Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- …
- 539
- chevron_right
erda rakstīja:pārskaiti balsis, ja runa ir par 328!marux rakstīja:Godīgi sakot, man arī kupeja bija pārsteigums... Jo, cik atceros, tad ne 328, ne Dj_Zii balsojumā pat īpaši nefigurēja. Man jau it kā popig, tiešām ļoooti eleganti auto, bet balsojumam ar to sakaru neredzu. Galvenais, ka stends smuks, žēl, ka pats vakar netiku apskatīt...
Un par Dj_Zii - nepilnu ne'dēlu pirms stenda iekārtošanas vajadzēja atrisināt situāciju ar to, ka trūkst viena mašīna!
Patiesība situācija tika ļoti veiksmīgi atrisināta, paldies Dj_zii par pieksrišanu exponēt savu auto, vajadzētu par to priecāties!
Galvenais, ka viss ir smuki!marux rakstīja:Tādā gadījumā ļoti atvainojos par manu neuzmanībuRuu rakstīja:328 tak beigās balsojumā bija 1. vietā..
tik pajautaju jo vins truka :) bet ta kopuma stendz zaibis smuks un vis labi!dogMa rakstīja:4 no 5 E36 ir forumā sabalsotu Pieturējāmies visiem nosacījumiem, ko bijām noteikuši. Protams, ka ļoti gribējām kompaktu redzēt Exoticā, bet šogad nesanāca, diemžēl :)takeshi rakstīja:ruu pareizi saka a kas ar otras vai tresas vietas kompakta ieguvejiem kapec nau eksotika???? par dz ziiii ka kam ta melna kupeja es piemeram pilniigi neatceros ka kads butu balsojis! sanak ta ka foruma balsis neko nedod ja??????RENIO rakstīja:tādēļ ka kompota nav!
jenchs nepaspēja ....
Kaut kur uz ziemeļiem,datums neatbilst patiesībai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man lēnā garā ar sāk tapt E36 klade , kurā tiek tik skicēts viss kas nāk prātā ;DFinks rakstīja:Pfffft, man visas klades ar tādiem pilnas.LAKIKS rakstīja:Stundā garlaicīgi bija
[/img][/url]
Shodienas snaps
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Un es atkal esmu zirgā.
Šitajā bildē smuki pelēka izskatās
kam ta kūtiņa ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Mana.kompots rakstīja:kam ta kūtiņa ?
Ir arī pelēka - fjordgrau metallic.uteo rakstīja:Šitajā bildē smuki pelēka izskatās
Neesmu bildes autors, bet tas kurš šo uzfočēja noķēris baisu mirkli.
Oj, likās, ka Tev arī zaļa ir.Finks rakstīja:Ir arī pelēka - fjordgrau metallic.uteo rakstīja:Šitajā bildē smuki pelēka izskatās
melnā kupeja nixon tava?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- …