540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 56
- chevron_right
Es a kka atceros par to ka ja ir tad jadeg. Bez tam e36 nav naz tik gruti iznemt/ielikt miglas.
coupe 2.8
Ja veseli rāmīši... Bet daudz arī nevar viņas tur ņemt un likt atpakaļ, jo tad rāmīši neiztur.
Ja ir miglas tad viņām ir jādeg,es izņēmu drošinātāju un teicu ka naw pievienotas,jo citi teica ka tā var iziet. Nekā,skatē ielika 2 ,ja ir ieliktas tad wisam jabūt ok.
sen sen atpakalj ar brachkas audi 90 quattro iebraucu skatee ar skochu uzlimeetaam miglaam virsuu.onka pienaca klat,noplesa skochu un paprasija ieslegt.iesledzu,nedega un onka apmierinats iesvilpa 2 ka nosmird un taa 2x pec kartas 2us gadus
tas jau tas pats ka tev aizmugurejaa migla nedeg,bet rupnieciski ir paredzeeta,tev tak vinjai ir jaadeg un viss
tas jau tas pats ka tev aizmugurejaa migla nedeg,bet rupnieciski ir paredzeeta,tev tak vinjai ir jaadeg un viss
ar kompatu pa brugji
Yes miers uz gadu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Speciāli noliki ST5 fonā?
Ne vnk šaura garaža saliku pie katra rata kurš būs, lai piektdien var uzreiz mest virsū.. , bet fons labs..
e36
Cik nedaudz garākās skrūves var skrūvēt aizmugurē ratiem, vai ir iespējas sabeigt roceni ar 32mm 'vītnes garumu oem 26mm. Vnk vajadzēja pagaidu skrūves salika jaunu roceni, pirmaja diena pirmajos metros jau kaut kādas vibrācijas, pievelkot nedaudz roceni klusums viss super, šodien uzliku uz st5 lēnu ripojot grab loki iekšā, aizdzinu atpakaļ uz servi, nez
e36
Uz jaunajiem ripuļiem, ātrais snaps pa ceļam uz servi piekdien sapucēšu aparātu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Nee,nee,nee! Vajg atpaklj ieprieksejos diskus,tie St5 jau ir apnikushi,katram otram,jau vinji!
Man personigi,labak patika ieprieksejie diski,vismaz tadi nav katram kuram un labi piestaveja uz e36 kopeejaa izskata..
Man personigi,labak patika ieprieksejie diski,vismaz tadi nav katram kuram un labi piestaveja uz e36 kopeejaa izskata..
Instagram - Sandis_e36
st5 nevar izskatīties nesmuki!540i rakstīja:Uz jaunajiem ripuļiem, ātrais snaps pa ceļam uz servi piekdien sapucēšu aparātu...
ar iepriekšējiem diskiem mašīna izskatījās iespaidīgāk, bet nu ar st5 jebkurā gadījumā nevar nošaut greizi
BMW-Big Money Waste
Drausmīgi patīk ka ir brīva vieta starp ratiem un arku vel ar r18 arkas bikin pavalcējušās nekur nekas neskarās un neskarsies! Diski man ar katru dienu sāk patikt vairāk!
Reāli ja gribās ko pamainīt ko citu mpackam mainīt ja ne diskus lai izmaiņa būtu ieverojama..
Reāli ja gribās ko pamainīt ko citu mpackam mainīt ja ne diskus lai izmaiņa būtu ieverojama..
Pēdējais labojis 540i - 11 Sep 2013, 20:51, kopā labots 1 reizi.
e36
ne ne, nav smuki ar iepriekšējiem diskiem bija
iepiekšējie bija kā odziņa
šie jau standarts
šie jau standarts
Arī esmu par iepriekšējiem, jo st5 liekas, ka ir par smalku-mazu priekš GT spoilera, jo viņš ir masīvs.
Style 5 izskatās top zustand, dodu priekšroku viņiem un pilnīgi po cik cilvēkiem viņiem ir, mašinu tak būve sev nevis kādam citam. Protams viedokļus var uzklausīt, bet ja viņi nepatīk tad var arī viņus ignorēt! Auto kā kompekte, tā tik turēt!
+1 par pēdējiem diviem teikumiem!
Auto patiešām skaists.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Var tikai piekrist šim apgalvojumam....RENIO rakstīja:iepiekšējie bija kā odziņa
šie jau standarts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …