Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1493
- 1494
- 1495
- 1496
- 1497
- …
- 2228
- chevron_right

Ko var gribēt,agrāk vispār bijis bandītu kantoris...Nosaukums jau dod asiocācijas ar maskačku un skūtajiemAgris36 rakstīja:powerā nemēdzu iegriezties, bet tikko parakājos un uzgāju topiku par latbemu...Ģirts rakstīja:poweru neesi lasijis,ka par šo iestādi vēl ir jautājumi?Agris36 rakstīja:Uzgāju šādu lietu - serviss piedāvā bezmaksas iziet tehnisko apskati, veicot pirmstam savu apskati, ja atrod kādu problēmu, tad to novērš un iziet tehnisko apskati CSDD, jātmaksā tikai CSDD izdevumi.
Kāds ir ar šo brīnumu saskāries?
Pirmajā rindā rakstīts ka izies tehnisko apskati CSDD bez maksas, beigās jau rakstīts, ja par apskati jāmaksā, pa vidu vēl pieminēts, ka novērsīs defektus, itkā arī bez maksas, izklausās pēc baigās smadzeņu pišanas.
http://www.latbema.lv/bmw/lv/news?show=25&p=0
Nezinu,kas Tev tur neder,man tieši ar atvērto besī braukt ziemāJānisK-[JK] rakstīja:Ziemai gan metinātais reduktors īsti neder, protams, ka pierast var tāpat kā sēdēt uz naglas, bet ar bloķi ir cita diršana, atmetoties tomēr vajag, lai katrs ritenis ir pats pa sevi un ieberot sabloķējas!

Ja tev vienkārši vajag kur slīdēt tad cita dziesma, bet ja vajag braukt pa trajektorijām, tur kur tev vajag tad ir citādi.

Katrams savs
Man vispār nepatīk atvērtais 

Ja tā tad gan,bet daily braukšanai un slīdēšanai ir gerai metinātais,atvērto vairs nelietoju vispār,tik poli vajadzētu,protams kad sniegs ir ta po,nejūt neko ,met tikai

Jā ar poly ir krietni labāk
Kad pabrauc ar senča omegu vispār gribās izkāpt ārā un iet ar kājām mājās
Cik paskatijos video no gonkas vienā līkumā kur līkuma ārmalā sasviests irdenais segums es iebraucu un izbraucu čalis aiz manis ar atvērto iebrauc un netiek ārā tas ritenis kas uz irdeno griežās un uz priekšu neiet

Kad pabrauc ar senča omegu vispār gribās izkāpt ārā un iet ar kājām mājās

Cik paskatijos video no gonkas vienā līkumā kur līkuma ārmalā sasviests irdenais segums es iebraucu un izbraucu čalis aiz manis ar atvērto iebrauc un netiek ārā tas ritenis kas uz irdeno griežās un uz priekšu neiet

man žurcim bija poly un metinātais,tak vispār nekāda atšķirība pa lielam nebija braukt ar atvērto (griezties kkur) vai metināto,a kad ej slīpi tad vnk jūties kā bmw pavēlnieks
Tricāram nav poly,kaut kur griežoties lēnām ir krakt krakt krakt un plaukts kratās itkā šas tilts atdalīsies no bundžas ,buksēm finišs,būs jātaisa pasūtijums kaut kad 3B motorsportam 

ja ir poly tad pat nejūt, ka būtu metināts 
hvz kāpēc

hvz kāpēc

Senos laikos žigulim bija šāds uztaisīts:
Pats ar viņu nebraucu, pārdevu, bet cilvēks, kurš nopirka bija ļoti apmierināts, cik sapratu ziemu izbraucis un pārsvarā abi rati ņēmuši, jo atspere palīdz saturēt satelītus, atsperes spēks 50kg iepresēta speciālā toolī ar kura palīdzību iespiesta reduktorā. Lielākais efekts ziemā uz ledus un sniega, vasarā droši, ka atslābst ātri.
Priekš ziemas doma arī kompotam ko tādu sabīdīt un notestēt, pagaidām gan nav laika aizbraukt pēc reduktora, bet tikko kā būs centīšos realizēt.
Priekš ziemas doma arī kompotam ko tādu sabīdīt un notestēt, pagaidām gan nav laika aizbraukt pēc reduktora, bet tikko kā būs centīšos realizēt.

