Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1552
- 1553
- 1554
- 1555
- 1556
- …
- 2228
- chevron_right

Piektdienas vakars.māriņš rakstīja:Piekdienas vakars.
Galīgs besis.
Nav ko darīt.
Jaiet uz garažu.
Temperatūra 37.7
Nav ko darīt.
Jāsēž mājās.

Piekrītu!Inferno rakstīja:Kas priekš Tevis ir braukšana? Mētāt saulītes pa sausu ar svarku reduktorā?Kanashiilv rakstīja:rudenko rakstīja:normāls bembis un cena atbilstoša! ar šo vismaz var droši braukt nebaidoties ka izjuks...
Smieklīgi tas, ka žurka jebkurā brīdi var nobeigties un gandrīz katru mēnesi kas nolūzīs.. Lai vai kāda viņa būtu. noteikums, ja brauc, protams, nevis apbrīno
Iz pieredzes - koptajam ikdienas auto (ar kuru nevis braucu, bet kuru apbrīnoju, lol) nekas nekad nav tāpat vien pēkšņi salūzis. Ja arī kaut kas salūzt - tad tas jau ir bijis gaidāms un ir licis par sevi manīt jau labu laiku iepriekš un tā ir tikai mana vaina, ka nenovērsu to laicīgi. Normālai žurkai nekas katru mēnesi nelūzīs, ja visu laiku kaut kas lūzt - varbūt laiks aizdomāties un nonākt pie kaut kādiem secinājumiem? Tāda arī ir atšķirība starp šrotu un koptu auto, ka šrots lūzīs nonstopā, un kopts auto nekad nepievils.
Pa tēmu - cena ir pa augstu, protams, bet nav totālākais kosmoss. Leģendārā Kļaviņa kūts pa 5k bija stipri smieklīgāk
Vēl ir normāli jasataisa, nevis kaut kā, ka tik ir.

Nu man garāžā ir tik pat silts cik laukā, tā kā mošk man arī rīt būs 37.7Inferno rakstīja:Piektdienas vakars.māriņš rakstīja:Piekdienas vakars.
Galīgs besis.
Nav ko darīt.
Jaiet uz garažu.
Temperatūra 37.7
Nav ko darīt.
Jāsēž mājās.

Ne visiem tas ir dots "normāli sataisīt". Dažiem cilvēkiem ir pilnīgi pofig uz visu, un tas ir skumji. Damn, vai tiešām ir tik grūti izskrūvētās skrūvēs notīrīt un sasmērēt, lai pēc nav problēmu dabūt vaļā un nav jāņem talkā truba? Vai arī vieglāk ir katru reizi kaut ko skrūvējot fleksēt, urbt vai šķilt klāt svarku un metināt uzgriežņus klāt?māriņš rakstīja: Piekrītu!
Vēl ir normāli jasataisa, nevis kaut kā, ka tik ir.

Man arī garāžā tik pat silti, cik ārā, tāpēc arī laikam ir 37.7māriņš rakstīja:Nu man garāžā ir tik pat silts cik laukā, tā kā mošk man arī rīt būs 37.7Inferno rakstīja:Piektdienas vakars.māriņš rakstīja:Piekdienas vakars.
Galīgs besis.
Nav ko darīt.
Jaiet uz garažu.
Temperatūra 37.7
Nav ko darīt.
Jāsēž mājās.

Tu esi kļūdījies, pareizi ir Kapteinis ReinisJānisK-[JK] rakstīja:Rein, kā redzu tavu niku te tā nāk prātā šitas![]()

Kaut kā tā?

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Ak mans dievs 

Nu Reini Tu tagad zinu uz kādu vārtu nomainīt esošo vāruKapteinis rakstīja:Ak mans dievs

Dievs? Varbūt pat interneta dievs?JānisK-[JK] rakstīja:Nu Reini Tu tagad zinu uz kādu vārtu nomainīt esošo vāruKapteinis rakstīja:Ak mans dievs

Ir aizņemtsKapteinis rakstīja:Dievs? Varbūt pat interneta dievs?JānisK-[JK] rakstīja:Nu Reini Tu tagad zinu uz kādu vārtu nomainīt esošo vāruKapteinis rakstīja:Ak mans dievs

Ka tik var TA iziet, pērējais ir liekiInferno rakstīja:Ne visiem tas ir dots "normāli sataisīt". Dažiem cilvēkiem ir pilnīgi pofig uz visu, un tas ir skumji. Damn, vai tiešām ir tik grūti izskrūvētās skrūvēs notīrīt un sasmērēt, lai pēc nav problēmu dabūt vaļā un nav jāņem talkā truba? Vai arī vieglāk ir katru reizi kaut ko skrūvējot fleksēt, urbt vai šķilt klāt svarku un metināt uzgriežņus klāt?māriņš rakstīja: Piekrītu!
Vēl ir normāli jasataisa, nevis kaut kā, ka tik ir.![]()

Ja jau citiem grūti sasmērēt gumijas rinķīti mainot eļļu, ko tur runāt pa skruvēm

True, true!māriņš rakstīja:Ka tik var TA iziet, pērējais ir liekiInferno rakstīja:Ne visiem tas ir dots "normāli sataisīt". Dažiem cilvēkiem ir pilnīgi pofig uz visu, un tas ir skumji. Damn, vai tiešām ir tik grūti izskrūvētās skrūvēs notīrīt un sasmērēt, lai pēc nav problēmu dabūt vaļā un nav jāņem talkā truba? Vai arī vieglāk ir katru reizi kaut ko skrūvējot fleksēt, urbt vai šķilt klāt svarku un metināt uzgriežņus klāt?māriņš rakstīja: Piekrītu!
Vēl ir normāli jasataisa, nevis kaut kā, ka tik ir.![]()
![]()
Ja jau citiem grūti sasmērēt gumijas rinķīti mainot eļļu, ko tur runāt pa skruvēm

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Čau visiem!
Isti nav laika meklēt info nekur!
kāds var ieteikt kādas ir slimības e46 kupejām kur ko skatītiees? jau iepriekš paldies!
kāds var ieteikt kādas ir slimības e46 kupejām kur ko skatītiees? jau iepriekš paldies!

sputniks rakstīja:Čau visiem!
http://www.whatcar.lv/auto-testi/lietot ... niba/1376/

Un kur ir ruslana vājās vietas?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1552
- 1553
- 1554
- 1555
- 1556