Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1527
- 1528
- 1529
- 1530
- 1531
- …
- 2228
- chevron_right

Šīs ir bišķ savādākas,leņķa dēļ. Bet ne par to runā bij. Man poh ir tur M vai nē,tici man. Lieta bij cenā. Vai 6 euro par diviem vai kā te kāds pārdeva par 15e abus. Tas arī viss. Man jau pofig kādi turētāji tur,tpt bampera noslēptas stāv 

Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir? 

To jau redzēs, kad iemauks apmalēieska rakstīja:Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir?

Viss tur ir labi, būs jau protams cilveki, kas brauc ar style 13 un iedirsīs, ka tas ir mēsls un jāņem tikai oem bbs diski pa 3 štukām, jo vienkārši šiem nauda nesavelk pat tām replikām. Ja patīk diski, ņem ciet.ieska rakstīja:Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir?

Bet ja nu apmalēs nebrauc?māriņš rakstīja:To jau redzēs, kad iemauks apmalēieska rakstīja:Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir?

ss.lv cena 570eur, varbūt var kkur no ārzemēm pa kādu kakpeiku lētāk paņemt? Līdz vasarai laiks vēl ir, diski nedeg, tāpēc maybe var kkur pasūrīt?edzis rakstīja:Viss tur ir labi, būs jau protams cilveki, kas brauc ar style 13 un iedirsīs, ka tas ir mēsls un jāņem tikai oem bbs diski pa 3 štukām, jo vienkārši šiem nauda nesavelk pat tām replikām. Ja patīk diski, ņem ciet.ieska rakstīja:Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir?

tikai neņem Jr9 (pod bbs rs) jo tie toch ir max gay 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Tu gan izklausies tāds manāmi uzvilktsedzis rakstīja:Viss tur ir labi, būs jau protams cilveki, kas brauc ar style 13 un iedirsīs, ka tas ir mēsls un jāņem tikai oem bbs diski pa 3 štukām, jo vienkārši šiem nauda nesavelk pat tām replikām. Ja patīk diski, ņem ciet.ieska rakstīja:Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir?

Kurš nebūtu, rīt 1diena tak.Kurlis rakstīja:Tu gan izklausies tāds manāmi uzvilktsedzis rakstīja:Viss tur ir labi, būs jau protams cilveki, kas brauc ar style 13 un iedirsīs, ka tas ir mēsls un jāņem tikai oem bbs diski pa 3 štukām, jo vienkārši šiem nauda nesavelk pat tām replikām. Ja patīk diski, ņem ciet.ieska rakstīja:Skatos ka ss.lv tirgošnaa ir tie "Japan Racing" diski, priekš jaunu disku cenas liekās tīri ok, bet domāju, kā ar to kvalitāti, viņi normāli ir?

Kādas atsauksmes par krowna un tamlīdzīgām virsbūves apstrādēm? Ir vērts? Vai labāk pašam nopidarasīt apakšu un ar kko apstrādāt?
Beautiful Mechanical Wonder
Iesaku krownu. Nav nekāds marketinga ieteikums.Laurix rakstīja:Kādas atsauksmes par krowna un tamlīdzīgām virsbūves apstrādēm? Ir vērts? Vai labāk pašam nopidarasīt apakšu un ar kko apstrādāt?

E46tajam beurba neko , jo oem "korķi" un caurumi bij labā stāvoklī. Bet izņemtie korķi tika aizstāti ar jauniem , jo izņemot tie nesaglabājot savu firmu u.t.t. tāpēc viņi paši ieliek jaunus. + dod garantiju tai apstrādei

Man prasīja 135 EURO, Caur lietotāju Burvis varēja laikam atlaidi dabūt, tā viņš laiku atpakaļ teica!Laurix rakstīja:Cik aptuveni izmaksā?
Uz ātro nevaru atrast!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Es ar līdz ziemai dzīšu lai apstrādā, vienīgais kkur lasīju ka var mēģināt sarunāt lai neurbj caurumus, bet durvīs ielaiž piemēram caur moldinga klipša caurumu utt. nezinu 100% vai tā var sarunāt, bet mēģināts nav zaudēts! 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Man, laikam, to vajadzēja darīt pirms krāsošanas, bet pēc jau arī der, jo viss liekais jau noravēts un sliekšņos var sapūst pa uzliku caurumiem, durvīs brīvi tiek klāt.. Es arī esmu pret caurumu urbšanu.. Lai pūš cik un kur var, bez liekiem coberiem! 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ir visi oem caurumi, tad nekas nav jaaurbj. Protams ja ir metināts un caurumi nav, tad pašsaprotami vajag kkur urbt , lai sapūstu kvalitatīvi.Laurix rakstīja:Man, laikam, to vajadzēja darīt pirms krāsošanas, bet pēc jau arī der, jo viss liekais jau noravēts un sliekšņos var sapūst pa uzliku caurumiem, durvīs brīvi tiek klāt.. Es arī esmu pret caurumu urbšanu.. Lai pūš cik un kur var, bez liekiem coberiem!

Man teica ka pēc apstrādes neesot ieteicam krāsot un/vai metināt, to vajagot sadarīt pirms tam. Par pulēšanu neuzjautāju, bet mazgāt varot, ar ko, un cik bieži gribot, tas neko neitekmējot!Laurix rakstīja:Man, laikam, to vajadzēja darīt pirms krāsošanas, bet pēc jau arī der, jo viss liekais jau noravēts un sliekšņos var sapūst pa uzliku caurumiem, durvīs brīvi tiek klāt.. Es arī esmu pret caurumu urbšanu.. Lai pūš cik un kur var, bez liekiem coberiem!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1527
- 1528
- 1529