E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 33
- chevron_right
Hvz, mož saliekamaisElvijsR rakstīja:Karkas taču ir dugas kă tu viņas pańemsi līdzi?Trusis92 rakstīja:Domāju ka visiem noteikumi vienādi un visiem kas auo ir iekšā vajag karkasu!
Tapēc savu ņemšu ar līdzi, ja tomēr A_C vizinās
Apmaksāju dalību abām pasākuma daļām ar +1
bet varēsim ierasties Rullīti tikai ap 14:00 ceru, kas ar to nebūs problēmu
btw mans e36 ir vizulāi labs bet bez modifikācijām, uz kādu stāvietu varu cerēt?
btw mans e36 ir vizulāi labs bet bez modifikācijām, uz kādu stāvietu varu cerēt?
Nu drošvien uz e36 stāvvietusamanta rakstīja:Apmaksāju dalību abām pasākuma daļām ar +1
Samanta, ieliec arī savu bildisamanta rakstīja:Apmaksāju dalību abām pasākuma daļām ar +1
Agnis rakstīja:Samanta, ieliec arī savu bildisamanta rakstīja:Apmaksāju dalību abām pasākuma daļām ar +1
Tagad domā vai ir vērts braukt uz afterīti?Agnis rakstīja:Samanta, ieliec arī savu bildisamanta rakstīja:Apmaksāju dalību abām pasākuma daļām ar +1
Hazard, es vadu afterīša darba grupu (lasīt - laistīšu Boomu), tā ka man tur IR jābūt
Es ceru, ka tu arī būsi
Es ceru, ka tu arī būsi
Vai es būšu vel nezinuAgnis rakstīja:Hazard, es vadu afterīša darba grupu (lasīt - laistīšu Boomu), tā ka man tur IR jābūt
Es ceru, ka tu arī būsi
17 maijā vairs nebūs iespēja pieteikties uz afteriti ja? Vnk ir vēl pāris ķibeles ar auto un hwz vai sanāks atrisināt.
Done!
Pēdējais labojis Hazard - 18 Mai 2016, 20:54, kopā labots 1 reizi.
Vèlàk nevarès.zurkae36 rakstīja:17 maijā vairs nebūs iespēja pieteikties uz afteriti ja? Vnk ir vēl pāris ķibeles ar auto un hwz vai sanāks atrisināt.
P.S. var doties arì ar citu auto vai sarunàt pie kàda cita piesèst
Agnis
Riks*
Tagad ir bilde parakstā
es par to facecontrol domāju
Riks*
Tagad ir bilde parakstā
Agnis par citu bildi domājasamanta rakstīja:Agnis
Riks*
Tagad ir bilde parakstā
nez kapēc man liekas ka Agnis un Riks* gaidīja tavu bildi, nevis tava e36samanta rakstīja:Agnis
Riks*
Tagad ir bilde parakstā
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Agnis pirmais pajautāja, bet es neēsmu pretAgrais rakstīja:nez kapēc man liekas ka Agnis un Riks* gaidīja tavu bildi, nevis tava e36samanta rakstīja:Agnis
Riks*
Tagad ir bilde parakstā
kurš tad ir pret ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Riks* rakstīja:Agnis pirmais pajautāja, bet es neēsmu pretAgrais rakstīja:nez kapēc man liekas ka Agnis un Riks* gaidīja tavu bildi, nevis tava e36samanta rakstīja:Agnis
Riks*
Tagad ir bilde parakstā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17