MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 30
- chevron_right
Tieši tā.. ar puisīti! vispār gribu pateikt Marux tavs dēls ir foršs puika.. manam puikam baigi iepatikās.. un kempingā staigāja vislaik meklēja savu jauno draugu.. diemžēl tevis tur nebija.Armando rakstīja:pirmais no kreisas, kopaa ar puisiti, es pat te irijaa dzivojot daudzus atpazistu, pat nekad nesaticis nevienuuteo rakstīja:1. vai 2. no kreisās?
Gunjka, puikam bumerangs atradās?
Par diskiem - visiem kušs!
Par diskiem - visiem kušs!
Ne neatradas.. bet tas takš sīkums vai ne?protams vislaik dīca ka jābrauc atpakaļ uz A7 lai pameklētu,bet dēļ tāda sīkuma ko tur braukt.. viņš vēl pārdzīvoja ka jūrā pūķi laida bez drauga!
Es jau ar baigā.. gribēu iepazīties ar tevi,bet nokautrējos..
Es jau ar baigā.. gribēu iepazīties ar tevi,bet nokautrējos..
Godīgi sakot, pats jau arī nebiju sabiedrības dvēsele... Pēdējā laikā pārāk daudz enerģijas prasa apkārt notiekošais un vienkārši gribējās mierīgi pasēdēt maliņā, neko nedarot...
Marux, tagad vairs nenoslēpsies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Keep calm and lift weights
HA, Ha, marux atmaskots, tagad uteo uz desktopa liek background'u
Ne ne, uz desktopa nebūs
Uz desktopa nebūs, bet kaut kur viegli atrodama gan...
Paldies par bildi, Mad!
Paldies par bildi, Mad!
Nu neesmu jau nepareizi orientēts, lai glabātu datorā kāda džeka bildes Redzējis esmu ar to pietiek, ziņkāre apmierināta
Johaidī, mans topiks jau 4.lapā nopeldējis... Tā to lietu nevar atstāt...
Uzliktas atpakaļ uzacis. Zinu, liela daļa teiks, ka nevajadzēja, bet man patīk Ielikts jauns pulkstenis Pagaidām tiešām tikai pulkstenis, būs brīvāks laiks, rādīs kaut ko vairāk. Vienīgi Check funkcija nebūs, jo galarezultāts manuprāt neatsver CM moduļa ieviešanas vājprātu...
Uzliktas atpakaļ uzacis. Zinu, liela daļa teiks, ka nevajadzēja, bet man patīk Ielikts jauns pulkstenis Pagaidām tiešām tikai pulkstenis, būs brīvāks laiks, rādīs kaut ko vairāk. Vienīgi Check funkcija nebūs, jo galarezultāts manuprāt neatsver CM moduļa ieviešanas vājprātu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man ar patīk ar uzacīm..
Tev ar samtu pārvilkta vidus konsule?
Tā izskatās, ka tas ir samts.
Ir gan. Ļoti labi saskan ar melno samtu uz griestiem Tikai bieži jātīra, jo visi gruži ķeras iekšā
Uzacis jau toč vajag...
Man no priekšas tavs auto baigi patīk!
Nezinu kāpēc, bet man vienmēr ir licies, ka ar uzacīm E36 izskatās labākJānis rakstīja:Uzacis jau toč vajag...
Paldies! Centīšos, lai no aizmugures arī bumbuks pēc auto izskatāserda rakstīja:Man no priekšas tavs auto baigi patīk!
Bembukam vai saimniekam?Archizlv rakstīja:Uz Maruxa e36 uzacis labi izskataas, kopumaa taads agresiivs purns!
Nesaki "bumbuks"!marux rakstīja:Nezinu kāpēc, bet man vienmēr ir licies, ka ar uzacīm E36 izskatās labākJānis rakstīja:Uzacis jau toč vajag...
Paldies! Centīšos, lai no aizmugures arī bumbuks pēc auto izskatāserda rakstīja:Man no priekšas tavs auto baigi patīk!
Bembukam vai saimniekam?Archizlv rakstīja:Uz Maruxa e36 uzacis labi izskataas, kopumaa taads agresiivs purns!
Atgādina "dunduks"!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …