Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1494
- 1495
- 1496
- 1497
- 1498
- …
- 2228
- chevron_right
Kaņikuli v shtencĢirts rakstīja:Laicaan,viņš jau arī gāž kā hasselhofs,tikai kits pašlaik atpūšas Shtencā.
Viss ir ok ar viņu,viņam vnk nepatīk,kad stumj sūdu,a ja viņš kaut ko uzskata par sūdu tad...JānisK-[JK] rakstīja:Te jautājums ar ko viņš īsti saprotasĢirts rakstīja:tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri
bestbmw,hvz es pat veicu priekšapmaksu tā teikt un viss bija kā runāts,galvenais ir nemīzt.Bukses tiešām kalpoja labi,un noteikti,ka nākamajam saimniekam arī kalpo,Kapteinis ar brauc ar tādām,no problem cik zinu.

Pēdējais labojis laicaans - 11 Jan 2016, 00:23, kopā labots 1 reizi.
SULAS PAKU PAVELNIEKS

Cik atceros no čata laikiem sūdu viņš pats labi māk stumt, bez tam viņam pieredze vēl ir pārāk maza, lai varētu filtrēt kas ir un nav sūdsĢirts rakstīja:Laicaan,viņš jau arī gāž kā hasselhofs,tikai kits pašlaik atpūšas Shtencā.
Viss ir ok ar viņu,viņam vnk nepatīk,kad stumj sūdu,a ja viņš kaut ko uzskata par sūdu tad...JānisK-[JK] rakstīja:Te jautājums ar ko viņš īsti saprotasĢirts rakstīja:tak džeks nesapratās laikam īsti ar wu raideri
bestbmw,hvz es pat veicu priekšapmaksu tā teikt un viss bija kā runāts,galvenais ir nemīzt.Bukses tiešām kalpoja labi,un noteikti,ka nākamajam saimniekam arī kalpo,Kapteinis ar brauc ar tādām,no problem cik zinu.

Esmu pircis vairākus komplektus no wu, problēmas īsti nav bijušas

jā,motors vēl nav izrauts, jo vakar metinājām krāsnij apdeitus
lisais gan pirks golfu ikdienai vai polo,izdomāja,ka nah laidīs uz izdzīvošanas gonku to hlamu,a vispār ir izdomāts jauns inovatīvs dzinējs kurš varētu tik salikts kaut kad vasarā,eksperimentu nolūkos
tik vajag kaut kādu miskasti kur to iestūķēt 
par to pieredzi neteiktu viss,jo tur,kur viņš strādā nopietna publika remontē dzinējus,esmu tur bijis un to visu redzējis.

par to pieredzi neteiktu viss,jo tur,kur viņš strādā nopietna publika remontē dzinējus,esmu tur bijis un to visu redzējis.
Neesat plānojuši lokmotīvi uzbūvēt?Ģirts rakstīja:jā,motors vēl nav izrauts, jo vakar metinājām krāsnij apdeituslisais gan pirks golfu ikdienai vai polo,izdomāja,ka nah laidīs uz izdzīvošanas gonku to hlamu,a vispār ir izdomāts jauns inovatīvs dzinējs kurš varētu tik salikts kaut kad vasarā,eksperimentu nolūkos
tik vajag kaut kādu miskasti kur to iestūķēt

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Gan jau ka piektdien bija doma,tikai vairs neatceros kas un kā
kapteinis ar liso tad kuģoja uz madonu,būtu bijuši blakus gan jau būtu plāns tapis 

Es nesaku, ka viņš ir muļķis, bet, ka bieži vien lec augstāk par ziemeļgalu un no sevis sadomājies dievulaicaans rakstīja:par to pieredzi neteiktu viss,jo tur,kur viņš strādā nopietna publika remontē dzinējus,esmu tur bijis un to visu redzējis.

Tagad redz ar plāni lieli, bet beigās golfs un droši līdz galam arī nekas novests netiks, tāpat kā zapiņa motors ar šprici palika tikai sapņos, ok pofig.
nākamreiz,lai pameklē youtubē!Ģirts rakstīja:Gan jau ka piektdien bija doma,tikai vairs neatceros kas un kākapteinis ar liso tad kuģoja uz madonu,būtu bijuši blakus gan jau būtu plāns tapis

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Atkal drifts krīt no gaisa 
No rīta varēs sētu tīrīt

