Ģirts New black saloon
njam, man arī neizlaida šoreiz, 8. bokss rīgā, nekāda muldēšana par tikko pārjauktiem 80%, neiebrauktiem bloķiem nepalīdzēja iepriekšējo reizi bija 7. tur viss čotka, vēl pirms tam ar e30 ogrē gāju, tur vienkārši labs cilvēks pagaījās
tā lūpa nav par zemu? es uz stock bampera viņu uzliku augstāk(gan neGTI lūpu), jo baaigi zemu sanāk, itsevišķi ja sēdināts un arī purns tik masīvs neizskatās.
tā lūpa nav par zemu? es uz stock bampera viņu uzliku augstāk(gan neGTI lūpu), jo baaigi zemu sanāk, itsevišķi ja sēdināts un arī purns tik masīvs neizskatās.
Es par to pašu,ka PIEDŪRIENS..možais rakstīja:nez, man piedurigaks skats liekas ar stock bamperi un stock luupu..
Sedinats ir ļloti minimāli, lūpa ir vr6 tāpēc tāds masīvs skats, bet man patīk, bet būs jāizmēģina arī ar parasto lūpu..ercis rakstīja:njam, man arī neizlaida šoreiz, 8. bokss rīgā, nekāda muldēšana par tikko pārjauktiem 80%, neiebrauktiem bloķiem nepalīdzēja iepriekšējo reizi bija 7. tur viss čotka, vēl pirms tam ar e30 ogrē gāju, tur vienkārši labs cilvēks pagaījās
Reāli par zemu bija,jo viņa man izturēja kādas 20 min. nepanamīju guļošo skaistuli un atstāju lūpu tur, škrobe,jo ļoti patika