Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1576
- 1577
- 1578
- 1579
- 1580
- …
- 2228
- chevron_right

Nav kastroļa vecais dampis?byrbyr rakstīja:Kuram šis lūznis pieder?
Slēpts saturs: Parādīt

Domā kastroli?zurkae36 rakstīja:Tas nau tas vecais znotina kaplis?:Dbyrbyr rakstīja:Kuram šis lūznis pieder?![]()

Tapec domaju, ka redzets v/n... 

Japbyrbyr rakstīja:Domā kastroli?zurkae36 rakstīja:Tas nau tas vecais znotina kaplis?:Dbyrbyr rakstīja:Kuram šis lūznis pieder?![]()
Kads ir saskaries ar tadu lietu,ka iebrauc mashinaa un no notikuma vietas aizlaizhas?lieta tada,ka vairak jau ka menesi atpakalj man viena iestumaas stavvietaa un aizmuka.izsaucu policiju,sastadija protokolu utt.bet tagad nu jau vairak ka menesis rinkji,bet es pat nezinu kas un kaa notiek.bukte sparnaa un gribetos caur apdrosinatajiem dabut naudinju.kam man zvanit uz kurieni doties,lai noskaidrotu,kas un kaa vispar bidaas manaa lietaa?!
ar kompatu pa brugji

ja nav video u.t.t vari neko negaidīt un taisit pats, vai ari gaidīt, a gaidīt var no menesa lidz spārns pats sarūses! ir bijis gadījums esmu cauri izgajis! tik mana gad bij tas ka man bij kasko un aizbraucu beigas pats sataisiju.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Nav tā, ka Tu par savu lietu drīksti interesēties policijā? T.i. par tās notikumu gaitu...? Es atceros, ka vismaz VP man bija atļauts redzēt savas lietas virzību, pieņemot, ka nebiju kā apsūdzētais. Uzzvani uz CP un uzjautā, kas un kā.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

intereseties var, bet ja nav vainigais nokerts un nav pieradijumu, tad lietu visdrizak kkad slēgs!Kikaps rakstīja:Nav tā, ka Tu par savu lietu drīksti interesēties policijā? T.i. par tās notikumu gaitu...? Es atceros, ka vismaz VP man bija atļauts redzēt savas lietas virzību, pieņemot, ka nebiju kā apsūdzētais. Uzzvani uz CP un uzjautā, kas un kā.

Bet Cipruss jau grib zināt vismaz statusu
Gan jau ka veikala kameras apskatījuši ir :)

Kā ir apskatē, inspektors drīkst vai nedrīkst grīdu, sliekšņus bakstīt ar skrūvgriezni?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Man skate pie sliekšņiem lika magnētu.omglsr rakstīja:Kā ir apskatē, inspektors drīkst vai nedrīkst grīdu, sliekšņus bakstīt ar skrūvgriezni?

nav vairs 90 gadi nedrikst bakstīt! vienu gadu man sabakstija izlamajos lidz tiku lidz vadibai!omglsr rakstīja:Kā ir apskatē, inspektors drīkst vai nedrīkst grīdu, sliekšņus bakstīt ar skrūvgriezni?

Kādēļ lai nedrīkstētu?? Pilnīgi pareizi, lai baksta! Pilnīgs stulbums, ja tur viss nosmērēts ar mastiku, ar ko vēl viņam bakstīt? Virsbūves stiprību ietekmējoši bojājumi, tauta! Ja tur var izbakstīt ar skrūvgriezni, značit tur stiprības nav! 

es panacu to ka vini bakstot boja mastiku un tada veida boja gridas parklajumu, kas rosina udens noklusanu pie metala!Kikaps rakstīja:Kādēļ lai nedrīkstētu?? Pilnīgi pareizi, lai baksta! Pilnīgs stulbums, ja tur viss nosmērēts ar mastiku, ar ko vēl viņam bakstīt? Virsbūves stiprību ietekmējoši bojājumi, tauta! Ja tur var izbakstīt ar skrūvgriezni, značit tur stiprības nav!
tev pasam patiktu ka bakstitu gridu ar skruģi?
edit pie tam piemirsu piebilst ka tas bij 3 gadi atpakal 2004g masinai!

Es gribu redzēt tās koptās žurcītes, par kuru grīdām raud to īpašnieki 

+177Kurlis rakstīja:Es gribu redzēt tās koptās žurcītes, par kuru grīdām raud to īpašnieki
Ja grīda ir sterila, neviens pat neiedomāsies tur neko bakstīt. Ja redz, ka viss ķep ļep sataisīts, tad protams, ka sāka bakstīt.

ne tikai, vini ir tik aprobezoti, ka redz sapustu gridu pa jaunam un aida jau sak meklet kaskus, kaut vinu nav. ka jau rakstiju, atjaunoju grubuli 2004g masinai un vini skate saka bakstit!ValtersD rakstīja:+177Kurlis rakstīja:Es gribu redzēt tās koptās žurcītes, par kuru grīdām raud to īpašnieki
Ja grīda ir sterila, neviens pat neiedomāsies tur neko bakstīt. Ja redz, ka viss ķep ļep sataisīts, tad protams, ka sāka bakstīt.
ega rakstīja:ja nav video u.t.t vari neko negaidīt un taisit pats, vai ari gaidīt, a gaidīt var no menesa lidz spārns pats sarūses! ir bijis gadījums esmu cauri izgajis! tik mana gad bij tas ka man bij kasko un aizbraucu beigas pats sataisiju.
Sazvaniju policiju.bija aculiecinieki kuri man vispar pateica par sadursmi.sievietei piespriests naudassods un shodien braucu pie apdrosinatajiem atradiit auto
ar kompatu pa brugji

neaizmirsti lieciniekiem uzsaukt kādu gardumu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1576
- 1577
- 1578
- 1579
- 1580