Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1506
- 1507
- 1508
- 1509
- 1510
- …
- 2228
- chevron_right

Nezinu, kā īsti saucās tā štelle, bet tur ir tāds kā sūknis, kurš benzīnu tur līdzsvarā vai kkā tāskabardzens rakstīja:Izstāstiet lūdzu,kas varētu būt par problēmu ka no bākas kreisās puses uz labo neiet benzīns???

Labās riepas ar radzēm atdevu čomam jo viņš šogad vairāk braukās kā es, paņēmu viņa ziemas riteņus ar normālām riepām, protektors 8mm+ bet pavecas, ar savām ja ne ar pirmo tad ar otro piegājienu stabili izbrauktu
Filmēts ar SOOCOO S60 Sport Action Camera, mīnusu uz video redzat paši, apaļums, kas reizēm arī nav, un skaņas ieraksts ir slikts jo kamera pati pa sevi ir hermētiska, bet tāpat jālieto diktofonu ja grib labu skaņu.

Filmēts ar SOOCOO S60 Sport Action Camera, mīnusu uz video redzat paši, apaļums, kas reizēm arī nav, un skaņas ieraksts ir slikts jo kamera pati pa sevi ir hermētiska, bet tāpat jālieto diktofonu ja grib labu skaņu.

Tu nopietni?
Es ar tricāru izbraucu no sniega kur bija man pusrati un izpūtējs ieputināts
quattro ist fūr sissies
vajadzēja kapteinim vakar nofilmēt,kādu kupenu šķūrējām laukos ar tricāru 

Te ir sasalis ledus klucis
Ar žiguli kad braucu arī šķūrēju mīkstu sniedziņu
un šajā vietā cilvēki stundām mokās ar rwd un fwd, lai tiktu iekšā vai ārā
A tu taisi video, ai nav tukši vārdi

Ar žiguli kad braucu arī šķūrēju mīkstu sniedziņu

JānisK-[JK] rakstīja:Te ir sasalis ledus klucis![]()
Ar žiguli kad braucu arī šķūrēju mīkstu sniedziņuun šajā vietā cilvēki stundām mokās ar rwd un fwd, lai tiktu iekšā vai ārā
![]()
ja tu par Vecmīlgrāvi, tad jā. es tikko izlauzu no ledus sev stāvvietu

Jā Vecmīlgrāvis, iekšpagalmos te visur problēmas kā jau vienmēr kad sniegainas ziemas, traktori sastumj vaļņus tie sasalst, bet šis vēl ir sīkums, vienu gadu kad braucu ar žiku bija reāla žopa, tikai Quattro stāvēja kur gribēja pārējie , kur varēja 

ledus jau poh,sliktāk ir ,ja ir tā šļura,tur gan rwd var ilgi mocīties 

tas ir tas kas ir kreisajā pusē zem vāka?Riks* rakstīja:Nezinu, kā īsti saucās tā štelle, bet tur ir tāds kā sūknis, kurš benzīnu tur līdzsvarā vai kkā tāskabardzens rakstīja:Izstāstiet lūdzu,kas varētu būt par problēmu ka no bākas kreisās puses uz labo neiet benzīns???

Ledus nav pox, te cilvēks atbrauc noliek auto, aizmugurē piebrauc cits un paliek, pirmais brauc prom un uz atpakaļ vairs netiek, bet pa kreisi izbraukt nevar tur ledus valnis, auto atstutējās un spolējās, lāpstas viņam nebija, nāca divi palīgi un trijatā tur 40min stumdījās, būtu varējis ietu palīgā, bet ar Jurģi pa logu skatījāmiesĢirts rakstīja:ledus jau poh,sliktāk ir ,ja ir tā šļura,tur gan rwd var ilgi mocīties

Reku 2011g. ziema, salā droši ka atceries kur tas ir, žigulis iesniga kupenas redzi

Starp citu, sega pirms puteņa laba štelle, uzklāj, un kad jābrauc noņem un nekas nav jākasa

Samēri degvielas spiedienu un sūkņa ražību. Degviela uz labo pusi tiek padota ar atplūdes palīdzību.skabardzens rakstīja:Izstāstiet lūdzu,kas varētu būt par problēmu ka no bākas kreisās puses uz labo neiet benzīns???
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

Viss ko var pateikt, pussy!JānisK-[JK] rakstīja: Ledus nav pox, te cilvēks atbrauc noliek auto, aizmugurē piebrauc cits un paliek, pirmais brauc prom un uz atpakaļ vairs netiek, bet pa kreisi izbraukt nevar tur ledus valnis, auto atstutējās un spolējās, lāpstas viņam nebija, nāca divi palīgi un trijatā tur 40min stumdījās, būtu varējis ietu palīgā, bet ar Jurģi pa logu skatījāmies![]()
Lāpsta nemaksā dārgi, man viņa stāv bagūzī ziemās katru dienu, pirms iebraucu stajankā, iztīru, ja vajag, arī tad, kad izbraucu, if you have a shovel, no problem, it's so easy.

Man zem sēdekļa stāv ww2 vācu saliekamā sapierlāpsta, bet braucot ar quattro to nevajag
Ar fwd ja nav pilnīgākais dunduks vēl var izstūrēties no kupenām ir pat vieglāk kā ar rwd

Ar fwd ja nav pilnīgākais dunduks vēl var izstūrēties no kupenām ir pat vieglāk kā ar rwd

Jā, kad sasnieg tik daudz sniega kā tagad, tad pagalmos dirsā kas notiek, katrs cīnās kā var. Man garāžās vispār karastāvoklis, tā eja starp garāžām pat vasarā ir diezgan šaura. Tagad sasniga, pa vidu izbrauc traktors, nošķūrē visu pa malām un viss. Aizrocies līdz savai garāžai, samet sniegu pie kaimiņa garāžas, tas to sniegu vēl kaut kur tālāk un tā visi viens otram to sniegu pārmet, jo viņu reāli nav kur likt
Katra diena sākas ar lāpstas vicināšanu
P.S. Es protams saprotu, ka šis ir spama topiks un te var rakstīt vienalga ko, bet tomēr vajadzētu taču ievērot kaut kādas normas un visus jautājumus "kapēc man salonā nav siltums" vai "kāpēc man benzīns no vienas bākas puses nepārtek uz otru" uzdot attiecīgā tam topikā!

P.S. Es protams saprotu, ka šis ir spama topiks un te var rakstīt vienalga ko, bet tomēr vajadzētu taču ievērot kaut kādas normas un visus jautājumus "kapēc man salonā nav siltums" vai "kāpēc man benzīns no vienas bākas puses nepārtek uz otru" uzdot attiecīgā tam topikā!

Nu reizēm te var saņemt jēdzīgākas atbildes nekā jautājumu topikā kur pāgudreļi un lielvēderi pļūta.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Āha, un pēc tam cilvēki brīnās, kāpēc nevar atrast atbildi uz savu jautājumu....loģiski, ka tas nav izdarāms, ja vajadzīgais info pa visu forumu izmētāts.ValtersZ rakstīja:Nu reizēm te var saņemt jēdzīgākas atbildes nekā jautājumu topikā kur pāgudreļi un lielvēderi pļūta.

kas tur bija ar FL nāsīm uz prefl brilles? pavisam nederēja vai bija gateris jātaisa?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Pavisam nederēja, ja tur taisa gateri tad bail pat iedomāties kādu, un cik daudz logu līmes tas prasītu
Bija kaut kādas ķīnas prefl nāsis, kas izskatās pēc fl, bet pēc formas prefl

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1506
- 1507
- 1508