Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 43
- chevron_right
Jau cīnos, līdz 5dienas vakaram ir jārūc!!!cipruss18 rakstīja:nu bus ko ciiniities
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu tas nav mana kompetencee
zuze vel pakarties aizies
zuze vel pakarties aizies
ar kompatu pa brugji
Redzēju pie garažām, kamēr skrūvēju karteri.
Runā jau, ka šitais lupatā verās.
Darbi nestav uz vietas, viss notiek..
Atrasts vaininieks, del ka bija spiediens sistema, kadel karsa dzinejs.
Vaininieks:
Vaininieks:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Patīkami, ka vaina beidzot apzināta un var vērsties pie tās novērsšanas!Pacha rakstīja:Darbi nestav uz vietas, viss notiek..
Vaininieks:
Tieši tā, plānoju, CERU, ka līdz 5dienai rūks! :)ZzevsS rakstīja:Patīkami, ka vaina beidzot apzināta un var vērsties pie tās novērsšanas!Pacha rakstīja:Darbi nestav uz vietas, viss notiek..
Vaininieks:
Nekas cits viņam neatliek!Pacha rakstīja:Tieši tā, plānoju, CERU, ka līdz 5dienai rūks! :)ZzevsS rakstīja:Patīkami, ka vaina beidzot apzināta un var vērsties pie tās novērsšanas!Pacha rakstīja:Darbi nestav uz vietas, viss notiek..
Vaininieks:
Viss būs !
Yees, bija tada lietaBLINGZ rakstīja:Redzēju pie garažām, kamēr skrūvēju karteri.
Es, personiski, nevienu sliktu vardu nevaru pateikt par to, ka gaja ar 2.0.. Bet cik saprotu, tad uzliekot attiecigo galvu, vinam vajadzetu iet VEEEL labak. :)) ceresu uz to labako, galvenais, lai ruc un iet zvera
Vakar dabuta pareiza galva, izjaukta, sodien vedas uz slipesanu.. Cerams, ka bus gatava, pec iespejas, atri un tuvakajas dienas jau motors bus salikts un, ka vares jau taisit test drive :)
Sent from my JUST5SPACER using Tapatalk
Sent from my JUST5SPACER using Tapatalk
Update:
Vakar salikti visi vārsti, aizvedu apmazgāties galvu, cik nu varēja un šodien, jau vajadzētu būt virsū uz bloka! Šīs nedēļas laikā vajadzētu rūkt!
Vakar salikti visi vārsti, aizvedu apmazgāties galvu, cik nu varēja un šodien, jau vajadzētu būt virsū uz bloka! Šīs nedēļas laikā vajadzētu rūkt!
kompresijas testu arī taisīji kad bija viss vel kopā ar beigto blīvi?
Un šiem jau arī ir alumīnija bloks, kā noteicāt ka tas nav savērpies?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
jautajums, ka tev liekas ka bloks var saverpties ja atri tika noreagets ka karsts... gudri cilveki neraljo apkart ar karstosiem dzinejiem! + izpusta bij tikai galvas blive, cik es zinu 2.0 galva netika traumeta!Jānis.P rakstīja:kompresijas testu arī taisīji kad bija viss vel kopā ar beigto blīvi?
Varbūt esmu sabaidīts par daudz, bet pēc tā ko esmu dzirdējis ir tā ka ar šiem alum. blokiem ir kā ar jēlām olām, ja karsē un/vai blīve izpūsta, tad var arī būt bloks savērpies.
Vai viņi ir tomēr izturīgāki kā man ir sastāstīts? Pie kāda scenārija tad būtu jāuztraucas par bloka savērpšanos?
Vai viņi ir tomēr izturīgāki kā man ir sastāstīts? Pie kāda scenārija tad būtu jāuztraucas par bloka savērpšanos?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jebkurā gadījumā, ja pārbūve 2.8 dzinēju, tad pie reizes vajag mainīt uz čuguna bloku!!! es tagad arī visu laiku vaktēju lai nepārkarsētu, čugunam PO, to es vāriju un vāriju, pilnīgi POOO!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pacha uz 2. drifta posmu būsi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17