e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 41
- chevron_right
Kas tad te? Kkads pagrimums iestājies, vai visi uz Summer Sound aizbraukuši?
SumerSounds, Zvejnieksvētki un man liekas, ka Skrundā arī kaut kas notiek. Bet laiks jau ideāls priekš festivāliemtaurings rakstīja:Kas tad te? Kkads pagrimums iestājies, vai visi uz Summer Sound aizbraukuši?
Skrundā laikam tas Amigo koncis, bet nu negribu jau paredzamo rezultātu atkal.
Ko notiek? Visi apsprāguši? 2dienas no vietas rotēju Kuldīgā un nevienu nemanu, arī saldū klusums wtf
Visi pucē drapakus un gatavojas festam "Dzēris Kuldīga"
Es pa Kuldīgu katru dienu rotēju. Nevienu arī nemanu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Dzīres mēra laikā Kuldīgā ja?
Varbūt rīt parotēšu, hvz. Katru gadu viens un tas pats, kā vienmēr pamanīties seju pielikt un pa seju dabūt
Varbūt rīt parotēšu, hvz. Katru gadu viens un tas pats, kā vienmēr pamanīties seju pielikt un pa seju dabūt
Tad jau ne ar tajiem kungiem satiecies.Alutinsh rakstīja:Dzīres mēra laikā Kuldīgā ja?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ir paveicies, ka personīgi pa muti norāvis neesmu. Bet daudzi paziņas pa kaut kādu brīdi man blakus esot MAN nemanot ir norāvušies
Tie jau nav kungi, bet kaut kādi āpši vienkārši
Tie jau nav kungi, bet kaut kādi āpši vienkārši
Tā nu viņš te Kuldīgā notiekas, nav jābūt svešiniekam lai atrautu, brīžam pat savā barā notiek bardaki!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tas sāpina
Ja nu kad ripošu šovakar pa Kuldīgu ar zaļu volvo v70 vwi ar talsinieku kūtiņu varam samītot arī
Ja nu kad ripošu šovakar pa Kuldīgu ar zaļu volvo v70 vwi ar talsinieku kūtiņu varam samītot arī
Labi, var nebrīnīties, ka pie Sporta skolas ( laikam jau tā ir blakus jauna ELVI) Kāds trakais māja ar rokām
Tie ar to volvi? es jau pamāju pretī ar, tā jau nopratu ka tu!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Forumiešiem javācas kopā un jābrauc svētku gājienā
Biju par to jau domājis, bet par cik mans auto ir ar daudziem kasjakiem negribas ar tādu piedalīties!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Labs vakars Kuldīdzniekiem!
Tā kā priekšā baigie pilsētas svētki, ienāca prātā, ka varētu kādu mazo meetu uztaisīt šovakar, esmu pievarējusi lielo gabalu no Rīga, ciemos pie vecākiem, un būtu forši iepazīties ar šī gala bembistiem un izbraukt kādu aplīti ekskursijā, jo tāpat bija doma braukt uz Kuldīgas centru. Kādam būtu interese? :)
Tā kā priekšā baigie pilsētas svētki, ienāca prātā, ka varētu kādu mazo meetu uztaisīt šovakar, esmu pievarējusi lielo gabalu no Rīga, ciemos pie vecākiem, un būtu forši iepazīties ar šī gala bembistiem un izbraukt kādu aplīti ekskursijā, jo tāpat bija doma braukt uz Kuldīgas centru. Kādam būtu interese? :)
Pagaidām man vēl ir laika, tāpēc es varētu tikt. Bet nezinu uz cik ilgu laiku.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Es ar varu pievienoties
Sent from my D5803 using Tapatalk
Sent from my D5803 using Tapatalk
Jūs varētu savā starpā sazvanīties vai kā, jo šaubos, ka cilvēki forumā piektdienas vakaros baigi sēžEdzy rakstīja:Uz cikiem varētu?
Manuprāt, varētu uz kādiem 22:00 vai pat vēlāk.
Un ja mēs spētu tā forši savākties, varētu arī kur tālāk aizbraukt ārpus Kuldīgas, kolonnā !
Pēdējais labojis sharlotii - 17 Jūl 2015, 20:39, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 41