Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 66
- chevron_right
Varbūt arī ir, nezinu, pāršūšana cik maksā, baigi uz to neiespringstu, man viņā tāpat kāda laiku karātos garāžā pie sienas, šeit vairāk sacepos par to pašu cilvēku, nu būtu pateicis, nē, neturu lietas.Bet nekas, glāze šampanieša un tie visi dzīves sīkumiZzevsS rakstīja:Nav izdevīgāk par 70-80 paņemt normālu nekā par 30 bez ādas?Linda rakstīja:Jap, pusstundu pēc sludinājuma ielikšanas sakontaktējos un visu sarunāju. Galvenais piecas minūtes no mājām atradās. Nē, nu neko, gan jau vēl paveiksies
Nu cilvēks, it kā atvainojās, un neko ūber sliktu nav izdarījis. Lai jau, gan jau kas gribēs paskatīsies kas par pārdevēju.Inferno rakstīja: Tipiski kupi/prodaj, perekupu un citu :nawda_ira_vis: uzskatu piekritēji. Tiem nekā svēta nav, tikai nauda.
P.S. Nokaunini publiski, nosauc niku, lai citi zin, ka nākošreiz pie tā cilvēka jābrauc ir uzreiz un poh cik pulkstenis, citādi pārdod citam.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tāpēc ir jāparšuj normāli, tad patiks
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Piedodiet, uz ātro neatradu kurš pārdeva MT2 stūri pa 30€, laikam sludeklis jau izņemts, attiecīgi, nezinu no kura torgaša būtu jāuzmanās
Inferno rakstīja:Piedodiet, uz ātro neatradu kurš pārdeva MT2 stūri pa 30€, laikam sludeklis jau izņemts, attiecīgi, nezinu no kura torgaša būtu jāuzmanās
janis8501 rakstīja:sveiki!
pārdodu BMW E36 Rezerves daļas
stūre M 30e
https://failiem.lv/u/av697y9n#sign_up
uzacs kopa 5e
lukturi miglas kopa 5e
ātruma pārslēgi-10e
bamperi priekšejie(tumšs zaļš)-10e
priekšējās restes-kopa 5e
Gaisa masa meritajs-15e
pacelajs automasina-15e
jauns(aizmugure) komp 50e
sailentbloks2x
bukses2x
ekscentra skrūve2x
diski remotec r16 viss 7, 5j bez riepas-100e
diski style 5 viss 7j ar riepas m+s ap 5mm 200e, var bez riepas 150e
2xriepas vasara 225/55 r16 Hankook-gab 10e
var vairak bildes sutu uz WHATT,SMS,PM
ne zvans!!
nr29809089
Ogre rajon/ riga
https://failiem.lv/u/fu3eegjj#_
Skaidrs, paldies! Es bļin tā arī meklēju "M Tech 2/MT 2 stūre"
Man arī nepatīk kā izskatās tavas daļas kuras pāršuva, kaut gan esmu pārliecināts ka pāršuva kvalitatīvi...Tā kā ne jau šuvuma kvalitātē tā lieta...Pāršūts manās acīs vismaz kkā masīvāk izskatās...Fashion rakstīja:Tāpēc ir jāparšuj normāli, tad patiks
Pēdējais labojis ZzevsS - 02 Mar 2017, 21:48, kopā labots 1 reizi.
Lūdzu! Tā arī domăju ka pēc MT2 meklējiInferno rakstīja:Skaidrs, paldies! Es bļin tā arī meklēju "M Tech 2/MT 2 stūre"
Tāpēc ka usual veco ādu neņem nostZzevsS rakstīja:Man arī nepatīk kā izskatās tavas daļas kuras pāršuva, kaut gan esmu pārliecināts ka pāršuva kvalitatīvi...Tā kā ne jau šuvuma kvalitātē tā lieta...Pāršūts manās acīs vismaz kkā masīvāk izskatās...Fashion rakstīja:Tāpēc ir jāparšuj normāli, tad patiks
whatever
Jautājums ir sekojošs, cik es varu prasīt par ASC pogu? Jebšu neko nevaru prasīt - cik zināms katrā stūrī nemētajas, un es bik aizrāvos ar podziņām un tagad sanāk ka nav vietas jumta atvēršanas pogai ASC vajag ietirgot.. kāda cena būs adekvāta?
