Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 27
- chevron_right
Un kādreiz nebija arī vasaras riepu, tā ka šis arguments ir absolūti nepamatots.kars rakstīja: Agrāk taču nebija tādas ziemas riepas, cilvēki piešāvās un brauca
Kādreiz šņabis bija garšīgāks,un zāle bija zaļākamarux rakstīja:Un kādreiz nebija arī vasaras riepu, tā ka šis arguments ir absolūti nepamatots.kars rakstīja: Agrāk taču nebija tādas ziemas riepas, cilvēki piešāvās un brauca
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Tev vnk paveicās, ka netiki kādā slidenākā ceļa posmā, un tad būtu viss bēdīgi... Koplietošanas ceļi nav tā vieta, kur spēlēt tāda veida laimes spēles...kars rakstīja:Es nelepojos, es tik konstatēju faktu , nav nozīmes kādas tev riepas arī ar jaunām nokian var nošķilties tā ka maz neliekas ja pārvērtē savas spējas un brauc kā vasarā.
d[-_-]b
Interesanti klausīties cilvēku bembistu runājam par priekšpiedziņucipruss18 rakstīja:TU izliecies vai toch esi lohs??
ja nemak ar fwd braukt,tad protams ka vadamiba liksies sudiiga et varbut ne vadamiba,bet tava nemaceshana??
Braukts ar fwd vairāk nekā ar rwd. Un ar abām piedziņām var izbraukt elli un visas citas vietas. Bet vadības ziņā fwd nebūs tā labākā. Ar fwd un rwd ir autosprintos braukts, tā kā zinu ko runāju.
FWD vs RWD battle
FWD ziemai
RWD vasarai
AWD dubļiem un kalniem
Eco lai iet no kurienes nācis
FWD ziemai
RWD vasarai
AWD dubļiem un kalniem
Eco lai iet no kurienes nācis
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sanāk pārmaiņus braukt ar fwd un rwd gan ziemā/vasarā/dubļos/kalnos ir nianses, bet braukt var ar abām un VISUR. Bet tikai ja grib pamuļķoties protams rwd. Kā arī labāk lai mašīnai ir 2 kardāni, tilta piedzinējs un šoferim ir kardāns
ikdienā ļoti daudz braucu gan ar fwd, gan rwd. vasarā palielam vienalga, bet kopsumā fwd riebjas. diezgan nejēdzīgs piedziņas veids salīdzinot ar rwd. es tiešām nesprotu nu kurienes tiek izmurgots, ka tāds fwd ziemai labāks, vai pat vispār - drošāks kā tāds. ar awd liela pieredze nav, tāpēc nekomentēšu.
Pirmais auto bija fwd, bet kopš pamēģināju rwd, atpakaļ vairs nekad, nu jau 6 mašīna pēc kārtas ir rwd vēl esmu nosolijies nekad nepirkt automātu un dīzeli (izņēmums džips) vēl bija solojums 4 druvīm nekad, bet to sanāca lauzt tiesa esmu labojies, un abas tagadējās mašīnas ir 2 durvju
Labu awd arī būtu interesanti pamēģināt
Labu awd arī būtu interesanti pamēģināt
tad jau Tev ar e38 tomātu izlaizītu un vēl dīzeli, braukt būtu lielākais pazemojums ?
Braukt varētu protams, bet pats sev tādu pirkt, nemūžamRidlihs rakstīja:tad jau Tev ar e38 tomātu izlaizītu un vēl dīzeli, braukt būtu lielākais pazemojums ?
tikai pāris gadus atpakaļ vēl tieši tāpat domāju, ja ne vēl radikālāk
Man jau tūliņ tricārs, bet gribās vēl hardcor'īgāku auto, domāju atgriezties pie e30 vēlams ar airu logiem, bez lūkas, 2 durvis, vēlams pfl, tikai maitas viņi strauji dārgi paliek
100% piekrītu, kas tads protams patīk nenormāli, bet nu , kā ģimenes auto tomēr dodu priekšroku tādam semakam. ja var pavilkt abus, šaubu nav, otrs noteikti būs kas tāds kā minēji
Hmmm...neliels ieskats no pirmās manas avārijas tieši ar pirmo mašīnu un tieši uzkrītot pirmajam sniegam,mēnesi atpakaļ,secinājums- tiem kam ir pirma mašīna BMW un gribas azartiski sākt driftot un nēsāties,esat piesardzīgi,pec avārijas daudz ko pārdomāju un iemācijos,pa lielam(mašīnas) trauma ārstejama un savā veidā prieks ka tā,bija janomaina abi spārni, kapots, bampers, un jālok lanžerons, pats ņēmos un ķimerējos un tgd gaidu kad varēšu izvest mašīnu rīgas ielās! Kad būs salikts,safočēšu un parādīšu kas pa aparātu man ir un kādi plāni nākotnei!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iesvētīju ziemu. ble 100m no mājām ieslīdēju kokā.
- ikey07
auč
drift hard or go home
drift hard or go home
Nekas traks jau nav, rokas tev aug no pareizas vietas, tapec domaju, ka būs labi.
Bēdu brālis, man ar tās pašas domas bij kad iepisos, toties pēc tam sāc pamazām apjēgt visughirtons rakstīja:Hmmm...neliels ieskats no pirmās manas avārijas tieši ar pirmo mašīnu un tieši uzkrītot pirmajam sniegam,mēnesi atpakaļ,secinājums- tiem kam ir pirma mašīna BMW un gribas azartiski sākt driftot un nēsāties,esat piesardzīgi,pec avārijas daudz ko pārdomāju un iemācijos,pa lielam(mašīnas) trauma ārstejama un savā veidā prieks ka tā,bija janomaina abi spārni, kapots, bampers, un jālok lanžerons, pats ņēmos un ķimerējos un tgd gaidu kad varēšu izvest mašīnu rīgas ielās! Kad būs salikts,safočēšu un parādīšu kas pa aparātu man ir un kādi plāni nākotnei!
kursabiedram, jeb lietotājam kupejnieks nedaudz nepaveicās, cik sapratu kautkādā busā ielicis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 27