Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 292
- chevron_right

Tev rokām kauli ir izņemami vai kaut kāda slepenās locītavas?Armando rakstīja: bet pa teemu, izravu araa starteri pa augsu, nenonjemot iepludnieku

nu sibriza situacijaa tie 1100 ir krietni vairak kaa 100lsRons rakstīja:interesanti, tie 1100 uz gadu, tas ir vairāk kā Latvijā 100ls ? nu es domāju salīdzinājumā pret turienes ieņēmumiem.Armando rakstīja:man celja nodoklis pieaudzism nu jau pie 1100 uz gadu![]()
bet pa teemu, izravu araa starteri pa augsu, nenonjemot iepludnieku![]()
par starteri runājot : vai neesi apsvēris domu ginekoloģijā roku iemēģināt, vai teiksim kādu burinieku 0,5 pudēlē uzbūvēt ?![]()
visādi pigori dzirdēti: man dīzeļcentrā apgalvoja, ka bmw kvēlsveces varot nomainīt neaiztiekot kolektoru.![]()

ps, zeeni, domaju ka busiet attapigaki par to starteri un sapratisiet kaa es vinju dabuju pa to auksu, bet nee laikam nesapratat

...

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

šodien aizmugurē noņēmu amīti un virs viņa nomainiju to buksi.
Bija galigi beigta
Atkal nācās nočakarēties jo gala skrūvi uz amīša kāta nevarēju atgriest
nebija kur tikt pie pistoles. tapec cakarejos ar parastam metodem.
beigās ņēmu un nofleksēju
Bija galigi beigta

Atkal nācās nočakarēties jo gala skrūvi uz amīša kāta nevarēju atgriest

nomainīju priekšējās taburetes! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

iegādājos jaunus diskus.Bik lielakus.

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Galvenais no sākuma atskrūvēt,un pēc tam uz dankrota celt augšā jo savādāk grūti dabūt vaļā!!!Bet ja nesanāk tad fleksis!Emzī rakstīja:šodien aizmugurē noņēmu amīti un virs viņa nomainiju to buksi.
Bija galigi beigta![]()
Atkal nācās nočakarēties jo gala skrūvi uz amīša kāta nevarēju atgriest![]()

iespied pasu galu skruvspiles un skruvee cik gribi, tas ir vieglakais kas e36 var but
ps par amisha galu es runaju

...

Tā arī dariju, ar to "galu"Armando rakstīja:iespied pasu galu skruvspiles un skruvee cik gribi, tas ir vieglakais kas e36 var but

(iespejams ka es)

reāli sanāca aiz vitnes spiest iekšā, tāpēc secināju ka labāk fleksēt.

Noņēmu bamperu 

sariktēta atpakaļ vieta bampera lūpa
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

uzlikti diski.Labāk izskatās,bet gumiju lielāku prasās. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku 

sodien tika izardita visa masina gan ieksa gan no arpuses un apaksas
paveras loti bediks skats
daudz kur naksies metinat
priece tikai tas ka pie reizes patiprinas aizmugurejo tiltu un buss iemesls tagad visu riktigi nostradat no ieksas un apaksas
ps ieprieksejais saimnieks ir vienkarsi nejega bijis
un pie reizes nedraudzejas ar galvu
labi ka auto taisa tur kur restaure visadus drotus

daudz kur naksies metinat

ps ieprieksejais saimnieks ir vienkarsi nejega bijis

labi ka auto taisa tur kur restaure visadus drotus

ja sedinasu tad pazudis pa celam kardans,tad viss parejais.viņam jābraukā daudzz pa zeminiekim.Tapēc gumiju a vajag lielaku,lai diski pirmaja reizē nav līki.e30 bij tadi paši.atri tika salociti. tagad jau izskatās,kā džips gandrīz.Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

+1, ar koilām skats butu labāks.Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

Tādā gadījumā brauc vien ar kādiem 15 vai 16 collu diskiem. Šādi skats ir vnk drausmīgs, lai neteiktu vairāk. Lai gan izskatās, ka tur kkas ir darīts, lai iegūtu augstāku mašīnu, tā, ka jebkurā gadījumā, skata nebūs.Guncis rakstīja:ja sedinasu tad pazudis pa celam kardans,tad viss parejais.viņam jābraukā daudzz pa zeminiekim.Tapēc gumiju a vajag lielaku,lai diski pirmaja reizē nav līki.e30 bij tadi paši.atri tika salociti. tagad jau izskatās,kā džips gandrīz.Rolands rakstīja:Tev prasās sēdināt,nevis gumiju biezāku

Tur pat nav stock augstums 

Līdz stock toč vēl tāluRolands rakstīja:Tur pat nav stock augstums

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161