Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Rus
Ziņojumi: 637
Pievienojies: 10 Feb 2014, 11:28
Reputācija: 7

23 Feb 2016, 22:29

Vai nu draugi,vai nekustamais,vai nu firma.
Lietuvaa,it kaa,veel tiem,kas tur macaas,bet neesmu parliecinaats
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

23 Feb 2016, 22:34

bet tik vecus auto kā E38 laikam nav diez ko izdevīgi tur reģistrēt?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

23 Feb 2016, 22:35

funkyasshit rakstīja:Te var redzēt to vāku:
Slēpts saturs: Parādīt
Čaļi sakrāsojuši neizņemot blīvītes gumijas. Jā, es vainīgs, ka neizņēmu, bet es savācu to 'vāku no forumieša un pa taisno lidoju pie viņiem, lai paspētu, kamēr ir darbalaiks. Viņa acu priekšā sāku ņemt laukā 3 blīves (pie vanosa), teica, ka nav laika un paši izņemšot.
Krāsa arī šausmīga, bet nu cerams to visu rīt salabosim. :lol:
Gaidi ar lāpstu ka pārkrāsos, tas jau nu noteikti nav tas kantoris.
Profila bilde
Agris36
Ziņojumi: 117
Pievienojies: 30 Jūl 2015, 02:37
Atrašanās vieta: Rīga

23 Feb 2016, 22:38

kamēr visi iekarsuši uz krāsošanas lietām, varbūt kāds var ieteikt kādu labu krāsas noņemšanas līdzekli, ar kuru mājas apstākļos būtu iespējams no diskiem noņemt krāsu?
Es zinu, ka vislabākais krāsas noņēmējs ir smilšpapīrs + pacietība, taču konkrētajiem diskiem ir smalks raksts, tpc ar smilšpapīri nevar visur tikt klāt.
Profila bilde
Susurs
Ziņojumi: 211
Pievienojies: 08 Sep 2014, 22:54
Braucu ar: 318i
Atrašanās vieta: Ilūkstes/Rīgas
Reputācija: 1

23 Feb 2016, 22:41

čau visiem :bye: kāds no jums nezin, e36.lv numura rāmīšus vēl var kkur pasūtīt?
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

23 Feb 2016, 22:43

funkyasshit rakstīja:Te var redzēt to vāku:
Slēpts saturs: Parādīt
Čaļi sakrāsojuši neizņemot blīvītes gumijas. Jā, es vainīgs, ka neizņēmu, bet es savācu to 'vāku no forumieša un pa taisno lidoju pie viņiem, lai paspētu, kamēr ir darbalaiks. Viņa acu priekšā sāku ņemt laukā 3 blīves (pie vanosa), teica, ka nav laika un paši izņemšot.
Krāsa arī šausmīga, bet nu cerams to visu rīt salabosim. :lol:
Cik esmu krāsojis ar pulverkrāsu, tai tekstūrai tādai jābūt. Un manā skatījumā tas vāks ir OK. ;) Tikai tonis dirsā neglīts. :lol:
Attēls
Razbainieks
Ziņojumi: 222
Pievienojies: 05 Jūn 2011, 12:25
Braucu ar: cbr600rr

23 Feb 2016, 22:47

Agris36 rakstīja:kamēr visi iekarsuši uz krāsošanas lietām, varbūt kāds var ieteikt kādu labu krāsas noņemšanas līdzekli, ar kuru mājas apstākļos būtu iespējams no diskiem noņemt krāsu?
Es zinu, ka vislabākais krāsas noņēmējs ir smilšpapīrs + pacietība, taču konkrētajiem diskiem ir smalks raksts, tpc ar smilšpapīri nevar visur tikt klāt.
Depo ir labs krāsas noņēmējs, neatceros kā sauc , bet ir krāsu nodaļā tādā kā kantainā skārda bundžĀ, maksā kkadi 5€ lkm , vinš ir gēla tipa, iesmērē un pēc kkada laika ( neatceros cik ilga) un vnk var dabūt nost, tā krāsa atlobas nost.
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Reputācija: 16