Tad vajadzēs atrādīt! 

eem,tak Tev mehaņiks ir garāžā,kurš pīpējot 3B motosport appis vienos vārtos!Ģirts rakstīja:man žurcim bija poly un metinātais,tak vispār nekāda atšķirība pa lielam nebija braukt ar atvērto (griezties kkur) vai metināto,a kad ej slīpi tad vnk jūties kā bmw pavēlnieksTricāram nav poly,kaut kur griežoties lēnām ir krakt krakt krakt un plaukts kratās itkā šas tilts atdalīsies no bundžas ,buksēm finišs,būs jātaisa pasūtijums kaut kad 3B motorsportam

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Ir jā,bet viņa darbi ir tik kvalitatīvi un dārgi,ka nevaru atļauties tos iegādāties
:laiksirnauda:

Nu pa lielam vajag tikai gandrīz veselu rūpnīcu sākumā uzcelt,tad sapratīs lol nau verc,un atmetīs savu Napoleona plānu par 3B motosport izbanošanu no tirgus!Ģirts rakstīja:Ir jā,bet viņa darbi ir tik kvalitatīvi un dārgi,ka nevaru atļauties tos iegādāties:laiksirnauda:

SULAS PAKU PAVELNIEKS

tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri un kaut ko tur muldēja,ka buksēm finišs nesmuks,a tak var paprasīt lai nopulē joptv spogulī gan jau arī,ja vajag
lisā viedoklis nav mans viedoklis,man pret 3b nekāda naida,bukses bija tīri ok un viss derēja.Par to šifteri gan hvz,nu pēc ieguldītā darba un materiāliem tie 50 eur izskatās ok,bet nu funkcionalitātes ziņā kas tur ir tāds es nez,man parasts pagarinātais šifteris normāli strādā.Moš tas ka kāts garāks un bukse ir uzreiz jauna un nav pašam jāčakarējas un jāmaina kaut kas.

Viņš moš saskatījies knight rider un grib gāzt tāpat kā HaselhofsĢirts rakstīja:tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri un kaut ko tur muldēja,ka buksēm finišs nesmuks,a tak var paprasīt lai nopulē joptv spogulī gan jau arī,ja vajaglisā viedoklis nav mans viedoklis,man pret 3b nekāda naida,bukses bija tīri ok un viss derēja.Par to šifteri gan hvz,nu pēc ieguldītā darba un materiāliem tie 50 eur izskatās ok,bet nu funkcionalitātes ziņā kas tur ir tāds es nez,man parasts pagarinātais šifteris normāli strādā.Moš tas ka kāts garāks un bukse ir uzreiz jauna un nav pašam jāčakarējas un jāmaina kaut kas.

https://www.youtube.com/watch?v=oNyXYPhnUIs
SULAS PAKU PAVELNIEKS

Redzēts daudziem kam 3b kloķis salūzt.
Liet. pipax treniņbrauciena laikā pārlūza tiko nopirkts.

Te jautājums ar ko viņš īsti saprotasĢirts rakstīja:tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri

Kas salūza? Tas pats kloķis?māriņš rakstīja:Redzēts daudziem kam 3b kloķis salūzt.
SULAS PAKU PAVELNIEKS

Manuprāt viņš ar internetu kā tādu labi saprotās!JānisK-[JK] rakstīja:Te jautājums ar ko viņš īsti saprotasĢirts rakstīja:tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri

SULAS PAKU PAVELNIEKS

lai vai ka tur butu nekad nepirksu neko no wu raider. kaut gan man lidz vinjam 10 km varb. dzeki varb normali bet galigi nav ticamibas!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Laicaan,viņš jau arī gāž kā hasselhofs,tikai kits pašlaik atpūšas Shtencā.

bestbmw,hvz es pat veicu priekšapmaksu tā teikt un viss bija kā runāts,galvenais ir nemīzt.Bukses tiešām kalpoja labi,un noteikti,ka nākamajam saimniekam arī kalpo,Kapteinis ar brauc ar tādām,no problem cik zinu.

Viss ir ok ar viņu,viņam vnk nepatīk,kad stumj sūdu,a ja viņš kaut ko uzskata par sūdu tad...JānisK-[JK] rakstīja:Te jautājums ar ko viņš īsti saprotasĢirts rakstīja:tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri

bestbmw,hvz es pat veicu priekšapmaksu tā teikt un viss bija kā runāts,galvenais ir nemīzt.Bukses tiešām kalpoja labi,un noteikti,ka nākamajam saimniekam arī kalpo,Kapteinis ar brauc ar tādām,no problem cik zinu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1493
- 1494
- 1495
- 1496
- 1497
- …
- 2228