zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 73
- chevron_right
Strādaju servisa bet ne vieglo servisā. Remontejam skeldas piekabes metinam un reanimējam. Vel izstadam hidraulikas ķegačien bet ta jau vairak nau mana sfēra:d es tiri flekseju un metinu aluminiju un vel viskautko.70cc rakstīja:servisā strādā un pa vakariem skrūvējies tā izskatās? liekas ka tehniski iet pareizajā virzienā.
Šodien nekas nau sadarīts tik megināju atgaisot bremzes un sapratu to ka rit japarlasa ari prieksejie suporti un tad jamegina atgaisot. Un baigi vajadzētu aizmugurējas atsperes bet negribu maksat par tam 20euro jo viņas nau to vērtas:D
Esmu loti priecīgs ietaupiju naudu uz sparna durvīm un vienas arkas. Izradas moldingi bija aižšpakteleti nevis aizmetināti uzreiz cits skats kad izdauziju špakteli.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es nesaprotu tos cilvēkus kuri špaktelē tos moldinugs ciet, bez moldingiem e36 izskatās vnk pretīgi.
- ikey07
Liels paldies lietotājam Agrais par atsperem par saldu cenu un pievešanu klat Uzmetu uz ratiem lai tik redzetu ka iskatas. Dirsa taka džipam, saku jaukt priekšu nost
Labais slieksnis izskatās pamīcīts...
Nevis iskatas bet ir ari labi usistsEdvards77 rakstīja:Labais slieksnis izskatās pamīcīts...
Šitadu eļlu var gāzst iekša reduktora?
Pieņemu ka tev nav bloķis, tad paradzēts ir 75w90.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Metinātam der?Jānis.P rakstīja:Pieņemu ka tev nav bloķis, tad paradzēts ir 75w90.
Metinātam reduktoram jau viss ir sametināts, tur jāeļļojas tikai gūltņiem, es parasti metinātajā sev iegāžu pirmo eļļu kas patrāpas pa rokai, nekad nekādas problēmas nav bijušas.Razbainieks rakstīja:Metinātam der?Jānis.P rakstīja:Pieņemu ka tev nav bloķis, tad paradzēts ir 75w90.
Brivdienās esmu slinkojis un nesmu bijis pie bembja. Bet nopirku ari prieksejiem suportiem remkomplektus un krasu
Aha. Nobraucu gandrīz gadu ar motorellju teduktorā. Pat nereizi neiegaudojāsedzis rakstīja:Metinātam reduktoram jau viss ir sametināts, tur jāeļļojas tikai gūltņiem, es parasti metinātajā sev iegāžu pirmo eļļu kas patrāpas pa rokai, nekad nekādas problēmas nav bijušas.Razbainieks rakstīja:Metinātam der?Jānis.P rakstīja:Pieņemu ka tev nav bloķis, tad paradzēts ir 75w90.
Zb skruvēt to miskasti nervi netur. Nevaru suportu salikt meginašu rit visur kur skaties un skaries klat viss sapists vnk dauzit bijušos ipašniekus ar galvu pret stenderi tik lauzuši un nau taisijuši. Motoram paduška beigta kolektoram skruves trukst. Man stabilizatora stienis ir pareizi uzlikts? Ta divaini karajas atmetas pret izputeju un tads ka galerts:D šodien sakrasoti prieksejie suporti nomazgati diski. Pievilktas pusasis un stabilizator stienim atsaite nomainita galigi nekas nejiet uz prieksu
vareetu buut ka otradi, pasties pret pusasiim neatmetas?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Taja skriesana aizmirsu ka nesmu pieskruvejis tos divus stiprinajumus vel klat:D taka tāds pajolīts.bestbmw rakstīja:vareetu buut ka otradi, pasties pret pusasiim neatmetas?
Sodien beidzot dabuju uz ratiem un braucamu. Divata prieksejos suportus salikt var 30sekundes a ja vienam jastuķe to virzuliti iekša tad ir ka ir:D principa pirmo reiz ta pa nopietam biju pieķeries pie hadenes un sanaca loti labi. Vienigi bija paris nesaprašanas deļ skriešanas. Un tas vis kopa aiznema menesi pa vakariem:D laikam kautkadas kutinas atsperes aizmugurē nenormali augša. Uz vasaru koilas bus jaņem. Nakamais plāns ir izraut salonu un sametinat gridu un nopust ar grubuli gan no iekšas gan no aras. Un nesaprotu kapec apgriezieni tukšgaita staiga. Liku citu gaisa masas meritāju gofra vesela zondi ari biju novienojies bet nekas nepalidz. Bet kad atvieno gmm tad tik traki nestaiga.
tās tak nav hidrotehnikas telpas?
Par kuras hidrotehnikas telpam tu doma?70cc rakstīja:tās tak nav hidrotehnikas telpas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 73