No rīta varēs sētu tīrīt

Jā tagad aizies diskusija par 5llp cik slikti ir komentēt par metināto reduktoruSusurs rakstīja:tagad aizies diskusija uz 5lpp kā pareizi metināt reduktoru, un tā katrā topikā kad kāds ieliek metināto

Ikdienas auto, sevišķi ziemā protams nē, cik zināms pro drifteri bloķus nespēj piepirkt, tie jau ir veci un pārlasot tāpat ilgi netur un tad arī brauc ar metinātājiem, tā kā par debīlumu vari aiziet pastāstīt viņiem
Ir jāzin kā nepareizas lietas izdarīt pareizi

Nu, šodien visi klausās Boviju?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

O joptv, kādas sarunas esmu palaidis garām
Runājot par poly buksēm, 3b produkcija apmierina un ir pie kājas, ka vizuāli viņas nav piemēram kā powerflex, par to cenu ir
Diezvai kādreiz vispār atļaušos uzbūvēt tādu auto, kuram pat bukšu vizuālajam stāvoklim būtu jābūt top zust. Bet ja būvētu, tad arī vienkārši paprasītu 3b, lai uztaisa kā man patīk. Vienīgi varbūt reduktora vāka buksēm urbums varēja būt nedaudz ovāls, kā tas ir oriğināli, bet no otras puses, ņemot vērā to, ka bukse cietāka, varbūt labāk nevajag.
Par shifteri runājot, pluss tur tāds, ka ābols atrodas augstāk nekā stock variantā, tāpēc sanāk vēl īsāks. Pats būtu izticis arī ar stock homemade shortshifteri bet par cik par labu cenu sanāca dabūt no viena lietotāja, tad tomēr lai ir 3b
Par madonas braucienu komentēšu, ka ar m50b20, 4.44 metināto sanāca vidējais patēriņš 8l/100km

Runājot par poly buksēm, 3b produkcija apmierina un ir pie kājas, ka vizuāli viņas nav piemēram kā powerflex, par to cenu ir

Par shifteri runājot, pluss tur tāds, ka ābols atrodas augstāk nekā stock variantā, tāpēc sanāk vēl īsāks. Pats būtu izticis arī ar stock homemade shortshifteri bet par cik par labu cenu sanāca dabūt no viena lietotāja, tad tomēr lai ir 3b
Par madonas braucienu komentēšu, ka ar m50b20, 4.44 metināto sanāca vidējais patēriņš 8l/100km

Šeit mēs laikam esam uz vienas notsJānisK-[JK] rakstīja:Ikdienas auto, sevišķi ziemā protams nē, cik zināms pro drifteri bloķus nespēj piepirkt, tie jau ir veci un pārlasot tāpat ilgi netur un tad arī brauc ar metinātājiem, tā kā par debīlumu vari aiziet pastāstīt viņiem![]()

Striķī, tukšgaitā vilka Tevi un dzinējs rūca tikai pečkas dēļ?Kapteinis rakstīja: Par madonas braucienu komentēšu, ka ar m50b20, 4.44 metināto sanāca vidējais patēriņš 8l/100km

Nākošreiz varam paņemt tevi līdzi un varēsi pats pārliecinātiesKikaps rakstīja:Striķī, tukšgaitā vilka Tevi un dzinējs rūca tikai pečkas dēļ?Kapteinis rakstīja: Par madonas braucienu komentēšu, ka ar m50b20, 4.44 metināto sanāca vidējais patēriņš 8l/100km

Kāāāāāāāāāāāāāāā tas ir iespējams?
Tas ir pret jebkādiem fizikas likumiem, ar 4.44 svarku un 2.0 braukt ar tik mazu degvielas patēriņu!! 
M40/M43/M44/M42 pienes ūdeni

M40/M43/M44/M42 pienes ūdeni

Uz 70km/h braucāt?
Man ar m50b20 un 4.27 pa šosi bija apm. 15-20l uz 100-110km/h

Man ar m50b20 un 4.27 pa šosi bija apm. 15-20l uz 100-110km/h
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Kikaps rakstīja:Kāāāāāāāāāāāāāāā tas ir iespējams?Tas ir pret jebkādiem fizikas likumiem, ar 4.44 svarku un 2.0 braukt ar tik mazu degvielas patēriņu!!
M40/M43/M44/M42 pienes ūdeni![]()
Man ir m50b25 uz šosejas 2.3litri un pislētā ja baigi dos grīdā ap 3.5litri.
P.S aizmirsu tijai piebilst, ka uz 1km nevis 100
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1494
- 1495
- 1496
- 1497
- 1498
- …