KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 26
- chevron_right
3 no 4 variantiem ir, ka pie stūres būs meičuks
No shit ar šādu krāsu, tak jau sākumā teicu ka gey blue..
Saprast ar humoru..
Saprast ar humoru..
Nūū un. Man patīk, poh
Es nekad internetā rakstīto neuztveru pārāk nopietni
Es nekad internetā rakstīto neuztveru pārāk nopietni
Auto pārdots, topiku var vēl ciet nevērt, jo esmu e36 touring meklējumos un iespējams būs jauns stāsts tik ar citu auto Atdevu perekupiem, viņiem vismaz ir nauda un spēj kko arī nopirkt, nevis solīt, ka atbrauks
KA-91 rakstīja:Auto pārdots, topiku var vēl ciet nevērt, jo esmu e36 touring meklējumos un iespējams būs jauns stāsts tik ar citu auto Atdevu perekupiem, viņiem vismaz ir nauda un spēj kko arī nopirkt, nevis solīt, ka atbrauks
Jap, to arī esmu pamanijis, ka Latvieša garā ir solīt un nepildīt solīto. Ir bijušas līdzīgas situācijas.KA-91 rakstīja:Auto pārdots, topiku var vēl ciet nevērt, jo esmu e36 touring meklējumos un iespējams būs jauns stāsts tik ar citu auto Atdevu perekupiem, viņiem vismaz ir nauda un spēj kko arī nopirkt, nevis solīt, ka atbrauks
Pa cik aizgāja, ja nav noslēpums?
Tā tas ir!KA-91 rakstīja:Auto pārdots, topiku var vēl ciet nevērt, jo esmu e36 touring meklējumos un iespējams būs jauns stāsts tik ar citu auto Atdevu perekupiem, viņiem vismaz ir nauda un spēj kko arī nopirkt, nevis solīt, ka atbrauks
Nav noslēpums, atdevu pa 1050eiro. Gaidam ss.lv ar rumbulas nodokli un pievienoto vērtību
Kāds zaļknābis gan jau caur mogo paņems
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Gan jau liks tirgū pa kādiem 1500eur. Bet nu zinot to, ka tas ir automāts, diezvai viņš aizies par tādu cenu.KA-91 rakstīja:Nav noslēpums, atdevu pa 1050eiro. Gaidam ss.lv ar rumbulas nodokli un pievienoto vērtību
e34 un e36 tomāti īstie nevienam nav vajadzīgi, kur nu vēl ar 4cyl.
Jā, tādēļ arī bez liekiem sirdsapziņas pārmetumiem atdevu, jo kā jau teicu, atbrauca cilvēks ar naudu, noskaitīja un aizbrauca.
Nostrādāja, ka ss.lv iemetu šodien sludinājumu ne pa 1100 kā pirmstam bet 1350 šim prieks,ka baigi nokaulēja cenu, man prieks, ka tiku pie kārotās summas
Nostrādāja, ka ss.lv iemetu šodien sludinājumu ne pa 1100 kā pirmstam bet 1350 šim prieks,ka baigi nokaulēja cenu, man prieks, ka tiku pie kārotās summas
Un stāsts turpinās, varbūt nebūs tik interesants, jo pārvērtības būs daudz mazākas, varbūt, jo lada zils unītis ar būtu nice
Tātad iepirkts 325 traktors 1996. gada tourings ar manuālo kārbu. Pilnais ādas salons ar apsildi, kruīzs, elektro logi priekšā, digitālā klima un ganjau vēl kkas.
Aaa LSD
Par plāniem un darbiem, svarka slieksnī jāielaiž un skate jāiet, kas tālāk sekos vēl nezinu uz doto momentu
Dienas bildes rīt
Tātad iepirkts 325 traktors 1996. gada tourings ar manuālo kārbu. Pilnais ādas salons ar apsildi, kruīzs, elektro logi priekšā, digitālā klima un ganjau vēl kkas.
Aaa LSD
Par plāniem un darbiem, svarka slieksnī jāielaiž un skate jāiet, kas tālāk sekos vēl nezinu uz doto momentu
Dienas bildes rīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
rezjumee, jāpērk uzreiz unītis, ar skatu uz nākotni!
kupejas agrāk vai vēlāk notirgo nost.
calypsoo? hroms+koks=sex
lai labi ripo.
kupejas agrāk vai vēlāk notirgo nost.
calypsoo? hroms+koks=sex
lai labi ripo.
Izskatās diezgan neslikts, žēl tikai, ka koks, ručkas un viss pārējais salasīts no 10 dažādiem auto
Laipni lūgts saraju mafijā
Prefacelift panelis?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Riks* rakstīja:Laipni lūgts saraju mafijā
Es taču saku, ka kaut kāds baigais konstruktors.maartyd rakstīja:Prefacelift panelis?
iemet vin'u
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …