Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1566
- 1567
- 1568
- 1569
- 1570
- …
- 2228
- chevron_right

Vopšem tā, aizvedu vāku uz smilšustrūklu un pulverkrāsošanu (Brilliant Art). Tas vāks izskatās kā resnas vecenes celulītainā dirsa + ir savi kasjaki. Rīt domāju zvanīt un mēģināt sarunāt, lai pārkrāso. Ir jēga tam pasākumam vispār? Tas vāks vēl izskatīsies kaut cik normāli, nevis kā nopūsts uz vecas sarūsējušas detaļas?

Mārtiņ, reku kā man ABS izravēts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Jābūt visam līdzenam smukam, nezinu kā var dabūt citronufunkyasshit rakstīja:Vopšem tā, aizvedu vāku uz smilšustrūklu un pulverkrāsošanu (Brilliant Art). Tas vāks izskatās kā resnas vecenes celulītainā dirsa + ir savi kasjaki. Rīt domāju zvanīt un mēģināt sarunāt, lai pārkrāso. Ir jēga tam pasākumam vispār? Tas vāks vēl izskatīsies kaut cik normāli, nevis kā nopūsts uz vecas sarūsējušas detaļas?

O paldies tieši taisijos atgādinātNixon rakstīja:Mārtiņ, reku kā man ABS izravēts

Kur tādu krustenisko savienojumu dabuji?
Jāsāk lūrēt kur tās trubas aiziet lai zin ko savienot.

Tos air suspension 99% uzstāda stanceri? kāda ir galvenā pamatdoma tam? nomest uz zemāko satjankā un domāt kas tas ir baigi dope?Fashion rakstīja:Polijā arī, bet gribas zināt kas ar Tehnisko Apskati, kas ar uzstādīšanu un sertifikātiem utt un bla bla blaValtersZ rakstīja:Dodies pie igauņiem. Tiem ir daudz airride.
Pēdējais labojis kars - 23 Feb 2016, 22:07, kopā labots 1 reizi.

Mav viņš krustenisks, tur 3 trubas tik var ieskrūvēt. Vietējā auto bodē pirku to troiņiku.
Es arī sākumā domāju kas un kā, bet uz cilindrīša ir apzīmējumi, kas aiziet uz priekšu, kas uz aizmuguri. Tad skaties zem ABS kur aiziet katra truba un smuki savieno. Nav pat trubas jāvalcē utt, vnk vajag vienu savienojumu, kur divas trubas samaukt kopā un vienu kur 3. Un reku no bačoka tās šļauciņas noglušī. kas aiziet uz ABS.
Es to protams dariju kad motors izcelts. Kā ir, kad motors ir iekšā, nezinu.
Es arī sākumā domāju kas un kā, bet uz cilindrīša ir apzīmējumi, kas aiziet uz priekšu, kas uz aizmuguri. Tad skaties zem ABS kur aiziet katra truba un smuki savieno. Nav pat trubas jāvalcē utt, vnk vajag vienu savienojumu, kur divas trubas samaukt kopā un vienu kur 3. Un reku no bačoka tās šļauciņas noglušī. kas aiziet uz ABS.

ko tu gribi no pulverkrāsas? Lai būtu high gloss ultra flat virsma? Zabej vai maksā ļimonu.funkyasshit rakstīja:Vopšem tā, aizvedu vāku uz smilšustrūklu un pulverkrāsošanu (Brilliant Art). Tas vāks izskatās kā resnas vecenes celulītainā dirsa + ir savi kasjaki. Rīt domāju zvanīt un mēģināt sarunāt, lai pārkrāso. Ir jēga tam pasākumam vispār? Tas vāks vēl izskatīsies kaut cik normāli, nevis kā nopūsts uz vecas sarūsējušas detaļas?
Kas tas vispār ir, vārstu vāks? m50 alumīnija vārstu vāku arī zabej strūklot, materiāls ir nenormāli porains.

