Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 1297
- chevron_right
Domāju ka uzmet PM Orkaanam
205, 215
man taadiem parasti bija virsuu 225/45.rews rakstīja:8,5J kadi ir tie labakie riepu platumi ko likt virsu?
man liekas ka 205 var likt uz 7,5 j un 215 minimums uz 8 j.
Viņš tak nav pateicis kāds ET tiem diskiem ir. Teiksim ar kkādu ET20 225/45 nereāli būs uzlikt.
Un nav pateicis vai grib strechoto riepu vai balonu.
Sveiki biedri,man tāds jautājums,domāju likt vai nelikt tās eņģeļacis,gribētu zinātu jūsu viedokļus vai tas ir to vērts vai nav?Varbūt baigais čakars,plīst unt.t.t,Jūsu pieredze?
Viss atkarīgs no gaumes, ja patīk, tad ir vērts likt, tikai šogad laikam ar TA ir problēmas - nelaiž cauri.
hmm tas nemaz nav labi
Apgaismojiet mani,lūdzu,aizmugurē uzliku rezerves riepu kurai izmeri ir 205/60 r15 otrā pusē aizmugurē ir 195/65 r15,cik ļauni tas ir reduktoram? un vai kkas notiks ja veiksu pardesmit kilometrus?
Riepas augstuma (diametra) starpība 0,8 cm.
Perimetrs, cm 197 pret 199.3
Pārdesmit km nekas traks nenotiks. Ptiesībā pat nejutīs.
Perimetrs, cm 197 pret 199.3
Pārdesmit km nekas traks nenotiks. Ptiesībā pat nejutīs.
Paldies,nu ko brivdienas jau vasaras tupeles jaliek virsu,gribi vai negribi!
Hou.
Ir kāds,kas var uzņemties izhonēt 82mm giļzas? Un cik apmēram par tadu darbu var prasīt naudās?
4 cil.
Ir kāds,kas var uzņemties izhonēt 82mm giļzas? Un cik apmēram par tadu darbu var prasīt naudās?
4 cil.
ir jabut rakstitam et ari kaukur, uz kadu citu staru iekspusee.
bet ka jau agris teica 225/45 butu idealakais variants, gan komforta zinjaa gan praktiskuma zinjaa un ari izskatitos ok, un nebutu nekadi baloni ka te citiem patik parspileet. vismaz tik atri neuzsistu tos diskus un nepataisitu vinjus par seskanteem
tas protams ja et atlauj un neplesh arkas
bet ka jau agris teica 225/45 butu idealakais variants, gan komforta zinjaa gan praktiskuma zinjaa un ari izskatitos ok, un nebutu nekadi baloni ka te citiem patik parspileet. vismaz tik atri neuzsistu tos diskus un nepataisitu vinjus par seskanteem
tas protams ja et atlauj un neplesh arkas
...
Varbūt kāds zinoš cilvēks var man apskaidrot,vai stadarta vadība sapratīs pareju no 282grādu vāles uz 302gradu? Runa ir par sadalenes devēju
Ir tada iespeja, ka parbūvēts e36 no algļa un eiropas standartiem ir sliktāks neka, eiropa modelis? Nu ja pārbūve ir veikta diezgan okei līmenī?
ja vadus nepārvelc pašrocīgi,bet maini pravodku,tad nekam sliktam tur nevajag būt
Kurš varētu palīdzēt priekšu dabūt pie zemes :)?
Nezinu cik liels sedinājums ir, tapēc nezinu ko man darīt
Nezinu cik liels sedinājums ir, tapēc nezinu ko man darīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 1297