Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …
- 451
- chevron_right

neēsi pirmais un vienīgaisMMMQ rakstīja:Ar dirsu jutu ka iegrabsos ar savu pirmo a/m.

(e)Rolish rakstīja:neēsi pirmais un vienīgaisMMMQ rakstīja:Ar dirsu jutu ka iegrabsos ar savu pirmo a/m.![]()
Man vieglak nepalika

Ja sis bus pavisam traks , pakersu pirmo kurs pa rokai tiksies Rumbula

Bet ja pat bija sists un labi sataisits , lonzeroni taisni nekam trakam nevajdzetu but ne?

bija,agraakvins piedarejas Sinepes ipasniekam PecakamRENIO rakstīja:šis gadījuma nebija agrāk pa Saulkrastiem?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Ja gribi nopirkt labu e36,tad iesaku nekur nesteigties ar vinja iegadi-pagaidi,kas paradisies pec Jaungada,varbut,vel kas interesantaks! 

Instagram - Sandis_e36

Sists noteikti bijis. Gaišā dienas laikā slīpi skatoties var diezgan labi redzēt krāsotās vietas.
Tāpēc izložņā sliekšņus un arkas. Kā arī zem haubes papēti visu uz riņķi.
BMW
Paldies par info , es jau ka 2 menesus mekleju e36. Vienkarsi apskatot , veicot diagnostikas , jau ir izterets diezgan daudz naudas.
Esi varbut redzejis vinu diena?daemon rakstīja:Sists noteikti bijis. Gaišā dienas laikā slīpi skatoties var diezgan labi redzēt krāsotās vietas.

Konkrēti šo eksemplāru nē. Bet ir redzēti ļoti ļoti daudz visādi brīnumi. Pa servisu arī ir nāciez
loti bieži padzīvoties gan kā klientam gan kā apčamdītājam.
Pa pagaišo gadu vien nomainīju 5 mašīnas (pa vidam bija divi angļi) .
Par mašīnas virsbūves ģeometriju/defektiem šo to zinu.

loti bieži padzīvoties gan kā klientam gan kā apčamdītājam.

Pa pagaišo gadu vien nomainīju 5 mašīnas (pa vidam bija divi angļi) .
Par mašīnas virsbūves ģeometriju/defektiem šo to zinu.

BMW
Skaidrs, pasaki man no pieredzes , ja ir bijis sists un jedzigi uztaits , nekam trakam nevajdzetu but?

Atkarībā jau kas tieši sists un cik daudz.
Ir pat tā, ka mašīna bijusi traki sista, labi sataisīta (vizuāli neko pateikt nevar), bet riepas ēd nost pat pēc savirzes noregulēšanas.
Bet cik man liekas tie tādi reti gadījumi.
Ja labi sataisīts tad baigām problēmām nevajadzētu būt.
Ir pat tā, ka mašīna bijusi traki sista, labi sataisīta (vizuāli neko pateikt nevar), bet riepas ēd nost pat pēc savirzes noregulēšanas.

Bet cik man liekas tie tādi reti gadījumi.
Ja labi sataisīts tad baigām problēmām nevajadzētu būt.
BMW
Liels paldies par info
, bus vien jaskatas , jalozna , labs iemesls pakauleties par cenu.

Interesanti, kā bez stenda, kurš maksā vairāk nekā pietiekoši, pateikt, vai ēdīs riepas. Jānobrauc vairāki simti km pirms pērc.

Nu to tiešām tā nevar pateikt.
Tāpēc ir gadījumi, ka uz tādiem braucamajiem cilvēki vienkārši iegrābjas.
Tāpēc ir gadījumi, ka uz tādiem braucamajiem cilvēki vienkārši iegrābjas.
BMW
Es neieteiktu pirkt a/m par 1.6kLS ja vina bijusi sista , ja redzi ka ir kkadas aizdomas par to, kaule cenu zeme argumentejot uz redzamajam pedam ko ir atstajis remonts.MMMQ rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fgnib.html - Rit braucu skatities , ceru ka bus nemamS.

Kāda starpība. Ne Jums makā nāks nauda. Var ielikt pa 5000ls. Tas vai viņu nopirks vai nē ir cits jautājums.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

zuze91 rakstīja:Kāda starpība. Ne Jums makā nāks nauda. Var ielikt pa 5000ls. Tas vai viņu nopirks vai nē ir cits jautājums.
Nixon rakstīja:Priekš 1.6 un bez TA tiešām pa augstu cena.
Šis ir viens no nemotoriem, cik zinu, kurš ir tās naudas vērts..
Ir liktas tikai OEM detaļas, nobraukums arī pareizs!
Ja tas ir tas, ko domāju!! Ja ir, tad viens no pašiem sterilākajiem e36 LV

ja auto perfektā stāvoklī tad cena ir pat ļoti laba!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …
- 451