5-10e max, nav viņai nekāda anormāla vērtība, manuprāt. Ja apgaismojums deg - varu savākt viņu no Tevis par kaut ko garšīgu Mētajas viņa katrā FL 6 cyl žurkā.Fashion rakstīja:Tāpēc ka usual veco ādu neņem nostZzevsS rakstīja:Man arī nepatīk kā izskatās tavas daļas kuras pāršuva, kaut gan esmu pārliecināts ka pāršuva kvalitatīvi...Tā kā ne jau šuvuma kvalitātē tā lieta...Pāršūts manās acīs vismaz kkā masīvāk izskatās...Fashion rakstīja:Tāpēc ir jāparšuj normāli, tad patiks
whatever
Jautājums ir sekojošs, cik es varu prasīt par ASC pogu? Jebšu neko nevaru prasīt - cik zināms katrā stūrī nemētajas, un es bik aizrāvos ar podziņām un tagad sanāk ka nav vietas jumta atvēršanas pogai ASC vajag ietirgot.. kāda cena būs adekvāta?
Jāpačeko ebays laikam
edit: pačekoju, pa 5eur vari braukt pakaļ
edit: pačekoju, pa 5eur vari braukt pakaļ
Kāds nopirka tos style 15 bez riepām par 150eur?
Drīz visi "gudrinieki" sāks tirgot oem R16 diskus style 5 bullshit cenās laikam...
Drīz visi "gudrinieki" sāks tirgot oem R16 diskus style 5 bullshit cenās laikam...
neliec enģeļus
r16 galīgi nav ejošais izmērs priekš e36, vai nu 15' vai 17'Krabiz rakstīja:Kāds nopirka tos style 15 bez riepām par 150eur?
Problēma jau ir tajā, ka šaurus R16 tirgo par normālu R17 cenu(piem. style 90).
Nu moš cilvēks dārgi nopirka un tagad pa tik pārdod, bet nu sapists tas BMW "lietiņu" tirgus LV ir pamatīgi.
Šis ir labs, vnk psc auto novērtējums balstoties uz ss.lv analogiem:
https://ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/318/bmkfx.html
Nu moš cilvēks dārgi nopirka un tagad pa tik pārdod, bet nu sapists tas BMW "lietiņu" tirgus LV ir pamatīgi.
Šis ir labs, vnk psc auto novērtējums balstoties uz ss.lv analogiem:
https://ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/318/bmkfx.html
neliec enģeļus
kars rakstīja:r16 galīgi nav ejošais izmērs priekš e36, vai nu 15' vai 17'Krabiz rakstīja:Kāds nopirka tos style 15 bez riepām par 150eur?
Un ar ko r15 dizhi atshkjiras no r15?? nekad dzive neliktu r15 min.butu r16
ar kompatu pa brugji
R15 ne ar ko no R15 neatšķiras, Cipruss.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Blje Zuze,Tu maaki ieviest jautriibu forumaa
Nozagts jo kjipa nav varejushi danut pedejo skruvi valjaa un raavushi ar varu un sapisushi un tagad ielikushi forumaa??
Blje,izklausas pec asa sizheta filmas scenarija un vel muukot no notikuma vietas,noteikti mukjeni kruumos pa celjam sadzelushi
Nozagts jo kjipa nav varejushi danut pedejo skruvi valjaa un raavushi ar varu un sapisushi un tagad ielikushi forumaa??
Blje,izklausas pec asa sizheta filmas scenarija un vel muukot no notikuma vietas,noteikti mukjeni kruumos pa celjam sadzelushi
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …