Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1582
- 1583
- 1584
- 1585
- 1586
- …
- 2228
- chevron_right
Labrīt!
Šodien ir kāds šeit, kas varētu man nomainīt divas sprauslas 2.5tds?
Šodien ir kāds šeit, kas varētu man nomainīt divas sprauslas 2.5tds?

Strada,bet visu laiku to jaizmanto.Kikaps rakstīja:Trumulis teorētiski ir pat labāks par disku :) diemžēl reālajā pasaulē tas tā nestrādā....

Iedomājos, ja šādi turpinās, drīz e36 būs izmirstoša suga.Lācis rakstīja:es vienīgais skatoties šos video iedomajos ko tik es nevarētu no katra ta auto nolasīt kad viņš ir sasists? daudziem tik motorus celtu ārāKristapseduards rakstīja:Es to nespēju skatītiesriebeklis rakstīja:![]()
![]()

Teorijā vienīgais, kas ir labāks - lielāks virsmas laukums.Rus rakstīja:Strada,bet visu laiku to jaizmanto.Kikaps rakstīja:Trumulis teorētiski ir pat labāks par disku :) diemžēl reālajā pasaulē tas tā nestrādā....

Piespiešanas spēks ir mazāks, nedzesējās un piedevās vēl putekļus, kas rodas dilstot lokiem nevar normāli izvadīt.

Ak nē lucu nesāpini foruma biedrus ar šadu textu vetsitRob rakstīja:Iedomājos, ja šādi turpinās, drīz e36 būs izmirstoša suga.

Interesanti, ka liela daļa crash tieši dēļ understeer...

Tad jau pēc gadiem 20 Ramyrez savējo varēs pa 100k izsolē laistRob rakstīja:Iedomājos, ja šādi turpinās, drīz e36 būs izmirstoša suga.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Tā tak žurka noloki ap stapi ņem nākošo un pis tālāk.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Varu uzfilmēt kā savu pret koku metīsiValtersZ rakstīja:Tā tak žurka noloki ap stapi ņem nākošo un pis tālāk.

Es caur paypal esmu gatavs atbalstīt, lai redzētu kā zuze ar savu e36 iepis kokā!!!!byrbyr rakstīja:Varu uzfilmēt kā savu pret koku metīsiValtersZ rakstīja:Tā tak žurka noloki ap stapi ņem nākošo un pis tālāk.

Tas tak ir viņa sapnis un dzīve. Kāds iepis kokā?
My car -> my build ->my dream -> my life.

My car -> my build ->my dream -> my life.
Kādam ir info kam bija tas violetais sedans kas iepisa kokā pie RTK un ko ievilka citā mašīnā pēc tam, varbūt bija no foruma?

https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... dingx.html
Būtu skaists un jaudīgs būmers, ja nebūtu aizšpaktelētas moldingu vietas.

Būtu skaists un jaudīgs būmers, ja nebūtu aizšpaktelētas moldingu vietas.

tas jau sen ir noticis, jo bundžu kas nav metinata un ir ar ļoti maz/vispār nav rūsas neesmu sen redzējis. pec katras ziemas patīk ieiet ss.lv un pie rezerves daļām no auto 3.serija 3 gadu laikā sobrīd situācija daudz neatpaliek kā no e30 tajā laikā. tad e30 detaļas bija padaudz, šobrīd atrast priekš e30 kko ir problemātiski, bet atrast kko ir vieglāk kā paspēt nopirkt pirmajam, taka ir kā ir. e36 pec 2 gadiem būs tādā pašā neapskaužamā situācija. vienīgais labums kad liela daļa būs izauguši no e36 vecuma ziņā, vai vnk pārsēdušies uz ko citu. tad sāks mainīties arī visi uzskati un vertības. kosmonauti apmirs, taču letāk nekas nepaliks.Rob rakstīja: Iedomājos, ja šādi turpinās, drīz e36 būs izmirstoša suga.

Es neteiktu,ka no e30 kaut ko ir grūti/problemātiski dabūt,detaļas ir daudz un reizēm maksā lētāk kā no e36 kosmos ceenas.

A man e21 patīk, vot tur ir RIP 

Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nav rip, ir viņi pietiekami, bet tu jau nēsi maksātājs(tm)TomSkarsts rakstīja:A man e21 patīk, vot tur ir RIP
Lūdzu, viens no lētākjiem 323
Slēpts saturs: Parādīt
Sheit ir kads,kursh man var sametinat divus r18 diskus?!ir dazhas plaisas
ar kompatu pa brugji

Kāds nezin vai Vmaxx parastajām koilām nāk kronšteins priekš atsaites stiprināšanas pie amīša? Vai tomēr ir japērk M3 priekša?
Edit: Vai kaut kur var saņemt OEM detaļas ātrāk kā no ETK? Vajag pāris sūdus uzsūtīt pie vienas jaukšanas, bet 2 nedēļas neesmu gatavs gaidīt.
Edit: Vai kaut kur var saņemt OEM detaļas ātrāk kā no ETK? Vajag pāris sūdus uzsūtīt pie vienas jaukšanas, bet 2 nedēļas neesmu gatavs gaidīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1582
- 1583
- 1584
- 1585
- 1586
- …
- 2228