Nu problēma ir tāda, ka viņš laikam ir, nevis strūklots, bet pists ar skroti.seeingman rakstīja:ko tu gribi no pulverkrāsas? Lai būtu high gloss ultra flat virsma? Zabej vai maksā ļimonu.funkyasshit rakstīja:Vopšem tā, aizvedu vāku uz smilšustrūklu un pulverkrāsošanu (Brilliant Art). Tas vāks izskatās kā resnas vecenes celulītainā dirsa + ir savi kasjaki. Rīt domāju zvanīt un mēģināt sarunāt, lai pārkrāso. Ir jēga tam pasākumam vispār? Tas vāks vēl izskatīsies kaut cik normāli, nevis kā nopūsts uz vecas sarūsējušas detaļas?
Kas tas vispār ir, vārstu vāks? m50 alumīnija vārstu vāku arī zabej strūklot, materiāls ir nenormāli porains.

A ok. TNXNixon rakstīja:Mav viņš krustenisks, tur 3 trubas tik var ieskrūvēt. Vietējā auto bodē pirku to troiņiku.

Jadodas pie virpotāja lai zagluškas uzvirpo

Am
9.3. veikt izmaiņas balstiekārtas konstrukcijā;
Kais jau neizmaina konstrukciju.
priekšā spilves ir uz statnes gluži kā atspere uz amīša
Aizmugurē spilvens guļ uz (kā to detaļu pareizi sauc?) ķega ? Svira ? un amartiņš paliek kā amartiņšs.
Aizmugurē spilvens guļ uz (kā to detaļu pareizi sauc?) ķega ? Svira ? un amartiņš paliek kā amartiņšs.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Bļ. sap*sos meistarībāNixon rakstīja:kadas zagluškas vel?

Īsāk sakot visu sapratu paldies

Tu maini atsperojuma tipu, no mehāniskās atsperes uz pneimo spilvenu.ValtersZ rakstīja:Am
Es šo savulaik diezgan dziļi pētīju. Tagad slinkums visu skaidrot vēlreiz, bet mašīnai, kam pneimo nav nācis, ar pneimo piekari skati nedabūt.
Ja netici, uzliec bagus un aizbrauc uz skati.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Nu ok, mož man kkāda ūbera lles individual komplektācija ir - ko tad?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Mēģināt visiem iestāstīt, ka stock klīrens un ražotāja noteiktie riepu izmēri ir way to go Tev ir fetiš?
Nē, nemēģinu uzbraukt vai ko tamlīdzīgu, vienkārši esmu daudz Tavus postus jau redzējis un radās interese

Nē, nemēģinu uzbraukt vai ko tamlīdzīgu, vienkārši esmu daudz Tavus postus jau redzējis un radās interese

kars rakstīja:Tos air suspension 99% uzstāda stanceri? kāda ir galvenā pamatdoma tam? nomest uz zemāko satjankā un domāt kas tas ir baigi dope?Fashion rakstīja:Polijā arī, bet gribas zināt kas ar Tehnisko Apskati, kas ar uzstādīšanu un sertifikātiem utt un bla bla blaValtersZ rakstīja:Dodies pie igauņiem. Tiem ir daudz airride.
Pēdējais labojis KA-91 - 23 Feb 2016, 22:18, kopā labots 1 reizi.

A ja liek caur sertificētām firmām kas var legāli taisīt pārbūves ? CSDD vebā tur kaudze ar firmām ir.
Nēnu labi , ko es tur vispār saprotu. never mind me ....
Nēnu labi , ko es tur vispār saprotu. never mind me ....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
https://www.youtube.com/watch?v=OdJmUgJEDbc
CaK isceļās. skat. 22:50
CaK isceļās. skat. 22:50

Liec pneimo pie igaunjiem un registre ari tur. 

Te var redzēt to vāku:
Čaļi sakrāsojuši neizņemot blīvītes gumijas. Jā, es vainīgs, ka neizņēmu, bet es savācu to 'vāku no forumieša un pa taisno lidoju pie viņiem, lai paspētu, kamēr ir darbalaiks. Viņa acu priekšā sāku ņemt laukā 3 blīves (pie vanosa), teica, ka nav laika un paši izņemšot.
Krāsa arī šausmīga, bet nu cerams to visu rīt salabosim.
Slēpts saturs: Parādīt
Krāsa arī šausmīga, bet nu cerams to visu rīt salabosim.

lai tur reģistrēt nav baigais čakars?Rus rakstīja:Liec pneimo pie igaunjiem un registre ari tur.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1566
- 1567
- 1568
- 1569
- 1570
- …