Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1565
- 1566
- 1567
- 1568
- 1569
- …
- 2228
- chevron_right

Kāds ir saskāries ar Air Ride Suspension? Kam jāpievērš uzmanība, ko kategoriski nevar pirkt un kā ir ar uzstādīšanu - vai ir kāds kurš uz to specializējas vai arī liels čakars un instalācijas cena pārsniedz iekārtas cenu?
Pēdējais labojis Fashion - 23 Feb 2016, 20:02, kopā labots 1 reizi.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Rekur vakar mana pirmā reakcija Sent from my SM-A500FU using Tapatalkmāriņš rakstīja:Tieši manas domas! Tikai bija slinkums vakar rakstīt.Nixon rakstīja:Esmu LV hip hopa piekritējs, bet nu Reiks tiešām ir samaitājies ar visām Olām. OK, saprotu - Olas ir piedūriens, daži gabali paķer, kur var piedurties. Bet vecais Reiks man patika labāk, kur bija kāda jēga tekstos.
Par pašu klipu un dziesmu - dirsā!Tā jau E36 reputācija ir ļoti zema, tagad vispār zem katras kritikas.[emoji38]Kauns!
Kādreiz Reikam bija foršas dziesmas.
Tagad mēs ar Niku esam heiteri

Dodies pie igauņiem. Tiem ir daudz airride.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Polijā arī, bet gribas zināt kas ar Tehnisko Apskati, kas ar uzstādīšanu un sertifikātiem utt un bla bla blaValtersZ rakstīja:Dodies pie igauņiem. Tiem ir daudz airride.

Cik dzirdēju maksā pāris 2-3k Euro normāls setups, bet kāda ir ilgmūžība? Man liekas tas vairāk izstādes autiņiem 

ēbrejs NE LĒTĀKO variantu piedāvā 500+ship pilns sets.. domājams ja tikt līdz polijai vai igaunijai tad var dabūt +/- par to pašu ciparu, tur diezgan populāri tas viss

Kaa variants - uzlikt no e39 aizmugurejas gaisa spilvenus testam? Sakumam nebus iipashi dargi 

nu tests nav variants, cilvēki to dara un kā redzams klipos tad ļoti veiksmīgi, pietam nav nekādas jēgas tikai no pakaļpumpējamā un ja nevar izvēlēties savu augstumu..

nu uk ebayā mok tā ir, .com ir seti pa +/-500eirāmcipruss18 rakstīja:Es ebaya atradu pa 3 k paundiem

Caur obd nolaidam touringam aizmuguri. Tev vajag,lai salonaa butu podzinjas? 

man vispār vajag tā ka tajā brīdī kad auto tiek aizslēgts ar siģeni notiek automātisks drops
tā būtu nopietna pieeja :)

Nebūs. Pirms tehača viss jāravē nost.Fashion rakstīja:Polijā arī, bet gribas zināt kas ar Tehnisko Apskati, kas ar uzstādīšanu un sertifikātiem utt un bla bla blaValtersZ rakstīja:Dodies pie igauņiem. Tiem ir daudz airride.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Bet ja ir sertifikāts ka uzstādīts servisā un viss tiptop?

nekas tur nesanak. piekares parbuve ir viens no aizliegtajiem parbuves veidiem. zajebs tagad visu velreiz stastit, bet TA iziet nevar, thats it.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Mazais paredzēts priekš koncentrāta utt., tjip intensive wash sistēmai. Sprauslas ar 2 pievadcaurulītēm, darbojas tikai tad, kad nospied S funkciju uz mīzēju kloķīša.Nixon rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... bbdfx.html
Kapēc 2 logu šķidruma bačoki? Pietam viens lielais.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Tas tekts, ka: ''Divi litri ir domāti priekš dvuļām vai sulām''Nixon rakstīja:Rekur vakar mana pirmā reakcijamāriņš rakstīja:Tieši manas domas! Tikai bija slinkums vakar rakstīt.Nixon rakstīja: Esmu LV hip hopa piekritējs, bet nu Reiks tiešām ir samaitājies ar visām Olām. OK, saprotu - Olas ir piedūriens, daži gabali paķer, kur var piedurties. Bet vecais Reiks man patika labāk, kur bija kāda jēga tekstos.
Par pašu klipu un dziesmu - dirsā!Tā jau E36 reputācija ir ļoti zema, tagad vispār zem katras kritikas.[emoji38]Kauns!
Kādreiz Reikam bija foršas dziesmas.
Tagad mēs ar Niku esam heiteri
Fona orandžajam 36. kuram tur lietotājam bija neatceros tur ir 1.6

Bet ja ir veikta serfificēta pārbūva, KĀPĒC NE? to es nesaprotu.. koilas jau arī skaitās piekares pārbūve, kāpēc ar tām laiž cauri?dogMa rakstīja:Mazais paredzēts priekš koncentrāta utt., tjip intensive wash sistēmai. Sprauslas ar 2 pievadcaurulītēm, darbojas tikai tad, kad nospied S funkciju uz mīzēju kloķīša.Nixon rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... bbdfx.html

Nebiju informēts par šādu extru.dogMa rakstīja:Mazais paredzēts priekš koncentrāta utt., tjip intensive wash sistēmai. Sprauslas ar 2 pievadcaurulītēm, darbojas tikai tad, kad nospied S funkciju uz mīzēju kloķīša.Nixon rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... bbdfx.html

Es pat līdz tādam tekstam laikam netiku. Neesmu to gabalu pat 1x īsti noklausījies, bet jau sapratu, ka ļoti besī.māriņš rakstīja: Tas tekts, ka: ''Divi litri ir domāti priekš dvuļām vai sulām''
Fona orandžajam 36. kuram tur lietotājam bija neatceros tur ir 1.6

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1565
- 1566
- 1567
- 1568
- 1569
- …