTixV rakstīja:Ar Makrflex vari pamēģināt savai meičai iepūst caurumā un tad ielikt savējo. TAD ARĪ NEVAJADZĒS ŅEMTIES!!!
Bayerische Motoren Werke
gribi teikt ka tevi visa grrida ar makroflex nopusta?
tepikja un apsifku vietaa makrofleks?
...
ieliekot to bituma pleevi, cik ilgi man bus jasamierinas ar aizputes celjinieka aromatu?dogMa rakstīja:Bituma līmplēve.
...
Nu ne tacu! Tas bija Joks par temu lai kaut nedaudz kadu uzjautrinatuArmando rakstīja:gribi teikt ka tevi visa grrida ar makroflex nopusta?
Bayerische Motoren Werke
Tev tas izdevās
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Nu un kā līmējās (it īpaši grūti piekļujamās vietās)? Kāds efekts? :)dogMa rakstīja:Bituma līmplēve.
d[-_-]b
piekļujamās
Līmējas ļooti labi, tik palīgā jāņem celtniecības fēns. Kad savējo iepriekšējo nolīmēju, pēc gada atvēru, viss bija savās vietās un ļoti stingri turējās. Efekts.. stingrāka grīda un bik skaņas efekti samazinājās. Ja vēl bagāžnieku nolīmē (ne jau vāku), tad efekts vēl labāk jūtams. Nesaku, ka tas ir labākais variants, jo citus neesmu mēģinājis, bet price/performace viennozīmīgi (līdz 20Ls), jo ar vienu rulli var nolīmēt visu grīdu, sākot ar ugunssienu un beidzot ar aizm. daļas pacēlumu.
Armando: vispār nav pēcsmaka. Ja nemaldos, izmantoju to, kas paredzēts jumtiem (depo var nopirkt).
Armando: vispār nav pēcsmaka. Ja nemaldos, izmantoju to, kas paredzēts jumtiem (depo var nopirkt).
Nu tad būs labs risinājums vietējiem censoņiem. :) Tik pret salona grabēšanu tas gan īpaši nelīdzēs, vienalga skaņas izolāciju vajadzēs.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- …