Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1550
- 1551
- 1552
- 1553
- 1554
- …
- 2228
- chevron_right

Edzy rakstīja:Lieta tāda! Nopirku jaunu telefonu, pēc mēneša nojuka, aizvedu uz garantiju, pēc mēneša uzzinu ka telefons nav taisāms, saka ka jāsastāda kkādi akti un tad varēšu saņemt pilnīgi jaunu telefonu kopumā jau pagājušais laik ap 2arpus mēneši! Gribēju zināt. vai tad, kad man dos jaunu telefonu tad garantija būs divus gadus kopš vecā telefona iegādes, vai kopš man iedos jauno?
2 gadi kopš līguma/pirkšanas brīža.
Savādāk jau varētu visu laiku kā tuvojās divi gadi mainīt

man reiz arī bija šitāds gadījums, vecais telefons nobeidzās mēnesi pirms garantijas beigāmEdzy rakstīja:Lieta tāda! Nopirku jaunu telefonu, pēc mēneša nojuka, aizvedu uz garantiju, pēc mēneša uzzinu ka telefons nav taisāms, saka ka jāsastāda kkādi akti un tad varēšu saņemt pilnīgi jaunu telefonu kopumā jau pagājušais laik ap 2arpus mēneši! Gribēju zināt. vai tad, kad man dos jaunu telefonu tad garantija būs divus gadus kopš vecā telefona iegādes, vai kopš man iedos jauno?

Tas liekas diezgan stulbi, ka garantija ir līgumam, nevis precei! Es jau neesmu vainīgs ka sū*us viņi tirgo!
Bet nu nekas! 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ko tad pirki?Edzy rakstīja:Es jau neesmu vainīgs ka sū*us viņi tirgo!Bet nu nekas!

Pēc likuma viss pareizi.

Un vai ar nenomaksātu nodokli auto var noņemt no uzskaites?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Nevar gan.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Kapēc te nav dzērušo diršanas topiks? 

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Uztaisi!litrinjsh rakstīja:Kapēc te nav dzērušo diršanas topiks?

Kad pirku nezināju ka būs kkāds rūpnīcas brāķis.Jonjis rakstīja:Ko tad pirki?Edzy rakstīja:Es jau neesmu vainīgs ka sū*us viņi tirgo!Bet nu nekas!
Pēc likuma viss pareizi.

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Bļ*, kad arā sāk drifts krist, pēkšņi pārgāja slinkums mainīt ģenerātoru.
Kāds negrib ģenģeri notigot+ atvest līdz Dārziemam? 

tad kā ir īsti, nevar noņemt auto no uzskaites kamēr nav nomaksāts nodoklis 100% apmērā, un ja tā tad rīt kad likšu to auto atpakaļ uzskaitē tad man nekas nav jāmaksā ja?Fashion rakstīja:Un vai ar nenomaksātu nodokli auto var noņemt no uzskaites?

i think - no 

cik es saprotu, ka parādā valstij nepaliksi.. janomaksā viss tik un tā.Fashion rakstīja:tad kā ir īsti, nevar noņemt auto no uzskaites kamēr nav nomaksāts nodoklis 100% apmērā, un ja tā tad rīt kad likšu to auto atpakaļ uzskaitē tad man nekas nav jāmaksā ja?Fashion rakstīja:Un vai ar nenomaksātu nodokli auto var noņemt no uzskaites?

nu kā, ja iepriekšējais saimnieks septembrī ir nomaksājis ceļa nodokli pilnā apmērā un nedēļu atpakaļ noņēmis auto no uzskaites, rīt ir paredzēta tr.līdzekļu maiņa un kāpēc man jāmaksā nodoklis ja viņš jau ir nomaksāts līdz next TA?

Ja nemeloju, tad nodokli maksā par tekošo gadu. Tad sanāk ka tiem ratiem šogad ekspluatācijas nodoklis nav maksāts. Labojiet mani ja kļūdos.Fashion rakstīja:nu kā, ja iepriekšējais saimnieks septembrī ir nomaksājis ceļa nodokli pilnā apmērā un nedēļu atpakaļ noņēmis auto no uzskaites, rīt ir paredzēta tr.līdzekļu maiņa un kāpēc man jāmaksā nodoklis ja viņš jau ir nomaksāts līdz next TA?

ekzeklī, tieši tā, transportlīdzekļa ekspulutācijas nodokli maksā par tekošo gadu.litrinjsh rakstīja:Ja nemeloju, tad nodokli maksā par tekošo gadu. Tad sanāk ka tiem ratiem šogad ekspluatācijas nodoklis nav maksāts. Labojiet mani ja kļūdos.Fashion rakstīja:nu kā, ja iepriekšējais saimnieks septembrī ir nomaksājis ceļa nodokli pilnā apmērā un nedēļu atpakaļ noņēmis auto no uzskaites, rīt ir paredzēta tr.līdzekļu maiņa un kāpēc man jāmaksā nodoklis ja viņš jau ir nomaksāts līdz next TA?
Starp citu, kādam motoram tev vajag ģeņģeri?

Tādēl ka es viņu okupēšu, un tas atkal ātri tiks padzēstslitrinjsh rakstīja:Kapēc te nav dzērušo diršanas topiks?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1550
- 1551
- 1552
- 1553
- 1554
- …
- 2228