Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1502
- 1503
- 1504
- 1505
- 1506
- …
- 2228
- chevron_right

Kāds zina, kas šie par diskiem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

nezinu bet krāsa sex,jejbogu e30 pārkrāsošu tādu 

Ģirt, meklē 'jaunu' dzinēju, kuru ventilēt? 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

kur tu to izlasiji?"A kur es nejauši pm vietā iemetu topikā?nē,to vajag draudzenes e36,kurā tagad stāv m50b25,vajag max ekonomisku to auto sabūvēt
vispār bija doma par m43 bet kad bija iespējas nepaņēmu,tagad hvz vai pārdoti vai ne bet krč vajag kaut kād mazmotoru,m50 iespējams ies tricārā pēctam,kaut gan nezinu,esmu jau pieradis pie tā 4cyl,iet arī normāli,hvz vai vajag to diu piec tur vispār

Miglās ir H1. 

Pēdējais labojis Finks - 14 Jan 2016, 22:15, kopā labots 1 reizi.

Parastajās jā ir H1 un dzidrajās arī H1.
Par lēcu miglām nezinu.
Par lēcu miglām nezinu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

es nesen liku spuldzes bet es neatceros ko ieliku 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Facebook kaut kur redzeju ka tieši tirgoja tada visada veida. Bet nu nez koka stūre..

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Izskatās, ka no bērnu laukuma mašīnītes tā koka stūre ir nosperta.
Varbūt kādam ir nardi?

Varbūt kādam ir nardi?

Lawwr rakstīja:Izskatās, ka no bērnu laukuma mašīnītes tā koka stūre ir nosperta.

Nu bet Nejau m40. Tam dzinējam ar ekonomiju tikpat daudz kopīga kā M50 ar mehānisko sadalītāju.Ģirts rakstīja:kur tu to izlasiji?"A kur es nejauši pm vietā iemetu topikā?nē,to vajag draudzenes e36,kurā tagad stāv m50b25,vajag max ekonomisku to auto sabūvētvispār bija doma par m43 bet kad bija iespējas nepaņēmu,tagad hvz vai pārdoti vai ne bet krč vajag kaut kād mazmotoru,m50 iespējams ies tricārā pēctam,kaut gan nezinu,esmu jau pieradis pie tā 4cyl,iet arī normāli,hvz vai vajag to diu piec tur vispār
Nesen tādu pārdevu. Karaajaas pie sienas garažā.Hazard rakstīja:Facebook kaut kur redzeju ka tieši tirgoja tada visada veida. Bet nu nez koka stūre..

man bija 1.8is ieliku 2.0 kad skati ieshu ko dariit ka reģistreeet parbūvi un taa cik dārgs prieks tas ir , un vai ir liels čakars?

Sākumā vienkārši ej, pavisam iespējams nekas nekur nebūs jāreģistreRihisE36 rakstīja:man bija 1.8is ieliku 2.0 kad skati ieshu ko dariit ka reģistreeet parbūvi un taa cik dārgs prieks tas ir , un vai ir liels čakars?

Ja 1.8is vietā ieliki 2.0, tad bezjēdzīgas grūtības Tu pārvarēt proti, attiecīgi piereģistrēt nekas grūts!RihisE36 rakstīja:man bija 1.8is ieliku 2.0 kad skati ieshu ko dariit ka reģistreeet parbūvi un taa cik dārgs prieks tas ir , un vai ir liels čakars?

d[-_-]b

Dj Plosky rakstīja:Ja 1.8is vietā ieliki 2.0, tad bezjēdzīgas grūtības Tu pārvarēt proti, attiecīgi piereģistrēt nekas grūts!RihisE36 rakstīja:man bija 1.8is ieliku 2.0 kad skati ieshu ko dariit ka reģistreeet parbūvi un taa cik dārgs prieks tas ir , un vai ir liels čakars?

Da nē, griezes moments tak mainās! Starpība ir, tikai to uz žopometra grūti sajust.

neko nevajag reģistrēt,tikko viens 318is ar diupiec izgāja skati,nav problēmu,iet skati arī visi citi,kam ieswapoti citu žurku dzinēji,sliktāk ir ar kkadu m50 iekš e30 utt.RihisE36 rakstīja:man bija 1.8is ieliku 2.0 kad skati ieshu ko dariit ka reģistreeet parbūvi un taa cik dārgs prieks tas ir , un vai ir liels čakars?
Starpība ir skaņā,un div nulle iet arī labāk par isu

Nu hz, bija m44 kūts, vajadzēja loti labu m52b20 lai pabrauktu garām tam m44. Labi gāja. Starpība ir skaņā un dzinēja uzvedībā. M44 diezgan jāgriež lai ietu, b20 tomer ceļ no zemākiem rpm.Ģirts rakstīja:neko nevajag reģistrēt,tikko viens 318is ar diupiec izgāja skati,nav problēmu,iet skati arī visi citi,kam ieswapoti citu žurku dzinēji,sliktāk ir ar kkadu m50 iekš e30 utt.RihisE36 rakstīja:man bija 1.8is ieliku 2.0 kad skati ieshu ko dariit ka reģistreeet parbūvi un taa cik dārgs prieks tas ir , un vai ir liels čakars?
Starpība ir skaņā,un div nulle iet arī labāk par isu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1502
- 1503
- 1504
- 1505
- 1506
- …
- 2228