Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 38
- chevron_right
Ļoti glīts auto, šis noteikti arī dzīvē izskatās tik pat labi kā bildēs, atšķirībā no manējā.
Paldies visiem
Un lai tiktu galā ar jūsu strīdu, diemžēl aķi bagažniekā nelikšu - jo man viņš tur netraucē, un man patīk tā nemotoru instrumentu kaste bagažniekā. Zinu, ka estēstiski smukāk...
Tādu melnu kastīti gan gribētos sadabūt, kur šo paslēpt, jo aķis tāds visai nesmuks, bet tur super labi.
Un lai tiktu galā ar jūsu strīdu, diemžēl aķi bagažniekā nelikšu - jo man viņš tur netraucē, un man patīk tā nemotoru instrumentu kaste bagažniekā. Zinu, ka estēstiski smukāk...
Tādu melnu kastīti gan gribētos sadabūt, kur šo paslēpt, jo aķis tāds visai nesmuks, bet tur super labi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
naljanke rakstīja:Ļoti glīts auto, šis noteikti arī dzīvē izskatās tik pat labi kā bildēs, atšķirībā no manējā.
Autiņi kā meitenes, bildēs vienmēr smukāki. Nav manējais arī tik labs, vadītāja durvis prasās pēc maiņas, sliekšņa uzlika atdalījās nedaudz, jāpulē, šur tur pa kādam mazam burbulim... Bet tagad virsbūve man otrajā vietā, šim tam jāpiekrāj
It's all about the win
Lai topiks nepazustu jāatskaitās, izdarīti šādi tādi sīkumi - novērstas visas graboņas piekarē, zem motora pārsega knapi, bet savu vietu atradis 5l logu šķidruma trauks, pēc pagājušās nedēļas piedzīvojumiem iegūts arī pilnvērtīgs 4 durvju sedans, nevis trīs , kā arī šodien pēc gada braukāšanās samainīts aizmugurējais atmetamais krēsls, pret neatmetamo krēslu ar elkoņbalstu.Kā arī dēļ tā ka bija mērojams ceļš uz Rīgu un pie Shtencwerks arī šad tad sanāk iegriezties
No mīnusiem viena sliekšņu uzlika atdalījās no autiņa, bet ceturtdien jau tiks pielīmēta atpakaļ... Un pāris moldingi arī vēlas uzsākt patstāvīgu dzīvi viss kas uz sezonas noslēgumu vajadzīgs ir nedaudz logu līmes un daudz benzīna
No mīnusiem viena sliekšņu uzlika atdalījās no autiņa, bet ceturtdien jau tiks pielīmēta atpakaļ... Un pāris moldingi arī vēlas uzsākt patstāvīgu dzīvi viss kas uz sezonas noslēgumu vajadzīgs ir nedaudz logu līmes un daudz benzīna
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
smuks sedans
Nekāda vaina
Tad tomer liksiet trasee?
Paldies
Es diez vai, neiešu jau zīmēties ar to ko īsti nemāku. Varbūt aizšaušu Marekam, nu tas skatoties cik daudz naudas paliks pēc piektdienas izklaidēmKapteinis rakstīja:Tad tomer liksiet trasee?
It's all about the win
Ā Mareks brauks, nu jā...
Zvanīt jau jānim tolmetam, lai sagatavo presi?
Bildes fotošops,aizmugurē bija viens style 13 jābūt
Mareks brauks ar šito pa trasi?es eju trali kabināt pie tricāra
Linda rakstīja:PaldiesEs diez vai, neiešu jau zīmēties ar to ko īsti nemāku. Varbūt aizšaušu Marekam, nu tas skatoties cik daudz naudas paliks pēc piektdienas izklaidēmKapteinis rakstīja:Tad tomer liksiet trasee?
Lai iemācītos, ar kaut ko ir jāsāk. Katrā ziņā neiesaku dot kādam citam norakstīt savu auto, tad jau labāk to izdarīt pašam! Tā jau foršs bekons
nav tik traki, pa 333 jau vienu gadu atklāšanā brauca ar manu autiņu, ikdienā arī ja esam samainījušies ar mašīnām pieļauju domu, ka katrs līkums lietus laikā taisni netiek braukts. Drīzāk zvans tolmetam būtu tad ja es sēstos pie stūresseeingman rakstīja:Ā Mareks brauks, nu jā...
kāpēc Tu domā, ka es abās bildes autiņu no vienas puses bildēju? Šofera pusē style 13Ģirts rakstīja:Bildes fotošops,aizmugurē bija viens style 13 jābūt
edzis rakstīja:Linda rakstīja:PaldiesEs diez vai, neiešu jau zīmēties ar to ko īsti nemāku. Varbūt aizšaušu Marekam, nu tas skatoties cik daudz naudas paliks pēc piektdienas izklaidēmKapteinis rakstīja:Tad tomer liksiet trasee?
Lai iemācītos, ar kaut ko ir jāsāk. Katrā ziņā neiesaku dot kādam citam norakstīt savu auto, tad jau labāk to izdarīt pašam! Tā jau foršs bekons
neteiktu, ka pavisam neko nemāku lēnā garā mācos, bet negribu būt kārtējā meitene, kas lien trasē neko īsti nemākot. Ja arī sestdien tiks braukts pa trasi jutīšos labāk, ja to darīs cilvēks kas slīpējot neko vairāk par pusasīm nav nobeidzis, nevis es pati, kurai šad tad sanāk pa apmalei paķertedzis rakstīja:Linda rakstīja:PaldiesEs diez vai, neiešu jau zīmēties ar to ko īsti nemāku. Varbūt aizšaušu Marekam, nu tas skatoties cik daudz naudas paliks pēc piektdienas izklaidēmKapteinis rakstīja:Tad tomer liksiet trasee?
p.s. Pats būsi? Vajadzētu man beidzot no visiem parādiem tikt vaļā.
It's all about the win
Jaunās spēļmantiņas
It's all about the win
Pec manam domām vienozīmigi skaistākais sedans!
Līdz smukākajam jau vēl tālu, tālu, bet paldies
It's all about the win
seeingman rakstīja:Ā Mareks brauks, nu jā...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 38