Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 105
- chevron_right
ārā metamas riepas tā var krāsot. bet tā priekšējā tīri laba liekas.
Nu ko, izskatas ka Jelgavā ir daudz vairāk škūningotu e36, nekā VarakļānosV1Beta rakstīja:vakar no rīta pastaigājos un šo redzēju Jelgavā pie LLU Ekonomikas fakultātes.
Protams ,jo visi lauku shkjuuneri brauc uz akadeemiju maaciities
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ir ir, ari esmu ieverojis paris spilgtus eksemplarus kuri stav pie kojamOrkaans rakstīja:Protams ,jo visi lauku shkjuuneri brauc uz akadeemiju maaciities
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdhkg.html WTF?
Vaders ir skaists :) bet paarējais lai iet pie Gagārina (tas kas kosmonauts)...shadowscreenn rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdhkg.html WTF?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tāda cena....
viss normāli, ja ne tas caurums.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
V1Beta rakstīja:viss normāli, ja ne tas caurums.
Tā ir turbīna un mašīna ir driftam :)
es zinu, ka tā ir turbīna. visu to var sataisīt arī normāli kas grib. un fonā šim citās bildēs bija tas kosmonauts, kas savu e36 grib par 3k pārdot. viņs tak to mašīnu jāj un jo vairāk jāj, jo ceņņiks augstāks.
Nez, Pacham ar' tapat turbīna bija, bet neko neglītu neredzu, skaists e36, ta turbīna pat piedod savu piedūrienu. bet tas laikam pēc gaumesV1Beta rakstīja:es zinu, ka tā ir turbīna. visu to var sataisīt arī normāli kas grib. un fonā šim citās bildēs bija tas kosmonauts, kas savu e36 grib par 3k pārdot. viņs tak to mašīnu jāj un jo vairāk jāj, jo ceņņiks augstāks.
tādā gadījumā turbīnu sev nekad nelikšu.
man arii patik - neko sliktu nesaskatu un tas tevis teiktais kosmonauts
labaak pa 3k panjemtu to neka kaut kadu svaigaku e46
labaak pa 3k panjemtu to neka kaut kadu svaigaku e46
kas grib tas ņem. starpcitu, to ko pa 3k pārdod, tā mašīna tiek kauta uz nebēdu. labāk vizuāli skaists un kauts e36 nekā svaigs e46. loģika ?
a kur var redzet sludinajumu par so turbo e36 ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
turbo cik saprotu netirgojas, tirgojas blakusstavosais bilde (ne šajā) pa tiem 3k
tam jau tie e36 domati ,lai liktu plakaniski , kur vien varV1Beta rakstīja:kas grib tas ņem. starpcitu, to ko pa 3k pārdod, tā mašīna tiek kauta uz nebēdu. labāk vizuāli skaists un kauts e36 nekā svaigs e46. loģika ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 105