23 Feb 2016, 22:48

KA-91 rakstīja:Mēģināt visiem iestāstīt, ka stock klīrens un ražotāja noteiktie riepu izmēri ir way to go Tev ir fetiš? :lol:
Nē, nemēģinu uzbraukt vai ko tamlīdzīgu, vienkārši esmu daudz Tavus postus jau redzējis un radās interese :gigigi:
Man nav nekas pret sēdināšanu, pašam ir sēdināts e36, bet jā taisnība man nepatīk stanceworks un vis kas ar to saistīts, tobiš auto sap****a tikai lai būtu kkāds iedomāts dope skats, pārsēdināšana un riepas trapecē vairākus izmērus par mazu, gan profilā, gan platumā, uz nevajadzīgi platiem/smagiem diskiem ir lietas kas mani kaitina visvairāk :lol:
Tā pat airraide jēgu es nesaprotu, bet es zinu kāda ir galvenā pamatdoma tiem kas viņu liek.
Profila bilde
GatisB.
Ziņojumi: 1030
Pievienojies: 15 Jūl 2013, 10:56
Braucu ar: 2
Reputācija: 8

23 Feb 2016, 22:49

Razbainieks rakstīja:
Agris36 rakstīja:kamēr visi iekarsuši uz krāsošanas lietām, varbūt kāds var ieteikt kādu labu krāsas noņemšanas līdzekli, ar kuru mājas apstākļos būtu iespējams no diskiem noņemt krāsu?
Depo ir labs krāsas noņēmējs, neatceros kā sauc , bet ir krāsu nodaļā tādā kā kantainā skārda bundžĀ, maksā kkadi 5€ lkm , vinš ir gēla tipa, iesmērē un pēc kkada laika ( neatceros cik ilga) un vnk var dabūt nost, tā krāsa atlobas nost.
Larafēns
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

23 Feb 2016, 22:52

https://www.facebook.com/ThatRacingChan ... =3&theater :lol: :lol: :lol:
Man nekas pret Hondān nav. Pašam bija Hondas mocis, bet šis ir funny :D
Profila bilde
Agris36
Ziņojumi: 117
Pievienojies: 30 Jūl 2015, 02:37

23 Feb 2016, 22:56

Razbainieks rakstīja: Depo ir labs krāsas noņēmējs, neatceros kā sauc , bet ir krāsu nodaļā tādā kā kantainā skārda bundžĀ, maksā kkadi 5€ lkm , vinš ir gēla tipa, iesmērē un pēc kkada laika ( neatceros cik ilga) un vnk var dabūt nost, tā krāsa atlobas nost.
GatisB. rakstīja: Larafēns
Paldies par info!

turpinot Hondas tēmu:
https://www.facebook.com/AndradeRacing4 ... =3&theater
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

23 Feb 2016, 23:01

funkyasshit rakstīja:
seeingman rakstīja:
funkyasshit rakstīja:Vopšem tā, aizvedu vāku uz smilšustrūklu un pulverkrāsošanu (Brilliant Art). Tas vāks izskatās kā resnas vecenes celulītainā dirsa + ir savi kasjaki. Rīt domāju zvanīt un mēģināt sarunāt, lai pārkrāso. Ir jēga tam pasākumam vispār? Tas vāks vēl izskatīsies kaut cik normāli, nevis kā nopūsts uz vecas sarūsējušas detaļas?
ko tu gribi no pulverkrāsas? Lai būtu high gloss ultra flat virsma? Zabej vai maksā ļimonu.
Kas tas vispār ir, vārstu vāks? m50 alumīnija vārstu vāku arī zabej strūklot, materiāls ir nenormāli porains.
Nu problēma ir tāda, ka viņš laikam ir, nevis strūklots, bet pists ar skroti.
viņš ar stikla lodītēm tad ir jāstrūklo, tas ir ilgi un tātad dārgi.
labāk viņu ķīmiski notīrīt, un nokrāsot ar auto krāsu, grib max perfektu iznākumu
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

