Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …
- 292
- chevron_right
kā tu brauc, ja tev 14.7 uz simtu ir ? 

Laikam smaga kāja 
Viss ir atkarīgs, cik sen mests pa nullēm tas vid. latēriņš, kā arī, kādā režīmā braukts.

Viss ir atkarīgs, cik sen mests pa nullēm tas vid. latēriņš, kā arī, kādā režīmā braukts.

dogMa rakstīja:Laikam smaga kāja
Jā, tieši pirms kādiem 150 km uzmests pa nullēm, pa šoseju jau braucu diezgan mierīgi, bet nu līkumos tiek pielietos pareizajā virzienā un iepriekšējās dienās ir plusos - slapjšs asfalts - nav jau tā kā pa sniegu, kad tikai biš jāuzdod gāzīteV1Beta rakstīja:kā tu brauc, ja tev 14.7 uz simtu ir ?

Bet nu tagad ir motivācija braukt nedaudz mierīgāk

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Notīrīju un ieeļļoju antenu
Tagad varu arī radio klausīties 

iestadits motors no ritdienas atkal bez tiesibaam un uz ripuljiem!!! vacijas banji saturaas kometa ir ielaas!!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Tad jau bez tiesībām varēsi tagad atskriet uz LV un atvest G1RT5 diskus? 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

nenotriec kādu vācieti beztiesībniekdjjys rakstīja:iestadits motors no ritdienas atkal bez tiesibaam un uz ripuljiem!!! vacijas banji saturaas kometa ir ielaas!!!!

uzlikts jauns āra temperatūras dačiks.nav vismaz -37grādi 

Telefonintervija ar DAkteri DogMa un temperitūras devējs uz obc ir ievilkts.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
es vot nesaprotu. mani godīgu cilvēku menti stopē un dokumentus pārbauda. šitādus, kas saskatījušies kobru par semakiem ne reizi nenotur pat tad, kad šie pārkapj visus iespējamos noteikumus. 

zuze91 rakstīja:Telefonintervija ar DAkteri DogMa un temperitūras devējs uz obc ir ievilkts.

Iemetu kolorīferu salonā. Lai salons pažūst. Labi ka darbā haļavnā elektrība 

es zinu kur tu strādā cik maksāsi par klusēšanu???

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Standarta pārbaude, viņi jau nezin, ir/nav tev tiesības, auto zagts, vai esi meklēšanā. Viņi dara savu darbu, ja nevienu neturētu, tad būtu jāsāk uztraukties.V1Beta rakstīja:es vot nesaprotu. mani godīgu cilvēku menti stopē un dokumentus pārbauda. šitādus, kas saskatījušies kobru par semakiem ne reizi nenotur pat tad, kad šie pārkapj visus iespējamos noteikumus.
Šito vispār nesaprotu, cik video youtube redzēts, ka cilvēku aptur, tad nu šis kasās ar mentu, cenšas noskaidrot, kāpēc apturējis, it kā būtu ''Dievs'' pie stūres, kuru nedrīkst traucēt. Šoferīšiem tas vienreiz būtu jāsaprot, ka tas tiek darīts izlases kārtā tvarstot likuma pārkāpējus. Cik šādi jau nav notverti dzērājšoferi. Mums visiem labums, ja pirms mums, priekšā ir saķēdēts kāds dzērājs, kas neuzskries mums virsū.

1)Nomainitas bremzu trubas aizmugure.
2)Sametinati sliekshni<>Griida.
3)Sataisita masa miglinieka.
4)Nomainits termostats.
5)Prieksha silent bloks.
6)Sataisits shofera puses logs neveras - elektriba :)
7)Aizlienetas no Agris13 riepas uz skati
6)Izieta skate !
4)Nomainits termostats.
5)Prieksha silent bloks.
7)Aizlienetas no Agris13 riepas uz skati
6)Izieta skate !
Pēdējais labojis Aikidoka - 30 Dec 2012, 16:24, kopā labots 1 reizi.

nomainīti aizmugurējie amortizatoru putekļu/dubļu aizsargi. trīs stundās
amortizatora skrūve bija ieēdusies, dabūju vaļā tikai ar mašīnas svaru- iespiedu atslēgu starp zemi un skrūvi un laidu ar donkratu mašīnu lejā- līdz padevās...

amortizatora skrūve bija ieēdusies, dabūju vaļā tikai ar mašīnas svaru- iespiedu atslēgu starp zemi un skrūvi un laidu ar donkratu mašīnu lejā- līdz padevās...

šodien ieguts miglinieks no evaness2 un atri vien iestutēts saskadetajā bamperā...

Dodu tam migliniekam 5 dienas. 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Un pēc skates dragāsi ar lisikiem ?Aikidoka rakstīja:1)Nomainitas bremzu trubas aizmugure.
4)Nomainits termostats.
5)Prieksha silent bloks.
7)Aizlienetas no Aris riepas uz skati
6)Izieta skate !

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159