Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 32
- chevron_right
protams kupeja nenoramali skaista, tikai man vairak patiktos sedinajums - riepas gumija lidz arkai...
un ar r16 var panakt low efektu un gumija arkas nelien...
Man gan liekas, ka e36 tas, ka pakaļa nedaudz augstāka neslikti izskatās! Tieši tāpēc, ka nolaižot +/- vienā līmenī priekšu un pakaļu priekšā vizuāli izskatās augstāka nekā pakaļa! Tagad tavam ir tieši tā pat! Laikam jau tapēc, ka tā priekšas arka ir lielāka!
Es atkal iedvesmojos no stanceworks standarta - diska kantīte max tuvu arkas malai. Ok, bet tur protams vēl tāls ceļš ejams, bet nu doma tāda.možais rakstīja:protams kupeja nenoramali skaista, tikai man vairak patiktos sedinajums - riepas gumija lidz arkai...
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ir baigi Ok,bet man personigi prasiitos taads siikums kaa melni logi..
Instagram - Sandis_e36
ja priekshu taa dabuusi, tad buus ideaali, bet tas laikam iespeejams tikai uz fotosesiju, jo riepu diezvai varees izgrieztch. rakstīja:Es atkal iedvesmojos no stanceworks standarta - diska kantīte max tuvu arkas malai. Ok, bet tur protams vēl tāls ceļš ejams, bet nu doma tāda.možais rakstīja:protams kupeja nenoramali skaista, tikai man vairak patiktos sedinajums - riepas gumija lidz arkai...
SMuks, protams es toreiz balsoju par citu krāsu diskiem, bet pa lielam riktīgi smuks auto!
Es piekrītu dažiem iepriekšējiem memberiem, pakaļu nedaudz augstāk varētu :) Par pašu auto protams no comment
Super, man liekas ka ideaals sedinaajums ir tagad. diski+auto+sedinajums=kosmoss. Pirma bilde vispar koncha!
21.07.2011. E36.lv sabrauciens Jelgavā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
oo, paldies pa bildēm, nebiju pat pamanījis kurā brīdi viņas te parādījās!
+++Jāpaceļ topiks uz augšu, lai neaiziet vēstures mēslainē. :aiwa:
Pa lielam ar auto nekas īsti nenotiek - braucu un priecājos. Sanāca tā, ka priekš "ikdienas" nopirku e30, bet beigās šis izrādījās 100x ērtāks un foršāks ikdienai, līdz ar to šovasar ar auto nobraukts daudz lielāks gabals, kā pa iepriekšējiem gadiem kopā.
Degvielas patēriņš reāli iepriecina - tādā režīmā kā sanāk izmantot (kkāds jauktais, pārsvarā gan šoseja), nesēņojot un braucot normāli 8,8l/100km.
Šobrīd auto stāv nūģīgā paskatā (coili uz augšu + r16 ar baloniem) un gaida, kad dzīšu viņu uz skati. Iespējams, šis būs tas gads, kad ar pirmo piegājienu vairs netikšu cauri. Bet nu tad jau manīs. :)
Izskatās tā.
+++Jāpaceļ topiks uz augšu, lai neaiziet vēstures mēslainē. :aiwa:
Pa lielam ar auto nekas īsti nenotiek - braucu un priecājos. Sanāca tā, ka priekš "ikdienas" nopirku e30, bet beigās šis izrādījās 100x ērtāks un foršāks ikdienai, līdz ar to šovasar ar auto nobraukts daudz lielāks gabals, kā pa iepriekšējiem gadiem kopā.
Degvielas patēriņš reāli iepriecina - tādā režīmā kā sanāk izmantot (kkāds jauktais, pārsvarā gan šoseja), nesēņojot un braucot normāli 8,8l/100km.
Šobrīd auto stāv nūģīgā paskatā (coili uz augšu + r16 ar baloniem) un gaida, kad dzīšu viņu uz skati. Iespējams, šis būs tas gads, kad ar pirmo piegājienu vairs netikšu cauri. Bet nu tad jau manīs. :)
Izskatās tā.
Pēdējais labojis ch. - 09 Sep 2012, 12:44, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nav attēla
Zheel, ka nav sanaacis dziive redzeet tavu izskatiigo aparaatu. Man arii jau staav uz blekja 16
varbut tausies pardot savus style 5?
varbut tausies pardot savus style 5?
Nez,st5 pārdot it kā nav plānots.
vienīgi konkrēti zb, ka viņus tagad salikuši visi kam nav slinkums.
Sagaidīšu, kad kāds gudrinieks Latvijā vēl izdomās nokrāsot tādā pašā krāsā, tad gan domāšu par maiņu.
Pieņemu, ka tas notiks ļoti drīz, jo ļoti daudzi jau ir prasījuši kāds man tonis diskiem.
vienīgi konkrēti zb, ka viņus tagad salikuši visi kam nav slinkums.
Sagaidīšu, kad kāds gudrinieks Latvijā vēl izdomās nokrāsot tādā pašā krāsā, tad gan domāšu par maiņu.
Pieņemu, ka tas notiks ļoti drīz, jo ļoti daudzi jau ir prasījuši kāds man tonis diskiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vai vnk sagaidi to, ka visiem apniks, ka visiem st5 ir un sāks pievērsties citai "reliģijai"
Bet ja nopietni.. vēēljoprojām neesmu redzējis uz ielas ikdienā NEVIENU e36 ar st5 dzīvē.. nē nu moš kāds ir redzēts ar r16 vai ko tādu.. bet ar sapucētiem r17 un e36 labi sasēdinātu - NEVIENU točna
Bet ja nopietni.. vēēljoprojām neesmu redzējis uz ielas ikdienā NEVIENU e36 ar st5 dzīvē.. nē nu moš kāds ir redzēts ar r16 vai ko tādu.. bet ar sapucētiem r17 un e36 labi sasēdinātu - NEVIENU točna
Es arii savaam aciim neesmu maniijis, tapec neliekas ka gandriz katram otrajam ir, protams, kada e36 sabraucienaa varbuut taa arii ir
nez kpc bet man style 5 diski tikai uz tava e36 labi izskatas...varbut tpc ka tev vel tas baltais adas salons un akvarija logi...kka tas viss kopaa labi izskatas.
iespējams. :) Bet pašam arī tomēr ļoti patīk tas baltais salons.KV_ rakstīja:nez kpc bet man style 5 diski tikai uz tava e36 labi izskatas...varbut tpc ka tev vel tas baltais adas salons un akvarija logi...kka tas viss kopaa labi izskatas.
+++ Jau trešo gadu pēc kārtas apskate izieta ar pirmo reizi.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
310 1 Nebūtiska eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja.
703 1 Neatbilstošs barošanas iekārtas cauruļvada stiprinājums.
Par pēdējo - braucot iekšā garažā salauzu plastmasas detaļu, ar kuras palīdzību degvielas un bremžu trubas turās pie kuzava, apmēram mašīnai pa vidu. Uztaisīju ghetto fix ar savilcējiem.
Bet nu jāsavelk tās trubas pa jaunu, tad arī to sataisīšu. Interesanti, ka neielika "1" par bremžu trubām, jo viņas ir tādas soso.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17