ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 25
- chevron_right
Izkastrēt!ikey07 rakstīja:Like wtf, nobraukt tādus..
Labi vēl ka tie tādi sīkumi. Tā teikt, mācība pa lēto. Tagad lielveikalos parkošos tikai kameru redzeslokā!
Es šitos dauņus nesaprotu, tipo baigi vērtīgi tie vāciņi vai emblēmas. Man arī pagājušajā nedēļā no E46 nospēra vienu apskrāpētu, nodzeltējušu spoguļa stiklu. WTF? Viņš 12 eiro jauns maksā
Vienkārši slimi cilvēki. HVZ cik maksā diski vāciņi, par emblēmām un difuzoru kopā samaksāju 30 Eiro. Tagad gan jau ka būs jāmeklē M aizmugurējais bampers.kri rakstīja:Es šitos dauņus nesaprotu, tipo baigi vērtīgi tie vāciņi vai emblēmas. Man arī pagājušajā nedēļā no E46 nospēra vienu apskrāpētu, nodzeltējušu spoguļa stiklu. WTF? Viņš 12 eiro jauns maksā
nav uzdirsiens,et tev tas difuzors ljoti shvaki turejas
bet par to ka nocela vacinjus un emblemu,nu bez komentariem.
ar kompatu pa brugji
Difuzors turējās švaki, bet bija savilkts ar savilcējiem, lai nenokristu.cipruss18 rakstīja:nav uzdirsiens,et tev tas difuzors ljoti shvaki turejas
No sākuma jau pamanīju tik difuzoru, un nodomāju ka ok, nokritis, bet vēlāk vāciņus un emblēmas.
varbut tas ari nokrita????? uz cik brauci?
piedod,gribeju pajokot,tik nekjer krenkji
ar kompatu pa brugji
Diez vai ka varēja tik vienkārši pēkšņi no 4. savilcējiem nokrist!cipruss18 rakstīja:varbut tas ari nokrita????? uz cik brauci?
Po, tagad gan skaidrs ka jāpērk ir M aizmugurējais bamperis.
Pie viena šodien pacelta aizmugure augšā, tagad ir džips!
Paldies Salamandra darbnīcai par iespēju izmantot pacēlāju.
P. S. Elksni, cik atceros, tu solīji uzlīmes...
Tapēc izdomāji, ka jāpaņem sev?cipruss18 rakstīja:nav uzdirsiens,et tev tas difuzors ljoti shvaki turejas
Par tēmu-prieks skatīties kā auto kļūst labāks.
nuuuu tgd jav sliktaaks bet st5 bez vaacinniem arii labi izskataasNixon rakstīja:Tapēc izdomāji, ka jāpaņem sev?cipruss18 rakstīja:nav uzdirsiens,et tev tas difuzors ljoti shvaki turejas
Loud N' Proud
Es vispārīgi to teicu... Dzinējs, aizmugurējais tilts, sakrāsots kautcik utt.
Bet tagad arī nav sliktais bez labā - būs M bampers aizmugurē.
Vāciņi kopskatu nemaina, vienkārši situācija kā tāda besī. Tāpat style 5 ir tikai uz ziemu, uz vasaru būs style 32 vai kas cits interesants.skrv rakstīja:nuuuu tgd jav sliktaaks bet st5 bez vaacinniem arii labi izskataasNixon rakstīja:Tapēc izdomāji, ka jāpaņem sev?cipruss18 rakstīja:nav uzdirsiens,et tev tas difuzors ljoti shvaki turejas
Paldies! Vēl vakardien dabūju bagāžnieka M lūpu, rīt jāpielīmē.Nixon rakstīja:Tapēc izdomāji, ka jāpaņem sev?cipruss18 rakstīja:nav uzdirsiens,et tev tas difuzors ljoti shvaki turejas
Nixon rakstīja:Es vispārīgi to teicu... Dzinējs, aizmugurējais tilts, sakrāsots kautcik utt.
Pagaidām vizuālie uzlabojumi tiks atstāti otrajā plānā, jāķeras klāt ritošās daļas sakārtošanai.
Jā, tā laikam zīme, ka jāliek vien būs M aizmugurējais bampers, tā kā ar lielāko prieku iegādāšos M aizmugurējo bamperu ar difuzoru 2. trubām. Vēlams calypsorot krāsā!
Uzliktas jaunas BMW emblēmas, bagāžnieka M lūpa un aizmugure uzlikta uz stock atsperēm.
Uzliktas jaunas BMW emblēmas, bagāžnieka M lūpa un aizmugure uzlikta uz stock atsperēm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sarkana "astiite" noteikti labaak izskatiitos bet paleenaam top aparaatsZzevsS rakstīja:Uzliktas jaunas BMW emblēmas, bagāžnieka M lūpa un aizmugure uzlikta uz stock atsperēm.
Uz vasaru līste tiks krāsota. Aparāts nevis top, bet gandrīz vai ir gatavs, jo vairs nekādi īpašie vizuālie uzlabojumi netiek plānoti.
Tiko veicu izdevīgāko riepu dīlu savā mūžā - par 15 eiro nopirku Bridgestone 225/50/17 vasaras riepu komplektu ar 3-4mm protektoru. Tā kā mašīna tagad ir diezgan augsta, un nākam nedēļ sola plusus, uzmontēšu uz style 32 nākamnedēļ.
Tiko veicu izdevīgāko riepu dīlu savā mūžā - par 15 eiro nopirku Bridgestone 225/50/17 vasaras riepu komplektu ar 3-4mm protektoru. Tā kā mašīna tagad ir diezgan augsta, un nākam nedēļ sola plusus, uzmontēšu uz style 32 nākamnedēļ.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …