Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1511
- 1512
- 1513
- 1514
- 1515
- …
- 2228
- chevron_right

Ķīniets lēcai Tuvā H1 Tālais H7
Ja atmiņa neviļ hellām arī tā ir.
Ja atmiņa neviļ hellām arī tā ir.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

nu vizuāli izskatās pēc h1 stiprinājuma jā, jāpalūr kas ar to dj ir :)
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

DJ auto vienīgais ko google par tādām izmet ir USA forumi un veikali.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
bosch, zkw lēcu H1
ZKW bezlēcu H7 vismaz man ta bij
ZKW bezlēcu H7 vismaz man ta bij

Nu man ir tā ka viens tuvais būs H1 (bosch) un otrs H7 (djauto)... izklausās baigaizzz gateris, bet jāpaskatās kā spīdēs, ja vienādi tad jau poh 

Tak winter beaters. Kaada starpiiba ar kaadaam gaismaam iebraukt graavii?Fashion rakstīja:Nu man ir tā ka viens tuvais būs H1 (bosch) un otrs H7 (djauto)... izklausās baigaizzz gateris, bet jāpaskatās kā spīdēs, ja vienādi tad jau poh

man ir ļooooooti sliktas aizdomas ka tas auto pie manis aizkavēsiesElvijsR rakstīja:Tak winter beaters. Kaada starpiiba ar kaadaam gaismaam iebraukt graavii?Fashion rakstīja:Nu man ir tā ka viens tuvais būs H1 (bosch) un otrs H7 (djauto)... izklausās baigaizzz gateris, bet jāpaskatās kā spīdēs, ja vienādi tad jau poh

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

gofra, no icv uz gofru, gumijas rinki kolektora ap icv un kartera ventilaciju, gumijas o rinkis ap iat sensoru, truba no varstu vaka uz kartera ventilaciju, no kartera ventilacijas uz scupu, gumijas orinki scupam, no kolektora uz degvielas spiediena regulatoru, no kolektora uz bakas ventilaciju, no koletora uz bremzu vakuumpastiprinataju.Ģirts rakstīja:Cik tad ir tam m52 tās vakuuma caurules?viena uz bremžu pastiprinātāju,otra uz degvielas spiediena regulatoru?

Cilvēks prasija CAURULES,nevis i riņķīšus un citu šņagu,loh.
zīmēsies te,interneta warriors mļe

Warior tu mle, tas viss atbild par vakuumu

prasija caurules lol
nevis kā novērst gaisa piesūkšanu,loh. 

Ja, caurules mainis, visu parejo atstas, tas nav biski ta ka nomainit tikai vienu no visam caurajam riepam un tipa viss ok?

Nu man bija tāds domu gājiens mainīt visu, bet vēl līdz tam jātiek. Kāds var pateikt beidzot aptuvenās izmaksas? Ja tur ap 100E saskrien, tad tieši šobrīd es īpaši neiepsrinģu. Salikšu, ja būs problēmas, tad arī domāšu.seeingman rakstīja:Ja, caurules mainis, visu parejo atstas, tas nav biski ta ka nomainit tikai vienu no visam caurajam riepam un tipa viss ok?

Hz epartos saliec visu groza un skaties.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1511
- 1512
- 1513
- 1514
- 1515
- …
- 2228