Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- …
- 539
- chevron_right
ruu pareizi saka a kas ar otras vai tresas vietas kompakta ieguvejiem kapec nau eksotika???? par dz ziiii ka kam ta melna kupeja es piemeram pilniigi neatceros ka kads butu balsojis! sanak ta ka foruma balsis neko nedod ja??????RENIO rakstīja:tādēļ ka kompota nav!
jenchs nepaspēja ....
Pirms sagaidam atbildi kapec tika lemts sadi un tad varesim talak spriest....takeshi rakstīja:ruu pareizi saka a kas ar otras vai tresas vietas kompakta ieguvejiem kapec nau eksotika???? par dz ziiii ka kam ta melna kupeja es piemeram pilniigi neatceros ka kads butu balsojis! sanak ta ka foruma balsis neko nedod ja??????RENIO rakstīja:tādēļ ka kompota nav!
jenchs nepaspēja ....
Ruu rakstīja:Un kas ar kompota otrās vietas ieguvēju?
par kompotiem,
Odze atteicās, bet sirmaiz it kā piekrita, bija pie manis atrādīt auto, sapratām, ka pa maz laika ai uztaisītu tā ar piedūrienu, lai prezentētu exotica! Pa lielam ar vina kompotu but mega oga, bet bija jāpieliek roka un laika jau vairs tikpat kā nebija!
a foruma tik 3 kompakti? vairak vaitad nevienam nau kaut pilnigi stok?
tulīt visi pirksim kompotus
vot aizgāja bazars par šo tēmu, būs interesanti lasīt
Godīgi sakot, man arī kupeja bija pārsteigums... Jo, cik atceros, tad ne 328, ne Dj_Zii balsojumā pat īpaši nefigurēja. Man jau it kā popig, tiešām ļoooti eleganti auto, bet balsojumam ar to sakaru neredzu. Galvenais, ka stends smuks, žēl, ka pats vakar netiku apskatīt...
328 tak beigās balsojumā bija 1. vietā..
nav ko jums te cepties vienkarsi mana masina ari nebuja gatava un kad sakas balsojums, kad saka figuret mans auto es skaidri uzrakstiju ka mans e36 izstade nebuss ,jo nebija vel lidz galam gatavs un viss.
2 dienas pirms kipsalas man uzrakstija erda un paludza telefonu manu ,sazvanijamies un satikamies vins apskatija auto un tiri cilvecigi paludza vai es nevaru izlidzet e36.lv ar masinas aizdosanu uz kipeni ,jo notika neparedzetais un izkrita kaut kadi auto cik es sapratu un nevareja neko ladzigu vieta atrast
tas ari viss isuma .
Ps :tapat ja mans auto butu gatavs un izlikts balsosanai vins tapat visdrizag butu eksotika tikai es pats to nevisai velejos jo savu e36 buveju sev priekam nevis citiem bet nacas izlidzet foruma biedriem
2 dienas pirms kipsalas man uzrakstija erda un paludza telefonu manu ,sazvanijamies un satikamies vins apskatija auto un tiri cilvecigi paludza vai es nevaru izlidzet e36.lv ar masinas aizdosanu uz kipeni ,jo notika neparedzetais un izkrita kaut kadi auto cik es sapratu un nevareja neko ladzigu vieta atrast
tas ari viss isuma .
Ps :tapat ja mans auto butu gatavs un izlikts balsosanai vins tapat visdrizag butu eksotika tikai es pats to nevisai velejos jo savu e36 buveju sev priekam nevis citiem bet nacas izlidzet foruma biedriem
Pēdējais labojis Dj_Zii - 27 Apr 2013, 17:57, kopā labots 1 reizi.
Auto izskatijas loti labi!!!!!
Tādā gadījumā ļoti atvainojos par manu neuzmanībuRuu rakstīja:328 tak beigās balsojumā bija 1. vietā..
pārskaiti balsis, ja runa ir par 328!marux rakstīja:Godīgi sakot, man arī kupeja bija pārsteigums... Jo, cik atceros, tad ne 328, ne Dj_Zii balsojumā pat īpaši nefigurēja. Man jau it kā popig, tiešām ļoooti eleganti auto, bet balsojumam ar to sakaru neredzu. Galvenais, ka stends smuks, žēl, ka pats vakar netiku apskatīt...
Un par Dj_Zii - nepilnu ne'dēlu pirms stenda iekārtošanas vajadzēja atrisināt situāciju ar to, ka trūkst viena mašīna!
Patiesība situācija tika ļoti veiksmīgi atrisināta, paldies Dj_zii par pieksrišanu exponēt savu auto, vajadzētu par to priecāties!
4 no 5 E36 ir forumā sabalsotu Pieturējāmies visiem nosacījumiem, ko bijām noteikuši. Protams, ka ļoti gribējām kompaktu redzēt Exoticā, bet šogad nesanāca, diemžēl :)takeshi rakstīja:ruu pareizi saka a kas ar otras vai tresas vietas kompakta ieguvejiem kapec nau eksotika???? par dz ziiii ka kam ta melna kupeja es piemeram pilniigi neatceros ka kads butu balsojis! sanak ta ka foruma balsis neko nedod ja??????RENIO rakstīja:tādēļ ka kompota nav!
jenchs nepaspēja ....
Pfffft, man visas klades ar tādiem pilnas.LAKIKS rakstīja:Stundā garlaicīgi bija
[/img][/url]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- …