Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- …
- 1297
- chevron_right
ja domā šaibot parasto reduktoru, tad atmet to domu uzreiz, nebūs dzīvotspējīgs pasākums. Nopērc bloķi un miers, ja negribi/nevari samakstāt tirgus cenu, tad meklē pa sludinājumiem/šrotiem un ceri uz veiksmi, kas meklē, tas atrodROYALTY rakstīja:Neatradu nekādu informāciju par reduktoru šaibošanu DIY stilā. IZjaucu savu veco diffu un papētiju. Tātad radāš jautājums:
šaibojot parasto reduktoru ja es lieku no otra tāda paša pa oriģīnālajai šaibai vai divām (cik nu tur var iespiest) papildus katrā pusē, vai būs kādu laiku dzīvotspējīgs pasākumjs, vai jāpasūta citas šaibas? Ja tā, tad no kāda materiāla?
Open diff`u šaibošana lai paliek priekšpiedziņām, kur vairumam nemaz bloķis nav pieejams no rūpnīcas un aftermarketa/amatnieka produkcija maksā kosmosu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
štatos ir arī i un is... is ir ar manuālo kārbu (tur pārsvarā visi brauc ar tomātu), tikai kupejas versijā, ar m sport suspension, un lsd... googles tante vēl saka, ka esot nedaudz īsāks un ar garāku purnu un kautkādām izmaiņām interjerā un formās, bet negribu samelot, jo neesmu dzīvē redzējis un mērijis.
paldies par info... tātad ziemai reduktorā ar kempu jābrauc iekšā... un līdz vasarai bloķa meklējumos..he9600 rakstīja:ja domā šaibot parasto reduktoru, tad atmet to domu uzreiz, nebūs dzīvotspējīgs pasākums. Nopērc bloķi un miers, ja negribi/nevari samakstāt tirgus cenu, tad meklē pa sludinājumiem/šrotiem un ceri uz veiksmi, kas meklē, tas atrodROYALTY rakstīja:Neatradu nekādu informāciju par reduktoru šaibošanu DIY stilā. IZjaucu savu veco diffu un papētiju. Tātad radāš jautājums:
šaibojot parasto reduktoru ja es lieku no otra tāda paša pa oriģīnālajai šaibai vai divām (cik nu tur var iespiest) papildus katrā pusē, vai būs kādu laiku dzīvotspējīgs pasākumjs, vai jāpasūta citas šaibas? Ja tā, tad no kāda materiāla?
Open diff`u šaibošana lai paliek priekšpiedziņām, kur vairumam nemaz bloķis nav pieejams no rūpnīcas un aftermarketa/amatnieka produkcija maksā kosmosu.
Signalizacijas bloks katram sava vieta atrodas? Gribu vinu atslegt,izmest pa logu, labak pats vai cilvekam, kursh ar to nodarbojas?:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Pastāstiet, kas notiek ar spidometru, braucot reizēm pilnīgi viss nodziest itkaa nemaz nebuutu palaists, tad atkal parādās un tā pāris reizes liidz atkal visu normaali raada, un jaa , katru reizi parāda citādu degvielas līmeni bākā,
p.s. man jau otrjama e36 tā notiek
p.s. motors m42b18 otrajam bija m43b18
Cabooom
man jai liekas, ka elektronika iet uz iiso:ounider rakstīja:Pastāstiet, kas notiek ar spidometru, braucot reizēm pilnīgi viss nodziest itkaa nemaz nebuutu palaists, tad atkal parādās un tā pāris reizes liidz atkal visu normaali raada, un jaa , katru reizi parāda citādu degvielas līmeni bākā,
Vrbut kam ir bijis, lieta tada uzdodot gazi tada skana kkur pie iepludes kolektora it ka skauda motors , skana ir tikkai kad uzdod gazi, salona nav dzirdama , tikkai ja atver haubi. Noskauda tikkai 1 reizi kad uzdod gazi pectam nav.
(Dzinejs iet labi, paterins nav mainijies, apgr. nepeld) m50tub25
(Dzinejs iet labi, paterins nav mainijies, apgr. nepeld) m50tub25
Nav tāds paradums telefonu turēt aiz stūres, pie spidometra?unider rakstīja:Pastāstiet, kas notiek ar spidometru, braucot reizēm pilnīgi viss nodziest itkaa nemaz nebuutu palaists, tad atkal parādās un tā pāris reizes liidz atkal visu normaali raada, un jaa , katru reizi parāda citādu degvielas līmeni bākā,
bļin, man tiešām tuvāko pusgadu nebūs brīvos līdzekļu, bet nu nekas pacietī'šu kautgan hz, moš man pusbāka pilna?Nixon rakstīja:Tad nomaini spidometru un vairs nedari tā!
Cabooom
Nu, tad apsveicu, meklē jaunu spido!
Nu cik tad spidometrs maksā... 10-15ls.unider rakstīja:bļin, man tiešām tuvāko pusgadu nebūs brīvos līdzekļu, bet nu nekas pacietī'šu kautgan hz, moš man pusbāka pilna?Nixon rakstīja:Tad nomaini spidometru un vairs nedari tā!
unider ir reāls piemērs.cipruss18 rakstīja:tas saucaas ,pats izdomaaju,pats sadirsu
Man ar speeliite ar spidometru. Kontakts vai kas zuud. Shad un tad izdomaa taho/speedo/nobraukums/temp un degvielas dachiki izrubiities visi vienlaiciigi. Pakraties pa Latvijas feinajiem celjiem kaadu KM un no 0km/h uznjemu aatrumu liidz 100km/h.
Ja kaadam ir diizelja 6cyl speedo ar rinkjiem, padodat zinju. Nopirkshu.
Ja kaadam ir diizelja 6cyl speedo ar rinkjiem, padodat zinju. Nopirkshu.