Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1540
- 1541
- 1542
- 1543
- 1544
- …
- 2228
- chevron_right

Nu tad rizhiki ari aizmuguree! Vai baltie ar ietoneetu augshu (gaisi peleks/peleks nevis tumshi peleks/melns).
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Man tas gaiši pelēkais atgādina vnk netīru lukturim, vismaz pēc tāda izskatās semku shadowline aizmugurējie ar balto augšu, bik pietonēti 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

"Celis" jau ir OEM LED. Neglīti manā uztverē būtu šis: Anyway, vācietis noteikti manā īpašumā nebūs forever un gribēsies japāni, tad jau eksperimentālos nolūkos visu ko varētu pamēģināt.Linda rakstīja:Tāpēc, ka neglīti izskatās tāpat kā visi pārējie LED uz e36?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Priekss semaka nebuus paaraak lëta tā krāsa?
Bet nu gaume ir katram sava

Bet nu gaume ir katram sava

Turpmāko visu savu dzīvi ienīdīšu dīzeļus. Varbūt kāds var ieteikt kādu jestru mākslinieku, kurš izgriezīs pareizu vītni vienai sprauslai ?

Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif

(jā, es atradu postu no sestdienas nakts)Ģirts rakstīja:Jā jo kvatristi nodirš žurkas jo neiet cauri dubļiem,a cauri dubļiem jābrauc ir laukos,a tie bērni ar fwd tdi dzied līdzimerc atsevišķa kategorija,tiem poh bērnu problēmas,tie savā starpā heito 190o baby benz un acaino puvekli
Bet Tu nāāādi*š acainajam!

P.s. par metināto - cena ir ļoti stiepjams jēdziens! Ir lētais, lauku variants, ka noņem vāku, ielaiž svarku, uzliek vāku. Tad arī neko nemaksā. Un ir variants divi, kad tiek samainīti visi blīvslēgi (vai kā manā gadījumā bija - elements no cita korpusa jāiemoka e36 korpusā), elements tiek metināts ārpus korpusa, viss tiek samazgāts un salikts. Tas nemaksā 40e, taču mājas apstākļos to tāpat neiesakot darīt. :)
P.p.s - fešij, 1k, nopietni?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Nu ko tu dirs? Neviena rūsas punktiņa? Man čoms atdzina no Vācījas C220 unīti 2002. gada. Tiešām bija bez neviena punkta. Nobrauca 1 ziemu. Un rūsas burbuļi jau ir uz visām durvju apakšām, uz spārna pie bampera un kaut kur vēl kādi burbuļi. Mašīna melna un acīs baigi nelec, bet vēl viena ziema un jāsāk jau uztraukties.Kikaps rakstīja:(jā, es atradu postu no sestdienas nakts)Ģirts rakstīja:Jā jo kvatristi nodirš žurkas jo neiet cauri dubļiem,a cauri dubļiem jābrauc ir laukos,a tie bērni ar fwd tdi dzied līdzimerc atsevišķa kategorija,tiem poh bērnu problēmas,tie savā starpā heito 190o baby benz un acaino puvekli
Bet Tu nāāādi*š acainajam!Es tieši šodien ar tādu, tik cinkotu, uz TA braukšu, un, pilnīgi žēl paliek, skatoties uz grīdu, jo manam e36 tur noteikti nav ne tuvu tik sterils!! (neviena rūsas punktiņa, w210)
P.s. par metināto - cena ir ļoti stiepjams jēdziens! Ir lētais, lauku variants, ka noņem vāku, ielaiž svarku, uzliek vāku. Tad arī neko nemaksā. Un ir variants divi, kad tiek samainīti visi blīvslēgi (vai kā manā gadījumā bija - elements no cita korpusa jāiemoka e36 korpusā), elements tiek metināts ārpus korpusa, viss tiek samazgāts un salikts. Tas nemaksā 40e, taču mājas apstākļos to tāpat neiesakot darīt. :)
P.p.s - fešij, 1k, nopietni?

Pats vienu brīdī skatījos MB, bet sapratu, ka lol nau vērc.

Kāda starpība kur, galvenais, ka ir zināšanas un instrumenti.Kikaps rakstīja: taču mājas apstākļos to tāpat neiesakot darīt. :)

Rūsē tad ja ir kam rūsēt, ja ir bojāts krāsojums vai slikts remontsfunkyasshit rakstīja: Nu ko tu dirs? Neviena rūsas punktiņa? Man čoms atdzina no Vācījas C220 unīti 2002. gada. Tiešām bija bez neviena punkta. Nobrauca 1 ziemu. Un rūsas burbuļi jau ir uz visām durvju apakšām, uz spārna pie bampera un kaut kur vēl kādi burbuļi. Mašīna melna un acīs baigi nelec, bet vēl viena ziema un jāsāk jau uztraukties.
Pats vienu brīdī skatījos MB, bet sapratu, ka lol nau vērc.

