Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1499
- 1500
- 1501
- 1502
- 1503
- …
- 2228
- chevron_right

5 gadu laikā ne reizi neesmu caur maksas sms dabūjis datus par īpašnieku...Kikaps rakstīja:diemžēl ar maksas sms par īpašnieku, vismaz kādreiz, varēja arī kaut kādus datus par īpašnieku dabūt...ZzevsS rakstīja:Īpašnieka vārdu manuprāt tev neviens nedos...tehniskās izrakstu var apskatīt e.csdd, kā arī nosūtīt maksas sms un dabūt TA utt. vēsturiBemberists rakstīja:Moš kāds zin csdd mājaslapu, kur pēc numura zīmes var apskatīties auto īpašnieka vārdu/tehniskās izrakstu?
Sveiki. Aizvedu autiņu pie krāsotāja. Nokrāsoja aptuveni pusi no mašīnas ,durvis neaiztika. Tagad šķiet ,ka jaunā krāsa ir daudz gaišāka. Ko es varētu darīt ,lai tā krāsu pāreja nekristu tik ļoti acīs? Paldies.

Yes, vairs nevar, par laimi! Tagad jāzin personas kods, lai kko kustinātu, bet, zinot personas kodu, citās iestādēs atrast ir vieglāk, jo CSDD vairs vispar tādu īpašnieka info nepiedāvā, tikai sodu uzskaiti uz cilvēku.ZzevsS rakstīja: 5 gadu laikā ne reizi neesmu caur maksas sms dabūjis datus par īpašnieku...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Nopulē mašīnu. Var pulēt tikai nekrāsotās detaļas, bet labāk būtu visu auto.DooH` rakstīja:Sveiki. Aizvedu autiņu pie krāsotāja. Nokrāsoja aptuveni pusi no mašīnas ,durvis neaiztika. Tagad šķiet ,ka jaunā krāsa ir daudz gaišāka. Ko es varētu darīt ,lai tā krāsu pāreja nekristu tik ļoti acīs? Paldies.

Ja tā krāsa nav balta, tad pulējot gaišāka nepaliks.

Braukā naktīs vai nemazgā!DooH` rakstīja:Sveiki. Aizvedu autiņu pie krāsotāja. Nokrāsoja aptuveni pusi no mašīnas ,durvis neaiztika. Tagad šķiet ,ka jaunā krāsa ir daudz gaišāka. Ko es varētu darīt ,lai tā krāsu pāreja nekristu tik ļoti acīs? Paldies.

P.S. Risini problēmu caur krāsotāju, ja tas kko rubī, tad iespējams spēs kko piedāvāt, lai glābtu situāciju! Kad līdzīga problēma bija senča raudi, krāsotāji vnk pārkrāsoja visu auto uz sava rēķina...
d[-_-]b

Tur jau jautājums, cik daudz atšķirāsDj Plosky rakstīja:Braukā naktīs vai nemazgā!DooH` rakstīja:Sveiki. Aizvedu autiņu pie krāsotāja. Nokrāsoja aptuveni pusi no mašīnas ,durvis neaiztika. Tagad šķiet ,ka jaunā krāsa ir daudz gaišāka. Ko es varētu darīt ,lai tā krāsu pāreja nekristu tik ļoti acīs? Paldies.![]()
P.S. Risini problēmu caur krāsotāju, ja tas kko rubī, tad iespējams spēs kko piedāvāt, lai glābtu situāciju! Kad līdzīga problēma bija senča raudi, krāsotāji vnk pārkrāsoja visu auto uz sava rēķina...

Kādreiz līdu tajā "deep web", bet nesaņēmos saimainīt īsto naudu uz tiem bitcoiniem, lai nopirktu ak47CaK rakstīja:Kāds šeit lieto bitcoin?
no Motorollas

+
Nenožēlo, ka neiesaistījies? Ja agrāk Bitcoins maksāja 10 dolārus, tad tagad 430 un pirms pāris gadiem uzāpa pie 1100. Es nožēloju, ka nepainteresējos ātrāk.gruzs rakstīja:-CaK rakstīja:Kāds šeit lieto bitcoin?
Kādreiz līdu tajā "deep web", bet nesaņēmos saimainīt īsto naudu uz tiem bitcoiniem, lai nopirktu ak47
no Motorollas

Viņu atpakaļ par fizisku naudu arī ir iespējams partasīt?CaK rakstīja:+Nenožēlo, ka neiesaistījies? Ja agrāk Bitcoins maksāja 10 dolārus, tad tagad 430 un pirms pāris gadiem uzāpa pie 1100. Es nožēloju, ka nepainteresējos ātrāk.gruzs rakstīja:-CaK rakstīja:Kāds šeit lieto bitcoin?
Kādreiz līdu tajā "deep web", bet nesaņēmos saimainīt īsto naudu uz tiem bitcoiniem, lai nopirktu ak47
no Motorollas
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Jā, mierīgi.

kā īsti ir ar riepām?
var būt atšķirīgas riepas aizmugurē katrā pusē? nu piemēram abas ir ziemenes, vienāda izmēra, bet viena michelin, otra pirelli?
uzsitu pumpu vienai riepai, negribas pāri pirkt..
var būt atšķirīgas riepas aizmugurē katrā pusē? nu piemēram abas ir ziemenes, vienāda izmēra, bet viena michelin, otra pirelli?

Manuprāt riepu rakstiem bija jāsakrīt.K.F. rakstīja:kā īsti ir ar riepām?

Ir sanākusi darīsana ar btc. Kad bija pirmā saskarsanās ar btc, tas maksāja 25$. Nožēloju ka nesapirkos.CaK rakstīja:+Nenožēlo, ka neiesaistījies? Ja agrāk Bitcoins maksāja 10 dolārus, tad tagad 430 un pirms pāris gadiem uzāpa pie 1100. Es nožēloju, ka nepainteresējos ātrāk.gruzs rakstīja:-CaK rakstīja:Kāds šeit lieto bitcoin?
no Motorollas
Viens pipars pirms vairākiem gadiem nopirka 2 picas par 10k btc, kas tagad ir pie 4 milj. euro.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Man nav vienāds raksts. Ments paskatijās protektora dziļumu un neko neteica. Es ibu.Fury rakstīja:Manuprāt riepu rakstiem bija jāsakrīt.K.F. rakstīja:kā īsti ir ar riepām?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Manuprāt nevajag tam rakstam sakrist, tas tik paša labumam

Jābūt pa pāriem vismaz.K.F. rakstīja:kā īsti ir ar riepām?
Ja aptur pasaki, ka pārdūri un pasūtiji jaunas, bet vēl nav atnākušas

Mošk šo ziemu izvilsi.

Mentiem varbūt ir pie kājas, bet tehniskajā apskatē varētu būt problēmas.litrinjsh rakstīja:Man nav vienāds raksts. Ments paskatijās protektora dziļumu un neko neteica. Es ibu.Fury rakstīja:Manuprāt riepu rakstiem bija jāsakrīt.K.F. rakstīja:kā īsti ir ar riepām?
Meklēju bīteru ar aizmugurējo piedziņu, varbūt varat pastāstīt mašīnu nosaukumus? zinu opel omega, scorpion, bmw, bet nevienu sev patīkamu neatradu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1499
- 1500
- 1501
- 1502
- 1503
- …
- 2228