24 Feb 2016, 00:42

Razbainieks rakstīja:
Baloniņu krāsu jā, bet disku oriģinālo krāsu šaubos, ka dabūs tik viegli nost ar larafēnu. Protams, ja viņa jau nav pati sākusi lobīties nost. :rolleyes:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Razbainieks
Ziņojumi: 222
Pievienojies: 05 Jūn 2011, 12:25
Braucu ar: cbr600rr

24 Feb 2016, 00:54

Virsbūvei oriģinālā krāsa nonāca nost diezgan normāli , tad diskiem arī vajadzētu noiet, tīri teorētiski.
Es jau būtu tos diskus labāk aizvedis lai ar smilšu strūklu noņem nost, vismaz zini ka visos, pat dziļākajos stūros krāsa noies.
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži

24 Feb 2016, 01:17

Razbainieks rakstīja:Virsbūvei oriģinālā krāsa nonāca nost diezgan normāli , tad diskiem arī vajadzētu noiet, tīri teorētiski.
Es jau būtu tos diskus labāk aizvedis lai ar smilšu strūklu noņem nost, vismaz zini ka visos, pat dziļākajos stūros krāsa noies.
Ar larafēnu pats krāsu ņem nost, ja grib arī ar baloniņiem pats pēctam nokrāsot tos diskus.
Attiecīgi dot kādam krāsot liekas par dārgu un smilšu strūkla tad arī liksies par dārgu.

Tā tāda mana vīzija, kapēc lai vispār mēģinātu pi*sties ar to larafēnu un ņemt krāsu nost. Ātrāk, vienkāršāk un kvalitatīvāk ir aizvest nostrūklot. It īpaši, ja diski ir ar daudz un smalkiem spieķiem.
Vienreiz tīriju r15 borbet a diskus ar larafēnu, jau tad bija zabej :gigigi:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

24 Feb 2016, 07:34

Nixon rakstīja: Cik esmu krāsojis ar pulverkrāsu, tai tekstūrai tādai jābūt. Un manā skatījumā tas vāks ir OK. ;) Tikai tonis dirsā neglīts. :lol:
Nu tonis ir maksimāli anāls. Gribēju kādu smuku grafītu/gunmetal, bet sanāca industriālā žogu krāsā. :lol:
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70

24 Feb 2016, 08:45

Uzmatē/ uzslīpē pulverkrāsu un metaliku un laku pa virsu...

Metāliskā krāsa ar graudu un pulverkrāsa isti kopā neiet... :rolleyes:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

24 Feb 2016, 13:13

Nixon rakstīja:
Esmu LV hip hopa piekritējs, bet nu Reiks tiešām ir samaitājies ar visām Olām. OK, saprotu - Olas ir piedūriens, daži gabali paķer, kur var piedurties. Bet vecais Reiks man patika labāk, kur bija kāda jēga tekstos.

Par pašu klipu un dziesmu - dirsā! :doh: Tā jau E36 reputācija ir ļoti zema, tagad vispār zem katras kritikas. :lol: Kauns!
Atvēru, uzspiedu 30. sekundi, aizvēru :doh: Tāpat kā olas, singapūras satīns un visi pārējie muļķi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

24 Feb 2016, 13:21

RIP PKI, pēc tam praktiski nekas labs no LV nav dzirdēts. :sad:
Profila bilde
mcr-16
Ziņojumi: 7
Pievienojies: 15 Mai 2015, 12:29
Atrašanās vieta: Rīga (Pļavnieki/Purvciems)

24 Feb 2016, 13:23

Paldies! :)
Pēdējais labojis mcr-16 - 05 Apr 2016, 01:05, kopā labots 1 reizi.