Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1587
- 1588
- 1589
- 1590
- 1591
- …
- 2228
- chevron_right

Šadi gudri murgot tu varetu visu dienu lkm. Beidz murgot vecīt. Vari iet pie mūsu valdības vīriem, tev tpt kā viņiem izdodas pateikt tik daudz ko, bet beigās neko jaunu no tā uzzināt nevar. Ja tu man šādi sāktu aprakstīt e36 galvenās konstruktīvās nepilnības kā inženieris tad visu cieņu vai kādu atomfizikas jaunu atklajumu par molekulam vai neitroniem utt. Būtu visai interesanti klausīties, bezmazvai kā pie kāda augstskolas lektora ar pamatīgu zināšanu bagāžu. 

Pēdējais labojis Lācis - 08 Mar 2016, 14:24, kopā labots 1 reizi.

http://skaties.lv/latvija/kriminalzinas ... nas-sanus/Ģirts rakstīja:Man gar šitām nekādas daļaslol
Šito būs jānoskatās
Es tikai nesaprotu, kā četri cilvēki var satilpt sedana bagāžniekā

Pēdējais labojis Kristapseduards - 08 Mar 2016, 14:28, kopā labots 1 reizi.

tagad pats sevi par muļķi pataisījiLācis rakstīja:Šadi gudri murgot tu varetu visu dienu lkm. Beidz murgot vecīt. Vari iet pie mūsu valdības vīriem, tev tpt kā viņiem izdodas pateikt tik daudz ko, bet beigās neko jaunu no tā uzzināt nevar. Ja tu man šādi sāktu aprakstīt e36 galvenās konstruktīvās nepilnības kā inženieris tad visu cieņu vai kādu atomfizikas jaunu atklajumu par molekulam vai neitroniem utt. Būtu visai interesanti klausīties, bezmazvai kā pie kāda augstskolas lektora ar pamatīgu zināšanu bagāžu.

Atlikušo tekstu nav jēgas komentēt. Ko dieviņš nav devis, to biezpiens...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

lab beidziet dirsties savā starpā, labāk pasakiet cik ir laba cena e36 cabrio ādas salonam.. ar apšivkām utt.. 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tu dabūji cabrio?

Sālīti. Jaatrod kuram ir bet nu kupejas salons cena + 50e tocna.Fashion rakstīja:lab beidziet dirsties savā starpā, labāk pasakiet cik ir laba cena e36 cabrio ādas salonam.. ar apšivkām utt..
Ja bez dirsanas vajagg labu auto elektrika prakses vietu. Šobrīd esmu Wess berģos preti depo, interese kada laba cita vieta kur ari varetu piedavat nelielu samaksu.
Pēdējais labojis Lācis - 08 Mar 2016, 14:47, kopā labots 1 reizi.

kušKikaps rakstīja:Tu dabūji cabrio?![]()

Fashion rakstīja:kušKikaps rakstīja:Tu dabūji cabrio?![]()
to, kas bez jumta?

nu šodien neko dabujis vēl neesu, par kuru bez jumta tu runā? dafuq?? lomka ir braukt ņemt vai pagaidīt, un gribētos pārliecināties vai tiešām bija arī manuālie jumti krabjiem? man par to pirmā dzirdēšana vnkKraistaps rakstīja:Fashion rakstīja:kušKikaps rakstīja:Tu dabūji cabrio?![]()
to, kas bez jumta?

Es nekad nesapratīšu šo CENA ARGUMENTĒJAMI RUNĀJAMA! ..
Kā tas ir? Tip Tavam auto ir kāši, cena ir tāda, itkā to nebūtu, un par tiem Tu neko neteiksi, un ja es atradīšu, tad Tu nometīsi cenu?
Vai arī tip "ņem 3 nevis 4 ļitakus un tad -20e"?
Kā tas ir? Tip Tavam auto ir kāši, cena ir tāda, itkā to nebūtu, un par tiem Tu neko neteiksi, un ja es atradīšu, tad Tu nometīsi cenu?

Iešāvās prātā ğeniāla ideja kā kardināli uzlabot e36 dinamiku, ar minimāliem līdzekļiem - salīdzinoši
Varbūt vakarā uzcepšu topiku, varētu apmainīties viedokļiem/idejām.

Piegāzt bākā spirtu?kars rakstīja:Iešāvās prātā ğeniāla ideja kā kardināli uzlabot e36 dinamiku, ar minimāliem līdzekļiem - salīdzinošiVarbūt vakarā uzcepšu topiku, varētu apmainīties viedokļiem/idejām.

Nolaist lejā no kraujas? 

Interesē, bet tādu lētu variantu nav. Beigās ir tikai - lol nau vērckars rakstīja:Iešāvās prātā ğeniāla ideja kā kardināli uzlabot e36 dinamiku, ar minimāliem līdzekļiem - salīdzinošiVarbūt vakarā uzcepšu topiku, varētu apmainīties viedokļiem/idejām.

Domājiet 'ārpus kastes' 

e36 openwheel? 

Opelisti ir stulbi
Viens tikko mani nodzina krustojumā, paļubomu stāvēja pēc tam pie dzelzceĺa, iegūtās 2sekundes papisa tāpat. Kad muļķa pieres sapratīs, ka veidojot bīstamas situācijas nekur ātrāk nenokļūs.

E36 cabrio ir 3 veidi:Fashion rakstīja:
..., un gribētos pārliecināties vai tiešām bija arī manuālie jumti krabjiem? man par to pirmā dzirdēšana vnk
*manuālais
*pusautomātiskais
*pilnībā elektrisks
Beautiful Mechanical Wonder

Vakar rīgā viens fordists normāli izgrieza priekšā,nebūtu sabremzējies būtu sānā vai pusfrontālais,pff un vēl bembisti braucot tizli,dalabiRob rakstīja:Opelisti ir stulbiViens tikko mani nodzina krustojumā, paļubomu stāvēja pēc tam pie dzelzceĺa, iegūtās 2sekundes papisa tāpat. Kad muļķa pieres sapratīs, ka veidojot bīstamas situācijas nekur ātrāk nenokļūs.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1587
- 1588
- 1589
- 1590
- 1591
- …
- 2228