Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1581
- 1582
- 1583
- 1584
- 1585
- …
- 2228
- chevron_right

Tas ka ness ir skaidrs, bet atkrīt pasīvā smēķēšana.Rob rakstīja:Tā pat nes kā no benāra, tas kurš nesen smēķējis. Savā ziñā, bezjēdzīga nodarbe, bet vismaz caur akcīzi valsts kasi pilda, tie kas pērk kontrobandu, bomāri.māriņš rakstīja:Arī braucot tālākus gabalus ar sīko brači blakus. Apstājos kaut kur izkāpju uzpīpēju un braucu tālāk.

Es varu likt roku un zverēt, ka tik šausmigu zurku redzu pirmo reiz. Es atbalstu, ka taisa tamlidzigus video Latvijā, bet nu te jau ir hapo dēls. Ja čalim ierubītu fišku galvā tad būtu skatāmas montāžas. Jo montē jau viņš labi.māriņš rakstīja:OMFG.

Es ar iedomājos, par to montāžu 

Tikko dzirdeju vienu zelta likumu priekš tiem, kuri 316 swapo 2.8 
Tavām bremzēm ir vienmēr jābūt spēcīgākām kā Tavs paātrinājums! Arī ar atvērtu droseli, bremzēm ir JĀSPĒJ dzinējs nobremzēt... Apgreidojiet bremzes, kolēģi

Tavām bremzēm ir vienmēr jābūt spēcīgākām kā Tavs paātrinājums! Arī ar atvērtu droseli, bremzēm ir JĀSPĒJ dzinējs nobremzēt... Apgreidojiet bremzes, kolēģi

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Man pirmais plana ir parlasit ritoso un likt lielakas bremzes tad tikai domat par dzineja swapKikaps rakstīja:Tikko dzirdeju vienu zelta likumu priekš tiem, kuri 316 swapo 2.8
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

vistrakāk ir ar tiem 1.6 kompaktiem kuriem 2.8 man liekas vsp nav mierā dabūnams pēctamKikaps rakstīja:Tikko dzirdeju vienu zelta likumu priekš tiem, kuri 316 swapo 2.8

jaj au ir vsmaz no 1.8is tad vel nav tik traki, bet tpt vajadzetu likt tomerl ielakas. personigi planoju likt uzreiz no e46 3.0 pec swapa

Likums ir pilnīgā dirsā pašos pamatos!ValtersD rakstīja:
Pilnīgi normāls likums. Tas likums nav tapēc, ka kādam baigi rūpētu jūsu veselība, bet gan vairāk no drošības viedokļa.
Telefonu lietot pie stūres arī ir aizliegts. Ēst/dzert man šķiet arī bija aizliegts. Tas novērš uzmanību no ceļa un var izraisīt avārijas situācijas, tieši tāpat kā smēķēšana mašīnā. Vislaik ar vienu roku turi cigareti, tad kko grozies lai pelnus nobērtu. Nedod dievs pelni klēpī iekritīs, vai mēģinot piepīpēt, piepīpējamais iekritīs klēpī vai kkur nokritīs. Automātiski sāksi meklēt viņu vai sākt visu no klēpja tīrīt nost un tad arī izveidojas avārijas situācijas, kad par ceļu vispār aizmirst.![]()
Tas ir tikai tapēc, lai braucot pie stūres, cilvēki koncentrējas tikai uz ceļu! Jau tā lielākā daļa latviešu nejēdz braukt, padomā, kas notiks, kad visi sāks pie stūres darīt blakus lietas.
Es protams nepīpēju un man tādas problēmas nav.
Pirmkārt viņš ir domāts pamatā lai būtu papildus par ko iekasēt soda naudas, jo vismaz lielākajai daļai smēķētāju būs paralēli uz to likumu un smēķēs auto tāpat kā to darīja iepriekš, tieši tāpat kā likums kurš aizliedz pie stūres lietot telefonu nemazina telefonu lietošanu pie stūres. Bet ne jau par to ir stāsts... Kāpēc lai es, kā blakussēdētājs nevarētu savā privātajā mašīnā smēķēt, ja pārējie auto sēdošie cilvēki ir smēķētāji un pret to neiebilst??? Tā ir manas rīcības brīvības ierobežošana mana paša privātīpašumā!!!
Neaizstāvu smēķētājus,un esmu par smēķēšanas aizliegšanu sēžot pie auto stūres ( lai arī pats esmu smēķētājs un pīpēšu tāpat ar vai bez tā likuma), bet uzskatu ka nedrīkst aizliegt smēķēt mašīnā kā tādā.

Ar šo arī viss pateikts.ZzevsS rakstīja:
Likums ir pilnīgā dirsā pašos pamatos!