Šaubos vai oriģinālais ir slikts krāsojums. 
Cik man mersisti teica, tad varot C klasi ņemt pēc 2003. gada, jo tad viņa tā vairs nerūsējot. Līdz tam tur esot Dieva zīmes, tāpat kā vecā E-klase. "Jaunā" ap 2000. g, E, ķipa mazāk kā C rūsējot. Huj sapratīsi.

Cik man mersisti teica, tad varot C klasi ņemt pēc 2003. gada, jo tad viņa tā vairs nerūsējot. Līdz tam tur esot Dieva zīmes, tāpat kā vecā E-klase. "Jaunā" ap 2000. g, E, ķipa mazāk kā C rūsējot. Huj sapratīsi.

Kikap ja tas nebūs metiens tad vēlāk pastāstīšu kāpēc 1k 

Nē nu rūsē aiz ne ko darīt jo labs bleķis un labi nokrāsotsfunkyasshit rakstīja:Šaubos vai oriģinālais ir slikts krāsojums.

:maiņas_cena: ?Fashion rakstīja:Kikap ja tas nebūs metiens tad vēlāk pastāstīšu kāpēc 1k

Tas ir E, bet 98-gada. Ir vācijā pa labo aizmugurejo arku dabūjis, tur ir mazliet oranžais iekšā. Bet apakšā - neviena! Durvju apakšas, grīda, pārējās arkas, sliekšņi ideāli. Brauktu pats, ja ticība atļautu.

Vai tad jaunus auto nevanno pirms krāsošanas?JānisK-[JK] rakstīja:Nē nu rūsē aiz ne ko darīt jo labs bleķis un labi nokrāsotsfunkyasshit rakstīja:Šaubos vai oriģinālais ir slikts krāsojums.
Cik man mersisti teica, tad varot C klasi ņemt pēc 2003. gada, jo tad viņa tā vairs nerūsējot. Līdz tam tur esot Dieva zīmes, tāpat kā vecā E-klase. "Jaunā" ap 2000. g, E, ķipa mazāk kā C rūsējot. Huj sapratīsi.bieži vien tie "oriģinālie" krāsojumi ir ļoti "oriģināli"
ir zināmi gadījumi, kur jauni auto no dīlera bijuši transportēšanas laikā sabuktēti, krāsoti un pircējam pirmajā gadā rūsa, kāpēc ? jo galvenais, lai neredz, kā sagatavo krāsošanai pfig.

Kikaps rakstīja:Vai tad jaunus auto nevanno pirms krāsošanas?
JānisK-[JK] rakstīja: Nē nu rūsē aiz ne ko darīt jo labs bleķis un labi nokrāsotsbieži vien tie "oriģinālie" krāsojumi ir ļoti "oriģināli"
ir zināmi gadījumi, kur jauni auto no dīlera bijuši transportēšanas laikā sabuktēti, krāsoti un pircējam pirmajā gadā rūsa, kāpēc ? jo galvenais, lai neredz, kā sagatavo krāsošanai pfig.

nu tad es nesapratu to pēdējo teikumu. (par to sagatavošanu krāsošanai) 

Jebkurā gadījumā ja sāls ūdens tiek līdz bleķim tad rūsē, citādi rūsēt var ja rūpnīcā ir izmantos sliktas kvalitātes materiāli un cik tādu gadījumu ir?!
Dīlera serviss veica paviršus remontus.

Paskatīsimies, cik Mazdas un Ladas tiek pārdotas gada laikā + ,teiksim, 0.1% no pārējiem pasaulē pārdotajiem auto = atbilde uz jautājumuJānisK-[JK] rakstīja:Jebkurā gadījumā ja sāls ūdens tiek līdz bleķim tad rūsē, citādi rūsēt var ja rūpnīcā ir izmantos sliktas kvalitātes materiāli un cik tādu gadījumu ir?!

Uz citas nots: Zem kā realoem.com stāv logu mazgājamais bačoks?

EDIT: Zem vehicle electrical system. Who would have guessed....
Pēdējais labojis Kikaps - 08 Feb 2016, 08:31, kopā labots 1 reizi.

Tās ir tikai divas markas un arī ne visi modeļi ir tik rūsējoši, bet te jā materiālu kvalitāte.Kikaps rakstīja:Paskatīsimies, cik Mazdas un Ladas tiek pārdotas gada laikā + ,teiksim, 0.1% no pārējiem pasaulē pārdotajiem auto = atbilde uz jautājumu

cena caur mogo, un jāiedod beņai mazleit, cmooooonKikaps rakstīja::maiņas_cena: ?Fashion rakstīja:Kikap ja tas nebūs metiens tad vēlāk pastāstīšu kāpēc 1k

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1540
- 1541
- 1542
- 1543
- 1544
- …