E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 44
- chevron_right
Naudiņa pārskaitīta, tiekamies 19.05
Sita laba, bet lkm kkur jau bijusi
Šī ļoti populāra. Pēdējais šķiet Lamberts izmantoja @ 333 video.
Ielikšu kko no savas kartotēkas!
Šis, manuprāt, ir ļoti labs video gabalam!
Arī šim nav ne vainas
Šis, manuprāt, ir ļoti labs video gabalam!
Arī šim nav ne vainas
ATB - Desperate Religion (Jan Rox PulsRadio ID)
Visage - Fade To Grey
Visage - Fade To Grey
Iesaku Ilmāra Dzeņa izpildīto "Taurenīti". Viegls, optimistisks gabals ar viegli līdzi kaucamu melodiju un vārdiem
Jaunieši, parasti taču vispirms notiek pasākums, ko dokumentē. Tad arī redz, kādas noskaņas tur valda un attiecīgi piemeklē fonu...
Jaunieši, parasti taču vispirms notiek pasākums, ko dokumentē. Tad arī redz, kādas noskaņas tur valda un attiecīgi piemeklē fonu...
Labi biedri, paldies par ieteikumiem! Tiekamies pasākumā un tad jau pēc safilmētajiem materiāliem, piemeklēs no jusu ieteiktās mūzikas kautko
Sākam pucēt savus auto, vel mazāk kā nedēļa palikusi līdz pasākumam
p.s Joprojām meklējam cilvēku, kas varētu savu GoPro kameru paņemt līdzi uz salidojumu, lai var smukus onboard kadrus arī izveidot
Sākam pucēt savus auto, vel mazāk kā nedēļa palikusi līdz pasākumam
p.s Joprojām meklējam cilvēku, kas varētu savu GoPro kameru paņemt līdzi uz salidojumu, lai var smukus onboard kadrus arī izveidot
taakaa man someenes dazhu debiilu iemeslu deelj svaki ar naudaam, tad nezinu, ja vispar aizbrauksu, tad tikai uz sabraukshanu un uz 333, vairaak neko tocna..
bet ja brauksu, tad iespeejams panemsu liidzi GoPro, ja vieniigi taa ipasniekam pasham taja dienaa nevajadzees
bet ja brauksu, tad iespeejams panemsu liidzi GoPro, ja vieniigi taa ipasniekam pasham taja dienaa nevajadzees
Labpraat atbrauktu, bet bail ka par saviem komentiem no e36 barinja pa galvu atraushos Tads nu es esmu, visur ar savu viedokli pa priekshu Visuma agresivs tevinjsh esmu
Shitaa vienk labaaaaaaValts rakstīja:Šī ļoti populāra. Pēdējais šķiet Lamberts izmantoja @ 333 video.
Tu ne viens te tāds. Tā kā kopa varam piedzerties i pasmeitiesVeiksmigais55555 rakstīja:Labpraat atbrauktu, bet bail ka par saviem komentiem no e36 barinja pa galvu atraushos Tads nu es esmu, visur ar savu viedokli pa priekshu Visuma agresivs tevinjsh esmu
interesē ka palika ar iespēju maksāt pēdējā dienā un uz vietas?
jo isti nezinu vai tieku, jo darbi saradusies loti daudz , ka pat nav laika uzfrišināt e36! ja ir tāda iespēja tad brauktu, tik ar nesakoptu BMW, jo laika tiešām maz!
jo isti nezinu vai tieku, jo darbi saradusies loti daudz , ka pat nav laika uzfrišināt e36! ja ir tāda iespēja tad brauktu, tik ar nesakoptu BMW, jo laika tiešām maz!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Es arī, ja braukšu, tad maksāšu uz vietas un būšu tikai uz pirti .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Brauc uz visiem sabraucieniem katru nedelu, bet nebusi pilnvertigi uz GADA TUSU?Bubulis rakstīja:Es arī, ja braukšu, tad maksāšu uz vietas un būšu tikai uz pirti .
Un ega kas tev skait'as nesakopts e36?
Ne jau es rīkoju to tusu , ja rīkotu es, tad būtu citādāk . Mani neapmierina dažas lietas, bet klubs ir jāpārstāv paļubomu, tpc jābūt vsmaz uz pirti.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kastad atkal ir ne tā, Bubul? Vajadzēja ātrāk ar ieteikumiem, jo tagad diezvai kads vairs ko mainīs
Bubuli, Tevi ir kāds abižojis???
Agresivitāti noskaidrosim nelegāli rīkotā sparinga māča starp e36 biedriem!Veiksmigais55555 rakstīja:Labpraat atbrauktu, bet bail ka par saviem komentiem no e36 barinja pa galvu atraushos Tads nu es esmu, visur ar savu viedokli pa priekshu Visuma agresivs tevinjsh esmu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 44