Vai tad jūs nezinājāt, ka demokrātija ir tikai iedomāta?
Ja man ir savs zemes pleķis, tad es tur nedrīkstu:
1. Nesankcionēti uzcelt māju;
2. Izrakt dīķi;
3. Uzbūvēt kaut ko kas neiekļaujas pilsētvidē, piemēram, peņa veidola viduslaiku pils repliku;
4. Veikt kaut kādu saimniecisku darbību, kas kādam var nepatikt - piemēram, audzināt sivēnu brīvības ielā;
5. Nemaksāt nekādus nodokļus, jo par īpašumu rūpējos pats, nevis nodokļu saņēmēji;
Tad loģiski rodas jautājums vai šis īpašums vispār ir mans, un saprotamā, bet ne loģiskā atbilde ir - nē.
Tāpat tas darbojas arī citās lietās, šoreiz pa automašīnu un pīpju līniju. Itkā pīpes un mašīna tava, bet tomēr nē.
2. Izrakt dīķi;
3. Uzbūvēt kaut ko kas neiekļaujas pilsētvidē, piemēram, peņa veidola viduslaiku pils repliku;
4. Veikt kaut kādu saimniecisku darbību, kas kādam var nepatikt - piemēram, audzināt sivēnu brīvības ielā;
5. Nemaksāt nekādus nodokļus, jo par īpašumu rūpējos pats, nevis nodokļu saņēmēji;
Tad loģiski rodas jautājums vai šis īpašums vispār ir mans, un saprotamā, bet ne loģiskā atbilde ir - nē.
Tāpat tas darbojas arī citās lietās, šoreiz pa automašīnu un pīpju līniju. Itkā pīpes un mašīna tava, bet tomēr nē.

irdekoratiivais rakstīja:Vai tad jūs nezinājāt, ka demokrātija ir tikai iedomāta?
2. Izrakt dīķi;
Kas Latvijā darītos, ja netiktu ievērots augstāk minētais ?

Es to nespēju skatītiesriebeklis rakstīja:

Jaa, aizmugurejie neventilejamie ir traki pie 2.8.Lācis rakstīja:vistrakāk ir ar tiem 1.6 kompaktiem kuriem 2.8 man liekas vsp nav mierā dabūnams pēctamKikaps rakstīja:Tikko dzirdeju vienu zelta likumu priekš tiem, kuri 316 swapo 2.8
Tavām bremzēm ir vienmēr jābūt spēcīgākām kā Tavs paātrinājums! Arī ar atvērtu droseli, bremzēm ir JĀSPĒJ dzinējs nobremzēt... Apgreidojiet bremzes, kolēģi![]()
jaj au ir vsmaz no 1.8is tad vel nav tik traki, bet tpt vajadzetu likt tomerl ielakas. personigi planoju likt uzreiz no e46 3.0 pec swapa

es vienīgais skatoties šos video iedomajos ko tik es nevarētu no katra ta auto nolasīt kad viņš ir sasists? daudziem tik motorus celtu ārāKristapseduards rakstīja:Es to nespēju skatītiesriebeklis rakstīja:

Ja ir vismaz aizmugurējās disku bremzes tad jau ir labi, bet priekšējās neventilējamās pat pie 1.8 ir dirsā. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Labs rakstiņš par Rumbulu:
http://auto.tomstv.lv/auto-pircejs-dala ... tvij%C4%81
http://auto.tomstv.lv/auto-pircejs-dala ... tvij%C4%81

Da nav tik traki. Man ir jauni diski, kluči, trumuļi, loki un atsperu remkomplekts. Ar M50B25 iekš compact var apstāties ļoti aši. Bet, ja tas jādara vairākas reizes, tad ir cits stāsts.Rus rakstīja:Jaa, aizmugurejie neventilejamie ir traki pie 2.8.Lācis rakstīja:vistrakāk ir ar tiem 1.6 kompaktiem kuriem 2.8 man liekas vsp nav mierā dabūnams pēctamKikaps rakstīja:Tikko dzirdeju vienu zelta likumu priekš tiem, kuri 316 swapo 2.8
Tavām bremzēm ir vienmēr jābūt spēcīgākām kā Tavs paātrinājums! Arī ar atvērtu droseli, bremzēm ir JĀSPĒJ dzinējs nobremzēt... Apgreidojiet bremzes, kolēģi![]()

Par laimi e36 ir no kā izvēlēties un protams vajag tiekties uz labākām bremzēm :)Rus rakstīja:Jaa, aizmugurejie neventilejamie ir traki pie 2.8.Lācis rakstīja:vistrakāk ir ar tiem 1.6 kompaktiem kuriem 2.8 man liekas vsp nav mierā dabūnams pēctamKikaps rakstīja:Tikko dzirdeju vienu zelta likumu priekš tiem, kuri 316 swapo 2.8
BET liela jēga nebūs no disku bremzēm ja tās būs nekoptas ar veciem klučiem un ierūsējušiem cilindriem, vadīklām!
Svaigas trumuļu bremzes var būt diezgan efektīvas un ja vēl piestrādā trumuļu un loku virmas tad ir pavisam labi

Čoma žigulim uz virpas pievirpojām jaunus trumuļus un lokus uz konkrētiem trumuļiem, darba virsma ir liela, mehānismi jauni un viss strādāja labi un galā bremzes izrādījās kā naži

Trumulis teorētiski ir pat labāks par disku :) diemžēl reālajā pasaulē tas tā nestrādā....
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1581
- 1582
- 1583
- 1584
- 1585
- …
- 2228