laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 36
- chevron_right
Stilīgākais winter edition ever
Traki patīk
Traki patīk
forši, ka patiik...
bamperis mega kruts ka ari sarkanie lukturi
lasu tavu komentaaru, lasu.. - nevaru iebraukt... - kaadi sarkanie lukturi.. tad naca apgaismiiba... - man tak aizmuguree american edition..
njaa.. paaldies...
njaa.. paaldies...
shiiit, arī gribu sarkanos lukturus aizmugurē, nezināju, ka tev ar' irmožais rakstīja:lasu tavu komentaaru, lasu.. - nevaru iebraukt... - kaadi sarkanie lukturi.. tad naca apgaismiiba... - man tak aizmuguree american edition..
njaa.. paaldies...
Tu ar plēvi novilki vai ar sarkano laku pūti?
Super autiņš un ziemas bampers ir vienkārši cepīgs!
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
amm.. meginaju ar pleevi, bet nosplavos un noputu ar laku, bet ok sanaca un neatskiras no oem gandriiz..
Skaists vissezonas auto,kā ziemā tā vasarā izskatās ļoti labi!
tas cukurnieku bampers ir pats sliktākais ko esmu redzējis uz možais auto. tas mans viedoklis. drīz varēs savākt pa forumu vienu ideālu auto: Marux diski, možais bampers, sarkanas eņģeļacis utt.
vismaz paldies par atklatiibu no TEVIS
vienmēr laipni. tāds nu es esmu. neesmu nekad mācējis kādam ieziepēties un lišķēties. visu ko redzu spļauju ārā. citreiz tik paliek skumji, ka cilvēks tērējis laiku/naudu/darbu, bet rezultāts. varbūt es vienkārši nespēju iebraukt tanī visā jo esam bik citas vecuma grupas. varbūt tā pat kā ar melniem ļitakiem, sarūsējušiem spārniem, kapotiem: plauktā smuki- dzīvē vemt gribas. viss varbūt.
Redzi, ka pārējiem patīk un esi pagaidām vienīgais, kuram viss tik slikti liekas
Tā kā možais nav nošāvis greizi, nav vnk trāpijis pa Tavai gaumei :) bet nu saprotams, ka katram savs viedoklis :)
Tā kā možais nav nošāvis greizi, nav vnk trāpijis pa Tavai gaumei :) bet nu saprotams, ka katram savs viedoklis :)
Es arī varētu pievienoties Rons, esmu jau izteicis savas domas par uzlīmēm, bet ne jau man ar to auto jābrauc.STUDENTS rakstīja:Redzi, ka pārējiem patīk un esi pagaidām vienīgais, kuram viss tik slikti liekas
Man personīgi dikti patīk!
Vismaz cilvēki nebaidās eksperimentēt, nevis pieturās pie M pakas ar St5 Un par vecuma grupām - Ron, cik tad sens tu esi? Izklausies tā, uz 50...Rons rakstīja:vienmēr laipni. tāds nu es esmu. neesmu nekad mācējis kādam ieziepēties un lišķēties. visu ko redzu spļauju ārā. citreiz tik paliek skumji, ka cilvēks tērējis laiku/naudu/darbu, bet rezultāts. varbūt es vienkārši nespēju iebraukt tanī visā jo esam bik citas vecuma grupas. varbūt tā pat kā ar melniem ļitakiem, sarūsējušiem spārniem, kapotiem: plauktā smuki- dzīvē vemt gribas. viss varbūt.
Man arī kaut kā ne parāk tas buferis...
tik labi izklausās sens, ritīgā vēsturemarux rakstīja:Vismaz cilvēki nebaidās eksperimentēt, nevis pieturās pie M pakas ar St5 Un par vecuma grupām - Ron, cik tad sens tu esi? Izklausies tā, uz 50...Rons rakstīja:vienmēr laipni. tāds nu es esmu. neesmu nekad mācējis kādam ieziepēties un lišķēties. visu ko redzu spļauju ārā. citreiz tik paliek skumji, ka cilvēks tērējis laiku/naudu/darbu, bet rezultāts. varbūt es vienkārši nespēju iebraukt tanī visā jo esam bik citas vecuma grupas. varbūt tā pat kā ar melniem ļitakiem, sarūsējušiem spārniem, kapotiem: plauktā smuki- dzīvē vemt gribas. viss varbūt.
Man arī kaut kā ne parāk tas buferis...
Eu nu nevajag jau uzreiz mani norakt Esmu 70`to gadu ražojums. Laikam katram ir jāizslimo visādi lampiņu,spoileru un citu fiņķikļušku ēra. Atzīšos, arī man pirms 15 gadiem bija žigulim dzelteni miglinieki... PEACE.
Nu, jā, es no citas desmitgades - no '80-tajiem, pie auto stūres tikai 14 gadi un žigulis nekad nav bijis, tāpēc arī tāda viedokļu nesakritība.
Labi, nedaudz offtopiks panesās... Ron - nekā personīga
Labi, nedaudz offtopiks panesās... Ron - nekā personīga
Patīk. Vēl varētu pie ziemas stila piemest vienu vai vairākus ratus ar stikerbombu. Būtu raibā mašīna tad. Ideja tikai, taču nezinu kā izskatītos..
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 36